Sortuj

Okey

Zamówienie ok na czas i zgodnie z oczekiwaniami.

Super konrakt

Towar zgodny z oferta internetowa. Jakosc super, czas dostawy bardzo super.

Wszystko w porządku

Na przesyłkę od momentu dokonania zamówienia czekałem kilka dni zgodnie z wcześniejszą informacją sprzedającego na stronie. Towar przyszedł dobrze zapakowany, wszystko w porządku. Atrakcyjne ceny.

Sklep godny polecenia

Szybką dostawą, jakość produktów, dorzucane gadżety są bardzo przydatne. Jak najbardziej polecam!

• Poleciłbyś nas? Tak

Doskonałą jakość produktó. Perfkcyjne opakowanie i dostawa. Życzę sobie teakich transakcji!

Bardzo miłe i pozytywne zaskoczenie. Doskonalej jakości produkty, bardzo dobra cena, opakowanie- dostawa perfekcyjne, szybkie i bezproblemowe załatwienie transakcji. Dzięki takim profesjonalnym firmom, uczę się internetowych- online zakupów, a jestem z tych "przymierz-dotkij-osobiście". Polecam

Bardzo dobre

Super firma przesyłka szybko dostarczona rzeczy jak w opisie jestem zadowolona

Sprawnie zrealizowane zamówienie

Wszystko zrealizowane szybko, zamówienie spełniło moje oczekiwania, super produkty!

• Poleciłbyś nas? Tak

Kurtka ok. Dobry rozmiar.

Towar zgodny z opisem. Paczka dotarła po kilku dniach zgodnie z informacją na stronie.

• Poleciłbyś nas? Tak

DObrze zapakowana przesylka i poprawny zakup

pierwszy zakup

Wszystko ok

Bardzo pozytywne Odzież zamówiona wspaniała ale niestety kurtka troszkę mała, spodnie dobre. Jeden rozmiar.

szybko łatwo i przyjemnie

super. Narty zamówione w niedzielę. W piątek odebrane.

Dobre doświadczenie. Polecam.

Spoko

• Poleciłbyś nas? Tak

Bardzo dobra obsługa zamówienia.

Towar dobrej jakości. Obsługa dobrej jakości. Rzetelna firma.

Sprawnie

Dobre opisy.

SUPER!!!PERFECT:-)))

Super!Kurtka narciarska zgodna z oczekiwaniami.Zamówienie doszło w 7 dni.ALL OK!!!

Udane zakupy

Jestem bardzo zadowolona z zakupu spodni i kurtki narciarskiej w dobrej cenie i super jakości, przesyłka dotarła po 5 dniach, rozmiar zgodny z opisem, polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Zawsze bardzo dobra oferta i szybka dostawa.

Kask zgodny z opisem, bardzo dobrze pasuje, solidnie wykonany. Jestem zadowolona z zakupu. Wcześniejsze zamówienia również bez zarzutu. Polecam!

• Poleciłbyś nas? Tak

udany zakup, wszystko odbylo się dobrze

dziękuję, pozdrawiam

szybka realizacja

szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

super kurteczka

pierwszy raz

• Poleciłbyś nas? Tak

Wszystko super, bardzo szybka przesyłka

Początkowo trochę się obawiałem dużo niższych cen w SkiWebShop niż w PL sklepach, ale okazuje się, że produkty są w pełni jakościowe, polecam!

Sprawnie i ekspresowo

bezproblemowa obsługa, dostawa szybsza niż deklarowana wszystko zgodnie z zamówieniem.

Profesjonalnie i szybko.

Kupowałem kurtkę narciarską którą otrzymałem bardzo szybko mimo przesyłki z Holandii. Niestety zamówiłem za duży rozmiar. Bałem się jak będzie wyglądał zwrot a wszystko poszło idealnie. Przesłano mi etykietę zwrotną i po kłopocie. Zamówiłem kolejną kurtkę i jestem z niej bardzo zadowolony. Polecam firmę jako sprzedawcę.

• Poleciłbyś nas? Tak

Świetny kontakt i natychmiastowa wysyłka

Narty zamówione w sklepie doszły wyjątkowo szybko. Kontakt telefoniczny w celu dopytania szczegółów przebiegł w świetnej atmosferze, pracownicy sklepu byli bardzo pomocni.

High quality goods

Excellent responsible contact and responce

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

reviews@skiwebshop.pl

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.