Sortuj

Rękawice super. Ekspresowa wysyłka. Polecam sklep w 100%

Szybki zakup. Szybką wysyłka. Rękawice narciarskie w najniższej cenie że wszystkich sklepów. Polecam sklep.

jestem bardzo zadowolona z zakupu

zakupiona odzież narciarska jest zgodnie z moimi oczekiwaniami bardzo dobrej jakości i stosunkowo niedroga. Zakup został zrealizowany szybko i sprawnie, polecam ten sklep!

polecam zakupy w SkiWebShop

Odzież narciarska dotarła szybko i dokładnie taka, jak to sobie wymarzyłam. Zapewne wrócę do tego sklepu:)

Wszystko OK

Wszystko jak powinno być, zamówione, przesłane ,odebrane. Można polecić sklep.

super sklep

Jeśli jesteś narciarzem, kupuj w SkiWebShop

Jeśli jesteś narciarzem, kupuj w SkiWebShop. Sklep posiada wysokiej klasy odzież narciarską, przy czym często można trafić na korzystne promocje - mnie się udało:). Przesyłka dotarła w podanym terminie. Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę kupować w tym klepie internetowym.

Super towar sprawna dostawa

Polecam super towar duży wybór towaru

Bardzo duży asortyment

Towar bardzo dobrej jakości zgodny z opisemszybka dostawa

• Poleciłbyś nas? Tak

Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

Zrobiłem zakupy dwa razy .Żadnych zastrzeżeń.Polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Bardzo sprawna obsługa, towar świetnej jakości

Zakupy całego kompletu narciarskiego - kurtka, spodnie i rękawiczki. Towar przyszedł zgodnie z opisanym czasem, bardzo fajnie skrojone, świetnie wykonanie w najmniejszym szczególe. Polecam!

Polecam

Szybko i profesjonalnie

• Poleciłbyś nas? Tak

Jak zawsze profesjonalnie i fachowo

Wysyłka kurierem powinna być rozbudowana o możliwość odbioru z paczkomatu - kupujący nie zawsze może być w miejscu dostarczenia zakupu.

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.