Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Inmiddels maak ik al 2 jaar zeer regelmatig gebruik van de diensten van Ymage en ik ben zeer tevreden. Misschien nog wel meer over de klanten service als over het eindresultaat. Het eindresultaat is zoals het zijn moet en dat is heel goed maar het komt wel eens voor dat er eentje mis gaat tussen mijn grote batches met speicifieke eisen en dit wordt vaak nog binnen 24 uur opgelost. Als ik een chat open wordt er snel gereageerd en prettig meegedacht. Super bedrijf. Namens mij zelf en camera-point 100 maal dank.
9 September 2024
Daniel
Lelystad
Denken goed mee en bieden snelle en goede service.
14 February 2022
Mark
Krimpen aan den IJssel
Met enige haast wat gevraagd of Ymage/cutoutcow foto's voor me kon uitsnijden, waar ik ze in het weekend over mailde wat snel en vriendelijk werd opgepakt. Verdere aanpassingen waren ook snel en netjes gedaan. Aanrader!
9 July 2020
Maan
Utrecht
Wij zijn super tevreden over de snelheid en het resultaat van de bewerking op de productfoto's die wij regelmatig door Cutoutcow laten opknappen.
14 June 2019
John
Zoetermeer
13 March 2019
DDM
Pluspunten
Prachtige combi tussen een strakke werkwijze maar toch een persoonlijke aanpak. Door het persoonlijke contact is het eenvoudig wensen kenbaar te maken. Zowel bij kleine als grotere opdrachten.
20 December 2018
Feenstra Fotografie
Almere
Pluspunten
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Top kwaliteit fotobewerking, uitvoering super snel en top service!
18 November 2018
John
Zoetermeer
Pluspunten
- goede communicatie - uitknip paden meestal heel netjes en strak
Verbeterpunten- leveringstermijn is niet altijd binnen 24 uur - niet altijd consistent in het uitknippen, soms worden er wat dingetjes vergeten of slordig uitgeknipt
15 November 2018
Tronios
Almelo
Pluspunten
Werkt snel en prettig.
8 November 2018
Verrasjelief.nl
Hengelo
Pluspunten
Makkelijk en snelle service,
Decoratietakken.nl
Someren
Pluspunten
super service en een snelle opvolging
Mdash
Kortrijk
Positive
Excellent service, super fast turnaround and great results. Highly recommended!
Josh
Australia
Thank you for your kind words Josh!
Pluspunten
Snelle service en top kwaliteit! Het scheelt je ontzettend veel tijd om je foto's zelf vrijstaand te maken dus zeker een aanrader.
VerbeterpuntenEen veld bij de geüploade foto's om specifieke wensen aan te geven.
3 November 2018
Inge
Veghel
Positive
Easy, fast, quality and quite affordable! We use their services monthly.
31 October 2018
Supersky
The Netherlands
Positive
schneller Service mit guten Ergebnissen zu vernünftigen Preisen. Immer gerne wieder.
VerbesserungspunkteFreistellungen dürften ein wenig genauer sein. Super, dass die Bildgrössen nicht mehr geändert wurden und die Bilder nicht mehr zugeschnitten wurden...
31 October 2018
Jasmin
Eschlikon CH
Pluspunten
Snelle levering en goed te bereiken indien meer advies gewenst is. Zowel telefonisch als via mail.
Car-Bags.com
Waalwijk
Pluspunten
Snel, vakkundig en meedenkend.
Rob Glastra Fotografie
SCHOONHOVEN
Pluspunten
Zeer vlotte en kwalitatieve service. Het team staat ook steeds klaar om je verder te helpen met vragen en ze denken graag mee naar een goede oplossing. Wij kunnen Cutoutcow zeker aanbevelen!
VerbeterpuntenGeen.
TetraVision
Leuven
anoniem
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenOptie om instructies te geven bij de foto
Gerda
Sleeuwijk
Pluspunten
Snelle service, goedkoop. Na een opmerking van mij bij de verbeterpunten werd er onmiddellijk contact met mij opgenomen en werden de foto's opnieuw bewerkt. Klasse!
Liesbeth
Wageningen
Positive
Very Responsive towards my requests and even though the images were shot less than ideal, the outcome was excellent. It really shows that the girls and guys put in quite the extra effort to get the job done. Super fast and reliable. I would be stupid not to stay with them for future tasks of that kind. Thanks again. ****ing awesome
SuggestionsReally nothing. Keep up the good work.
Hichem
Thank you for these beautiful words Hichem. Makes us very happy!
Positive
Al verschillende keren veel foto's laten bewerken voor onze webwinkel en iedere keer zijn ze heel mooi bewerkt en ieder keer ook binnen 24 uur. Echt klasse. Goede service Many photographs show edit several times already and each time they are very nicely edited and each time within 24 hours. Really class. Good service
Suggestionsga zo door.
29 October 2018
Karin
Amstelveen
That's what we do it for. Thank you for those kind words Karin!
Pluspunten
Snel, goede prijs, vakkundig, snelle reactie terug bij vragen, prettig en vriendelijk contact.
VerbeterpuntenDe site is niet heel snel met laden, bij ons loopt de pagina af en toe vast als we bijvoorbeeld een factuur willen downloaden. Maar aan de andere kant, met zoveel MB's aan foto's op iedere pagina is dat misschien ook wel logisch. Maar dat is maar een klein dingetje, verder zijn we absoluut onwijs tevreden over Cutoutcow!
3 August 2018
De Vrolijke Engel
Nibbixwoud
Vriendelijk bedankt voor deze positieve en constructieve terugkoppeling.
Nog een leuk pluspunt, de nieuwe release van ons platform is onderweg :-)
Pluspunten
Cutoutcow heeft me bijzonder snel en professioneel geholpen. Zaterdag middag had ik telefonisch contact, maandag ochtend waren al mijn files klaar en aangeleverd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en raad Cutoutcow aan voor iedereen die op zoek is naar een goede prijs - kwaliteit verhouding en een service waar je u tegen zegt.
28 May 2018
Marye Way Photography
Amsterdam
Bedankt voor je berichtje! Doet ons zoveel plezier dit te lezen Marye.
Dienstverlening, kwaliteit en de bijhorende directe communicatie en bereikbaarheid dragen we dan ook heel erg hoog in het vaandel.
Spangesekade 159
3026 GW Rotterdam