Odpowiedź właściciela firmy
Szanowna Pani Ewo, dziękujemy za zamieszczenie opinii. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zamówionego produktu. Jeśli chodzi o koszty wysyłki, wszystkie zamówienia zostają wysyłane z Holandii, a my staramy się zapewnić ich dostawę na jak najwyższym poziomie, a także atrakcyjne ceny produktów, dlatego z wysyłką związane są koszty. Ponadto, dokładamy wszelkich starań, aby termin wysyłki był jak najkrótszy. Firma kurierska, z którą współpracujemy, również dąży do tego, aby dostarczyć przesyłki na czas. Jak podajemy na naszej stronie, grudzień jest bardzo pracowitym miesiącem zarówno dla nas, jak i dla firm wysyłkowych, dlatego czas dostawy może być nieco dłuższy. Pani zamówienie zostało złożone 29 grudnia po godz. 16:00, a więc przetworzone następnego dnia. Według informacji na naszej stronie, szacowany czas dostawy wynosi 3 – 6 dni roboczych, czyli nie licząc weekendów i dni świątecznych. Pani paczka została dostarczona 6 dnia roboczego. Życzymy wiele przyjemności z dokonanego zakupu. Pozdrawiamy, zespół SkiWebShop