Normaal

Heb volgens mij geen keuze gehad. Voor het aanvragen kwam ik via een link ( die ik van de reisorganisatie doorgestuurd heb gekregen ) hier terecht. Werkt wel snel en duidelijk.

Goede en accurate communicatie

Heb deze site al een keer eerder gebruikt. Daar ik er goede ervaring mee had er weer voor gekozen.

geweldig

Spannend altijd weer. het o zo belangrijke papiertje.super geregeld, snel antwoord op mijn vraag, dank je wel, super geregeld weer..

Super snel en goed

Snel en simpel te regelen. Bedankt

Sehr schnell, freundlich und unkompliziert

Sehr schnelle Bearbeitung und persönlicher Service, bei Rückfragen prompte Antworten. Absolut empfehlenswert!

2 Touristen visa für sri lanka beantragt alles problemlos

Snel en goed geregeld Mijn dank hiervoor Groet Toon

Snel en goed geregeld

Niet tevreden

Visum aanvraag voor Egypte breng je beter in orde via reisorganisatie . Is gewoon te betalen op weg naar je hotel in de bus. Of je koopt je visum voor 25€ op de luchthaven. Je heht alleen een ectra paspoortfoto nodig Visum aanvragen online duurt lang en geeft geen zekerheid of het in orde komt Er is ook geen terugbetaling of tussenkomst als je het visum niet op tijd krijgt Ik raad oline visum aanvraag voor niemand aan.

Prima, schnelle Bearbeitung, klare Rückmeldungen

Formular ist einfach auszufüllen - es bleiben wenige Stellen, an denen man überlegen muss, was einzutragen ist. Der Hinweis, dass Passkopien nur einseitig sein dürfen (nur die Seite mit dem Bild) , könnte als Hilfetext zum entsprechende Feld erscheinen. Das spart Rückmeldungen und Korrekturen.

Alles bestens PERFEKT

Wir haben für Indien ein Visum beantragt mit mehreren Einreisen. Das Visum sollte erst später beantragt werden aber wir brauchten es schon eher. Kontaktaufnahme war unkompliziert, Antwort kam und unserem Wunsch wurde rasch entsprochen. Visum wurde nach Beantragung dann innerhalb von 24 Stunden erstellt, ausgedruckt und wartet nun auf den Einsatz. Vielen Dank für diese Seite und die Möglichkeit sich durch in der Muttersprache durch den Antrag lotsen zu lassen. Bei Bedarf werde ich sicherlich hier mein Visum beantragen.

Snelle afhandeling tegen een prima prijs. Voor herhaling vatbaar

Perfect en snelle afwerking van de visum aanvraag. TOP

Onze aanvraag snel ingevuld en na enkele dagen hebben wij onze visum ontvangen. Met dank voor de goede en snelle service.

TOP

ik heb een aanvraag ingediend na een check op de meest voorkomende foutenb heb ik het visum binnen 1 dag mogen ontvangen! heel erg bedankt voor de snelle hulp!!

Super makkelijk en snel

Correct, (in mijn geval) snel en tegen een zeer verdienstelijke prijs,

Het formulier is snel in te vullen mede omdat alles de vragen in het Nederlands zijn. M.b.t een klein foutje van mijn kant werd netjes contact gezocht. Vervolgens werd de aanvraag verwerkt. Je kunt het visum uitprinten (misschien ook wel raadzaam) maar de aanvraag is digitaal gekoppeld aan je paspoort. De vorige keer (3 jaar geleden voor de eerste keer) was ik voor de aanvraag aanmerkelijk meer geld kwijt.

Super, goed en snel!

Gisteravond mijn visum voor Sri Lanka aangevraagd volgende morgen al in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Simpel, behulpzaam en snel

Duidelijk, behulpzaam en sn

Super schnell und einfach

Ich war skeptisch bis zur letzten Minute, weil die Seite der Regierung viel komplizierter und offizieller aufgebaut war- und auch viel teurer! Nach 2 Tagen erhielt ich vollkommen problemlos mein Visum zum Downloaden.Herzlichen Dank, beim nächsten Mal sofort wieder über diese Seite.

alles sehr gut und unproblematisch

alles sehr gut und unproblematisch

perfecte dienstverlening

Ik ben snel en goed geholpen , ook waar ik geen goede documenten overlegde. Snelle terugbetaling bij 1 visum wat zelf geregeld diende te worden. ik ben tevereden

Heel tevreden, snel geregeld en betaling via iDeal want niet iedereen heeft een creditcard.

Overzichtelijke site, makkelijk in te vullen . Het fijne is dat je via iDeal kunt betalen en niet zoals vele andere sites met een creditcard . Niet iedereen heeft deze . Goeie snelle afhandeling. Ik ben erg tevreden! Iris

Kaum beantragt, schon da! :-)

Einfache Anleitung, einfaches Bezahlen, innerhalb 2 Tagen zugestellt Vielen Dank

Zeer goede service

De aanvraag op verzoek direct in behandeling genomen en het visa voor India de volgende dag al ontvangen. Alles enorm professioneel.

goed en snel

duidelijk, goed en zeer snel

Goed, duidelijk en prettige afhandeling.

Gemakkelijk in te vullen formulier en documenten toe te voegen. Bij vragen en/of telefonisch contact zeer behulpzaam.

Industrieweg 85

7202 CA Zutphen