Sortuj

polecam serdecznie !

transakcja szybka i bezproblemowa ! wszystko zgodne z opisem

• Poleciłbyś nas? Tak

Wciąż nie dostałem zamawianego produktu !

Na kilkakrotne prośby firmy SkiWebShop poprawiłem swoją pierwotną ocenę choć nadal uważam, że prośba o opinię przed otrzymaniem produktu jest bezsensowna. Co ja mam ocenić ? Dostawę ? Nie dostałem zamówienia, nie wiem w jakim stanie przyjdzie, wiem tylko, że idzie długo. Produkt ? Nie dostałem - to co mam ocenić ? Na pewno firma dba o swój PR (ocena 5 gwiazdek +) stąd tak duża ilość emaili do mnie ale ja zamiast emaili chciałbym zamawiany produkt.

• Poleciłbyś nas? Tak

Duży wybór produktów dobrych firm i promocje zachęcające do zakupu. Wysyłka szybka. polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

jestem bardzo mile zaskoczona jkością zakupów

W Waszym sklepie dokonałam już dwóch zakupów, pierwszy to była kurtka męska narciarska dla mojego męża , zrobiłam mu niesłychana niespodziankę.Drugi zakup to bluza dla wnuka, dopiero zaczyna przygodę z nartami. Ubrania bardzo wygodne z wyjątowo dobrej jakości materiałów, jeszcze raz bardzo polecam i zachęcam do zakupów w Waszym sklepie, mozna skorzystać z promocji!!!!

Profesjonalna realizacja

Wszystko zgodne z opisem, szybka realizacja. Polecam.

Szybka wysyłka. Towar pierwsza klasa

Szybki kontakt .duży wybór.. super ceny

• Poleciłbyś nas? Tak

Pierwszy kontakt i od razu ocena celująca

Robiłem zakupy u państwa po raz pierwszy macie bardzo szeroką ofertę w rozsądnych cenach

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybko, sprawnie a kurtka super!!!

Wszystko idealnie, sprawnie i bez problemu

• Poleciłbyś nas? Tak

Firma pewna z bogatym asortymentem.

Bardzo dobra firma posiadająca duży asortyment odzieży narciarskiej. Pewny zwrot pieniędzy za nie trafiony zakup.

Rewelacyjna obsługa

zamawiałem juz kilkukrotnie i zawsze wszystko było ok.

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybka dostawa, kurtka trochę większa wypada

Bez kłopotów

Pełny Profesjonalizm

Sprawnie, solidnie i szybko

Sklep godny polecenia.

Bardzo sprawna obsługa - od wysyłki do ewentualnego zwrotu. Towar wysokiej jakości , dobrze spakowany.

Bardzo polecam)

Wszystko jest super, łatwe zwożenie zamówienia, szybka dostawa, a najważniejsze że produkt zamówiony jest zgodny z opisem i super jakością. Polecam jak najbardziej)))

Pełen profesjonalizm.

Dobre ceny. Błyskawiczna dostawa.

Profesjonalizm

Jestem pod wrażeniem profesjonalnego przygotowania sklepu. Produkty dobrych marek w różnych przedzialach cenowych. . Świetne opisy produktów ze szczegółowymi danymi typu poziom wodoodpornosci, liczba i rodzaj kieszeni itp. Do tego pomoc w znalezieniu właściwego rozmiaru. Są też filmiki z poradami i informacjami o rodzajach materiałów. Wysyłka szybka, zgodnie z informacją na stronie. Towar dobrze zapakowany.

SUPER PRODUKT I SZYBKA DOSTAWA

WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKT

• Poleciłbyś nas? Tak

Wszystko dobrze i sprawnie, polecam

Towar zgodny z opisem, dobrze opakowany i przystępna cena, dodatkowo pokrowiec na narty, super! Jedna drobna sprawa, dostałem potwierdzenie zamówienia, ale chyba nie dostałem potwierdzenia wysłania towaru, może to być moje przeoczenie. Po wysłaniu zapytania o termin wysyłki natychmiast dostałem odpowiedź z linkiem do śledzenia. Czas oczekiwania jest wiadomo nieco dłuższy, ze względu na odległość ale wszystko dobrze wyregulowane i przygotowane, dobra obsługa. Polecam !

Polecam

Zamówienie szybko zrealizowane

Kurtka bardzo dobrej jakości

Obsługa na najwyższym poziomie, wysyłka w tym samym dniu , dziękuje i pozdrawiam

• Poleciłbyś nas? Tak

Kilka zakupów w sklepie, wszystkie udane

Kolejny zakup ubrań narciarskich, że wszystkich jestem zadowolona, solidna firma, krótki czas oczekiwania.

Rewelacyjny sklep

Jestem bardzo zadowolona. Duży wybór, promocje, szybka dostawa plus fajne gratisy w paczce. Na pewno tu wrócę!

• Poleciłbyś nas? Tak

Jestem zadowolona z zakupu i obsługi.

Byłam niecierpliwa i napisałam do firmy pytanie, kiedy dostanę przesyłkę. Bardzo szybko przyszła odpowiedz w języku polskim. Przesyłka z kurtką też dojechała. Wszystkie parametry zakupu były zgodne. Wrócę !

Sprawnie

Zgodne z opisem

Jestem bardzo zadowolona

Szybko sprawnie profesjonalnie

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.