1 star: very bad, unacceptable

Suggestions

Het door u toegestuurde esta visum bleek niet goedgekeurd te zijn, waardoor ik niet werd toegelaten op mijn vlucht naar Seattle op 18 april jl. heb ter plekke een nieuw visum moeten aanvragen en kon dankzij zeer behulpzame KLM medewerkers mijn vlucht worden omgeboekt wat mij een reistijd van 24 uur met overstap via Boston en een zeer stressvolle reis heeft opgeleverd. Er bleek een fout in mijn paspoortnummer te zijn gemaakt. Hoe dan toch een approval is afgegeven is mij onduidelijk! Ik zou het op prijs stellen wanneer u mij de door mij betaalde kosten vergoedt ! In afwachting van uw bericht , Met vriendelijke groet, W.G. Verhoeks

• Would you recommend us? No

Positive

Kan niet beter! Gebruikers vriendelijk en super snel.

Positive

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Innerhalb von 3 Tagen wurde das Visum ausgestellt. Danke. Gut erläutertes Online-Antragsformular.

Positive

Freundliche und schnelle Hilfe bei Fragen und alles in einer Woche erledigt.

Positive

Really fast and really helpful!! Couldn’t netter :)

Pluspunten

WOW ... de "digitale" inkt van de aanvraag is nog niet droog of de VISA hebben we al in huis. Dat is plezierig "zaken" doen ! Een goede start van onze Canada trip. Thanks.

snelle service, erg goed

geen

Positive

Einfach perfekt! Völlig unkompliziert und superschnell! Ich bin sehr zufrieden.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

perfekt ,schnell und unklompliziert

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Na terugkeer uit Tadzjikistan wil ik u laten weten dat dat uw behandeling voor de aanvraag van een visum naar Tadzjikistan voor mij zeer teleurstellend was. Op 19 februari heb ik een aanvraag gedaan voor een visum naar Tadzjikistan en hiervoor € 81.45 betaald. Hierna heb ik regelmatig geïnformeerd hoever de u met de behandeling hiervan was. Steeds werd ik afgewimpeld dat de aanvraag nog niet mogelijk was, terwijl mijn ervaring bij andere buro's geheel anders was. Uiteindelijk heeft u pas in april de aanvraag in behandeling genomen en op 10 april heeft u mij laten weten dat er in Dushanbe een visum voor mij klaar zou liggen. Bij aankomst in Dushanbe bleek dit niet zo te zijn, ook het door u opgegeven nummer was daar niet bekend. Uiteindelijk heb ik daar gewoon een toeristen visum aangevraagd en moest de daarvoor het benodigde bedrag van € 45 betalen.De aanvraag bij uw buro heeft mij zeer veel ergernis opgeleverd en uiteindelijk een resultaat van nihil. In de reviews van uw bedrijf heb ik inmiddels gelezen dat ik helaas niet de enige ben die een slechte ervaring met uw bedrijf heeft, Als ik die vooraf had gelezen zou ik zeker niet met uw buro in zee zijn gegaan. Ook ik zal zeker niemand adviseren een visum via uw bedrijf aan te vragen. Ik twijfel nog steeds of ik niet met een malafide bedrijf te maken heb gehad en het aan u betaalde bedrag me had kunnen besparen. U zult wel niet veranderen maar ik hoop dat andere potentiële klanten zich beter verdiepen in uw

• Would you recommend us? No

Positive

I am really satisfied about the service. The people were very helpful and did everything they could so I could start Holliday peacefully.

professional service!

Positive

Total fine love this kind of service

Positive

Dat is snel en keurig, bedankt.

Geen idee, is goed zo.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Makkelijk bereikbaar voor vragen etc, ook in het weekend. Zeer vriendelijke medewerkers. Relatief goedkope manier om aan een Chinees visum te komen.

Suggestions

Niet alle medewerkers lijken verstand van zaken te hebben. We hebben drie verschillende antwoorden ontvangen op dezelfde vraag. Tot twee keer toe is ons beloofd dat we zouden worden gemaild of teruggebeld, en is dat vervolgens niet gebeurd. Hierdoor hebben we langer gedaan over het proces en hebben we vaak terug moeten bellen.

Snelle afhandeling.

Positive

Snel en vriendelijk geholpen. Binnen 1 dag een visum, zelfs geen hinder tijdens feestdagen. Blij! :)

Positive

very easy and fast delivery

Positive

zeer goed op paar uurke alles geregeld

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen