Pluspunten
Menu om aan te vragen werkt prettig en de afhandeling is supper snel gegaan. Onze dank!
Pluspunten
het was de eerste keer maar alles ging goed
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenTip om rekening mee te houden: Ik zie dat een visum afgegeven wordt op de dag dat je het visum aanvraagt!!! Dat lijkt mij niet handig want ik vroeg het visum aan per 9 april. Voor mij is het in dit geval geen enkel probleem. Maar voor sommige mensen kan het lastig zijn als ze meerdere keren naar Turkije willen reizen. Het visum is 3 maanden geldig en dan gaat de tijd ( in mijn geval) al in op de datum van de aanvraag. Met vriendelijke groet, marlou Hol
Beste Maria, Bedankt voor uw beoordeling. In het formulier wordt gevraagd of u van plan bent meerdere keren naar Turkije te reizen. Indien u hier "Ja" antwoordt, vragen wij het visum aan met de datum die u heeft ingevuld. Het visum is dan dus geldig vanaf uw exacte aankomstdatum. Indien u hier "Nee" antwoordt, zoals u heeft gedaan, laten wij het visum eerder ingaan. Hierbij houden we uiteraard rekening met de geldigheid van het visum en de maximale verblijfsduur. Dit doen wij omdat het nogal eens voorkomt dat een reis wordt vervroegd. Zo voorkomen wij dat u een nieuw visum moet aanvragen bij een vervroeging van uw reis. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, E-visums
Pluspunten
Goed en vertrouwbaar
VerbeterpuntenAls je per post besteld hebt en betaald, krijg je toch via email een visum en moet je zelf uitprinten.
Beste Klant, U ontvangt de visums zowel digitaal als per post, u hoeft ze dus niet zelf uit te printen. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling; keurig werk!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, maar...
VerbeterpuntenEr is een foutje in de naam : niet Antoise, maar Antoine. Ligt dit bij mij, dan is het ontsnapt aan mijn controle. Kan ik toch zo naar Turkije zonder problemen? Ligt het bij de dienst, kan dit dan rechtgezet worden?
Beste Françoise, U kunt in de bevestigingsmail controleren dat u "Antoise" heeft ingevuld. Helaas kunnen wij dit na uitgifte niet meer corrigeren. Wij hebben u reeds een e-mail gestuurd met de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
Vlugge en correcte uitvoering. Betalingsmogelijkheid is gelukkig ook mogelijk met de gewone debetbankkaart .
Pluspunten
geachte ,ik heb 2 visums aangevraagd en 3€ betaald om ze per post toegezonden te krijgen,tot op heden nog niets ontvangen .?? hoogachtend brosse
Verbeterpuntendit uevel is opgelost,was een vergetendheid van mij , dank
Beste Hans,Wij hebben de visums reeds per post naar u toegestuurd, maar constateren na correctie dat u bent vergeten het huisnummer in te vullen. Als u per e-mail uw huisnummer naar ons toestuurt, sturen we de visums nogmaals naar u toe.Met vriendelijke groet,E-visums.nl
k ben zeer ontevreden. Op de website heb ik mijn juiste geboortedatum ingevuld 31-01-1938. Hoe kan het dan dat er het jaartal 2000 op het visum staat. Ik vind dit onbegrijpelijk!!! Nog erger vind ik de klantonvriendelijkheid, die u als intermediair vertoont en ik het visum opnieuw moet aanvragen.
Beste Adriana, Zoals u in de bevestigingsmail kunt lezen die u heeft ontvangen, heeft u de geboortedatum onjuist ingevuld. Wij hebben deze overgenomen zoals u die heeft ingevuld. De fout ligt dus bij u. Omdat dit een fout is die herstelt moet worden, dient u een nieuw visum aan te vragen. Hieraan zijn kosten verbonden. Dit is niet meer dan logisch, wij maken immers ook opnieuw kosten om het visum voor u aan te vragen. Om u tegemoet te komen betaalt u voor de correctie minder, dit is dus bovendien erg klantvriendelijk naar u toe. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, E-visums.nl
Pluspunten
Gut verstaendliche Erlaeuterungen
VerbeterpuntenBezahlung mit deutscher Creditcard von NL aus nicht moeglich.
Pluspunten
snel en correcte afhandeling
Pluspunten
de aanvraag is heel duidelijk opgesteld,voorbeeld ernaast is handig.
Pluspunten
Positief is dat je met IDeal kunt betalen (Bij de ambassade kan alleen met creditcards en dat heb ik niet). Zelfs op zondag werkt men. Ik had mijn visum zaterdag avond aangevraagd en mijn visum kon ik zondag ochtend (!) dowmloaden. Super service!!!
VerbeterpuntenLET OP! De geboortedatum via het kalendertje invoeren a.u.b. Als je het zelf invult (dd-mm-jj), dan komt bij de beoordeling compleet iets ander uit. Dus even rechts van het invulveld op kalendertje klikken, dag, maand en jaar kiezen en klikken en voila!
Pluspunten
makkelijk met ideal betalen
Pluspunten
handelen snel
Pluspunten
100%
Pluspunten
geweldige snelle service (binnen 1 dag een visum voor Turkije) en een heldere uitleg over de te volgen stappen. aanbevolen!