Supergemakkelijk en snel

Ik had iets fout gedaan en kreeg een persoonlijke mail van hen. Nadien alles vlot en snel verlopen. Aanrader!

Top.

Super snel geregeld.

Echt überrascht!!

Es verlief alles sehr schnell und ohne Komplikationen, die e-visa's wahren in 3 stunden fertig......

Einfach nur TOP!

Ich habe mehrmals Visumanträge über e-visums.at gestellt, für mich und genauso für meine Familie, jedesmal verlief es reibungslos und blitzschnell! Danke für den tollen Service und danke dass es Euch gibt!

snel afgehandeld

makkelijk en snel gedaan. top

Heel goed en snel geleverd

Binnen een dag helemaal afgerond. Lekker snel en marktconforme prijs

Klare Anweisungen, deutliche Spaltentrennung, klare Fragenstellung

Erst eingereicht, was rasch und einfach (verglichen mit anderen Visa online Angeboten) ging,

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr gute Erfahrung.

Super schnell und einfach. Klasse.

Gewéldig!

Omdat ik mijn visum voor Australië in een vroeg stadium had aangevraagd, werd mijn aanvraag even vastgehouden tot 8 augustus jl. Kreeg keurig een mail dat de aanvraag werd gedaan op die dag en nog geen dag later was het al geregeld. Goede service en zeer klantvriendelijk.

Exzellent

Sehr guter, schneller und preisgünstiger Service. Bei telefonischen Anfragen freundliche und kompetente Beratung. Dort fühlt man sich wohl.

Blitz Service

Eine sehr positive Erfahrung. Es hat alles hervorragend geklappt. Auch ein Fehler von mir wurde sofort erkannt und konnte beseitigt werden.

Excellenter Service

Vielen Dank für die Beratung und die schnelle Bearbeitung meines Antrages.

Schnell und ohne Komplikationen, Gerne wieder

Super netter und schneller Service!

Ich wurde umgehend über eine Fehlermeldung informiert, konnte diese direkt beheben, und von Antragstellung bis Zusenden des Cosima hat es gerade mal 3 Tage gebraucht! Ich bin begeistert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk in te vullen formulier en de volgende dag de visum’s in huis.

Alles glatt und zügig verlaufen, exzellenter Service

Absolut preiswert und empfehlenswert

Probleemloos verlopen

Vorig jaar moest ik om de VS binnen te kunnen komen bij de aanvraag van de esta verklaring m'n hoofd breken over de in het Engels opgestelde opsomming van weinig begrijpelijke vragen. Bij jullie evenwel wordt de hele aanvraag voor het ETA Document in het Nederlands duidelijk aangegeven en was ik er daardoor zo mee klaar. Maar ook de snelheid waarmee jullie de aanvraag hebben geregeld heeft me verbaasd! M'n compliment daarvoor en bedankt! Hans Matser

Snel & vriendelijk! Prima

Overzichtelijk formulier en adequate en vriendelijke telefonische assistentie. Visum voor Kerala binnen 4 werkdagen binnen. Prima!

Snel, duidelijk

Overzichtelijke website en vragenlijst, goede begeleiding per mail en snelle verwerking! TOP

Zeer handig, duidelijk en zeer snel.

Duidelijk wat je moet doen, is niet moeilijk en zeer snel.

hoge kosten voor niets

op website staat dat spoed 5 Euro extra kost en dat het binnen 15min geregeld wordt, er is 10 Euro per visum extra afgeschreven van mijn bank en het was geen 15 min maar ongeveer een uur

Onbetrouwbaar

Ze beweren op de site binnen een kwartier een visum voor Australië te kunnen regelen. Kost wel extra en natuurlijk vooruit betalen. Vervolgens hoor je meer dan 12 uur niets. Hun smoes was dat er een storing bij de ambassade was. Als dat zo is en je klant betaalt voor de dure 15 minuten service dan behoor je de klant onmiddellijk op de hoogte te stellen en dus niet pas na twee herinneringen reageren. Hoogst ongemakkelijk.

Superschnell

Superschnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig, simpel, begrijpelijk en snel

Gewoonweg super

Industrieweg 85