Geweldig hoe snel wij 8x visum hebben ontvangen.

Op 30 jan. visum aangevraagd voor mijn zussen en broers, totaal 8 stuks en de volgende dag in de morgen reeds in mijn computer. Hoe snel kan het gaan. Perfect, dank je wel. Anneke Appelhof-Derks

Sehr schnell und professionell

Antrag superschnell erhalten, auch Fragen wurden sofort und profesionell beantwortet. Kann ich nur empfehlen, gene wieder

Sehr schnelle unkomplizierte Bearbeitungen

Eingabemaske beim Ausfüllen des Antrages, selbstlaufend erklärt. Mehrere Sprachen auswählbar, schnelle Bearbeitungen einfach super.

Schnelle bearbeitung,so wie man sich das wünscht!

Ich würde wieder ein Visum bei Ihnen anfordern,da mich der Service überzeugt hat.

Zeer klantvriendelijk

Een hele mooie ervaring om te merken dat er ook organisaties zijn die tijd maken om de klant volledig te ontzorgen. Snel, klantvriendelijk- integer en doelgericht. Complimenten!

zeer snelle service!

binnen 1 dag mijn toeristenvisum voor Suriname ontvangen!

Einfacher Visumantrag

Einfaches ausfüllen des Visa Antrages, keine Englischkenntnisse nötig.

Perfect in no time geregeld en ruim de helft goedkoper dan andere aanbieders!

Perfect.

Duidelijk, snel en behulpzaam.

Geen visum gekregen, geen geld terug

Geen reden voor weigering, geen visum, en 50 euro kwijt. 'Probeer het maar bij de ambassade.'

Perfect afgehandeld

Als weer nodig,maak ik zeker gebruik van dit bedrijf

Perfect geregeld

Goede hulp gehad en er werd duidelijk aangegeven via de mail , wat ik moest veranderen ! Binnen 4 dagen was mijn visum geregeld !

unkompliziert und schnell

Preisleistungsverhältnis gut ersichtlich, unkomplizierte Antragsstellung, schnelle Bearbeitung (0,5h) Danke

Perfecte communcatie en uitvoering

Perfecte communcatie en stipte uitvoering

Zeer tevreden.

Mijn "visum "voor Suriname werd geheel onverwacht ruim binnen de opgegeven tijd geleverd, zodat ik toch nog kon vertrekken op de door mij gereserveerde vlucht naar Paramaribo. Proficiat

te laat en geen service

Mijn visum voor India werd ruim van te voren ingediend (2 weken). Ik moest er zelf achteraan bellen (na 5 werkdagen) toen het maar niet binnen kwam binnen de geadverteerde tijd (4 werkdagen). Er bleek een software fout te zijn gemaakt. Opnieuw moest ik er achteraan om te achterhalen wat de status was. Uiteindelijk (na 8 werkdagen) zelf maar op de website van de overheid van India gezocht en mijn visum gevonden. De vraag is waarom betaal ik e-visums dan? Het lijkt er op dat zij met mijn gegevens een Indiase website vullen en verder geen support bieden...

Niet tevreden

In mijn zoektocht naar hoe een Esta voor de U.S. aanvragen, kwam ik terecht bij E-visums.be. Pas later kwam ik er achter dat dit een Nederlands bedrijf is en dat het ook via een officiële applicatie kan waar je maar 14 dollar per visum betaald, in tegenstelling tot 29,95 bij E-visums.be. Onmiddellijk na mijn aanvraag en betaling, nam ik contact op met een medewerker en vroeg ik om mijn 'aankoop' alsnog te annuleren om 2 uur later te zien dat mijn aanvraag gewoon is doorgegaan... Voor de U.S. moet je zeker geen beroep doen op E-visum!

sehr unkompliziert

Alle Fragen wurden sehr schnell beantwortet und ich habe mein Visum rechtzeitig erhalten.

Exzellent !

Mein E-Visum hat genau 22 Stunden gedauert bis ich die Bestätigung bzw. mein Visum hatte! Ausgezeichneter Kundendienst und sehr freundlich! Kann man nur immer Weiterempfehlen! 1A

Einfache Antragstellung

Leider gab es keinerlei Zwischeninformation, so dass man schon etwas unruhig wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top service en heel snel

Prima geregeld

Volgens afspraak zou de aanvraag 27 januari 2020 behandeld worden. En dat is ook gebeurd. Alles is heel duidelijk omschreven. Netjes hoor.

E-Visum Indien

Sehr schnelle Bearbeitung.

Erg tevreden met de service en afronding.

Visa is conform afspraak snel en op tijd geleverd erg tevreden mee.

Geen reactie

Ze beloven op de site binnen 15 minuten een visum. Na betaling krijg je een melding dat ze deze pas over een maand gaan leveren. Krijg ook geen bevestiging van de aanvraag en op mails komt geen reactie.

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen