zo soepel hebben wij het nog niet meegemaakt.

Een kind kan de was doen. Zo eenvoudig is het om een e visa voor India aan te vragen. Zo snel heb je deze binnen. Echt top.

Visa-Beschaffung kurzfristig abgesagt

Nach der Visumbeantragung, 5 Wochen vor der Reise nach China, kam 10 Tage vor Abflug die Nachricht, dass eine Visumserstellung nicht möglich sei - aus fadenscheinigen, unglaubwürdigen Gründen (chin. Nationalfeiertag). Reise fällt also ins Wasser, wir hatten uns zu 100% auf e-Visums verlassen. Zumal kurz nach Beantragung eine positive Rückmeldung aus China gemeldet wurde. Fazit: unbrauchbar

snel en duidelijk!

snel en duidelijk!

Die Bearbeitung war schnell und korrekt.

Musste die Eintragungen in den Feldern öfters wiederholen. Ansonsten hat alles gut funktioniert. Danke.

Geen problemen.

Snel en goed

Snelle service , goede communicatie

Sehr schnelle Bearbeitung

Die Bearbeitung verlief schnell und korrekt. .

Ging schnell und problemlos

Das nicht richtige Format des eingescannten Passes wurde mir innerhalb von ein paar Minuten nach dem Absenden mitgeteilt. Super schnell.

Zeer snel en accuraat

Zeer snelle service en na telefonisch contact ook gelijk een duidelijk antwoord

Sehr gute und relativ einfache Beantragung des Viesums.

Sind die Angaben von der beantragenden Person nicht korrekt, sollten Sie bitte genauer beschreiben was flasch war. ZB. genaue Angaben über Download welcher Seiten des Reisepasses und dass es in Farbe sein soll!

super snel en efficient

Makkelijk, duidelijk en helder!

Zeer snel en accuraat

Prettig en helder

Ägypten Visum

Hat alles super geklappt. Schnell und einfach in der Ausführung. Mein nächstes Visum wieder hier. Weiter so Reinhard

Hele goede service en altijd snel antwoord

Evisum heeft mij goed geholpen met mijn visum aanvraag voor China. Documenten werden allemaal goed gecheckt, wanneer iets niet in orde was kreeg ik hier gelijk een bericht van. Visum kwam ruim op tijd aan, precies zoals afgesproken.

Statt 24,95 € wurden 70,00 € verrechnet

Statt 24,95 € wurden 70,00 € verrechnet

Perfect geholpen

Uitstekend geholpen met een eerst door mij twee keer verkeerd aangevraagd visum. Heel snel afhandeling, helemaal perfect

Hat alles super und schnell geklappt. Bestens.

Gute Aufbereitung der Eingaben. Hilfsbereite Telefonistinnen.

Goed geholpen met een eerst door mij verkeerd aangevraagd visum. Snelle afhandeling, helemaal top

Zeer slecht

Op 8 augustus een aanvraag ingediend, op 28 augustus na verschillende keren gebeld te hebben en gemaild, eindelijk dan toch telefonisch contact. Aanvraagprocedure was nog niet gestart, er waren schijnbaar problemen met de upload van de formulieren bij de Keniaanse ambassade. Dame aan de telefoon kan alleen maar herhalen “ ik begrijp u volkomen mevrouw en sorry voor het ongemak” oplossing wordt niet aangedragen, vaag advies is afwachten ( niet duidelijk hoelang) misschien gaat het lukken en anders een visum kopen in Kenia op de luchthaven. Slechte zaak dat je als klant niet op de hoogte wordt gehouden van de status van de aanvraag als er problemen zijn! Ik krijg nu mijn geld teruggestort ( hoop ik) en ga via andere route visum aanvragen. Nogmaals als een aanvraag 50 dollar kost rechtstreeks via de ambassade en 75 euro via e-visum.nl wel service en ondersteuning!

Schnell und unkompliziert

Hat super funktioniert. Sehr schnell.

Wij twijfelden toch om via E-visums.nl te bestellen, maar na even contact op te nemen zijn wij zeer goed geadviseerd en gerust gesteld. Ook hebben we eerlijk antwoord gekregen dat een spoedprocedure zeker niet nodig was. Na het toekomen van de visa ben ik wederom telefonisch zeer goed en vriendelijk geholpen geweest. Topservice!

Professioneel

Aanvraag vlot verlopen dankzij de medewerker, die ons vlot met raad en daad bij stond.

Vlug afgewerkt en zonder problemen bekomen.

Goede service,aan te bevelen voor anderen.

Super snel en accuraat geregeld!! TOP

Zonder problemen snel en accuraat geleverd

Snelle afhandeling.

Cc