Odpowiedź właściciela firmy
Szanowny Panie Arturze, dziękujemy za pozostawienie opinii. Poprosiliśmy Pana jednorazowo o ponowne przeanalizowanie Pańskiej pierwotnej opinii, w której podał Pan, że nie otrzymał jeszcze zamówienia i że uważa Pan, że czas oczekiwania na dostawę jest bardzo długi. Wyjaśniliśmy Panu tę sytuację i poprosiliśmy o aktualizacje opinii, ponieważ paczka ostatecznie dotarła w podanym przez nas terminie 3-6 dni roboczych. Pańskie zamówienie zostało złożone 8 kwietnia. Wybrana przez Pana metoda płatności za zamówienie to tradycyjny przelew bankowy. Według informacji na naszej stronie, przetworzenie przelewu bankowego zajmuje do 3 dni roboczych. Dopiero po otrzymaniu płatności, zamówienia zostają realizowane. Pańska płatność dotarła do nas 12 kwietnia (być może dokonał Pan płatności później niż w dniu złożenia zamówienia).
Zamówienie zostało wysłane 13 kwietnia, a szacowany standardowy czas dostawy (według informacji na naszej stronie) wynosi 3-6 dni roboczych (czyli bez weekendów i dni świątecznych). W międzyczasie nastąpił weekend oraz Wielkanoc. Pierwsza próba doręczenia zamówienia miała miejsce 20 kwietnia, czyli 4 dnia roboczego. Ponieważ uzgodnił Pan inny termin doręczenia z firmą kurierską GLS, paczka została ostatecznie dostarczona 21 kwietnia, czyli 5 dnia roboczego.
Ze względu na okres świąteczny w międzyczasie, oraz to, że czas między złożeniem zamówienia a otrzymaniem przez nas płatności był dłuższy, otrzymał Pan wiadomość o pozostawieniu opinii wcześniej, co zazwyczaj ma miejsce po doręczeniu paczki.
Mamy nadzieję, że zamówione produkty spełniają Pańskie oczekiwania i że będziemy mogli Pana w przyszłości ponownie powitać w naszym sklepie. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop