Sortuj

Jestem bardzo zadowolona

Zamówiłam produkt w Państwa sklepie po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona dokonanego zakupu. Produkt tj czapka, która zamówiłam zgadza się z oferta całkowicie. Pisze o tym bo nie zawsze co napisane jest w ofercie jest zgodne w rzeczywistości np kolor się nie zgadza lub jakośc tez jest nie ta. Jeszcze dodatkowo cena była niższa niż w innych sklepach, co również mnie zachecilo do dokonania tego zakupu. Bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam Kasia

Polelacam

Szybka przesyłka

Super polecam

Szybko skutecznie i jakość towaru 100% Polecam wszystkim

Pełen profesjonalizm

Przejrzysty design sklepu, korzystne ceny i ekspresowa wysyłka - czego chcieć więcej? Produkty doszły bezpiecznie zapakowane, bez jakichkolwiek defektów.

• Poleciłbyś nas? Tak

Rzetelny sklep z markowy towarem

Ceny umiarkowane, spory asortyment markowych produktów. Wysyłka z Holandii do Polski bardzo szybka.

• Poleciłbyś nas? Tak

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa sklepie.

Zakupione przeze mnie rzeczy są w najlepszym gatunku, rozmiarze zgodnym z opisem a wysyłka odbyła się bez jakiegokolwiek opóźnienia.

Trafione zakupy

Szybka,sprawna dostawa i idealnie pasujące rzeczy

Rewelacja

Sklep godny polecenia. Odzież przyszła w wyznaczonym terminie (grudzień) ;). Doradztwo w wyborze rozmiaru i oczywiście trafione w punkt. Ceny też przyjemne. Polecam gorąco skiwebshop :). Pozdrawiam

• Poleciłbyś nas? Tak

dobrej jakości wyroby w dobrych cenach, szybka dostawa

Kupiłem swetr narciarski, jest bardzo dobrej jakości, ładnie wykonany, dostawa przebiegłe bardzo szybko i sprawnie.

Generalnie ok, ale

Transport opóźniony. Rękawiczka dziurawa. Pozostałe produkty dobre i w dobrej cenie.

• Poleciłbyś nas? Tak

Towar zgodny z opisem szybka wysyłka bezproblemowy zwrot pozostałych towarów

Szybko sprawnie ekspresowa wysyłka w trzy dni już miałem przesyłkę . Szok !!! polecam znajomym

• Poleciłbyś nas? Tak

Pełen profesjonalizm! Towar zgodny z opisem- bardzo dobra jakość!ZDECYDOWANIE POLECAM!!

Bardzo udana transakcja. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt ze Sprzedajacym, towar zgodny z opisem ( jakość towaru). ZDECYDOWANIE POLECAM!

Świetnie

Zakup zgodny z oczekiwaniami

Super szybka dostawa!

Very fast delivery.

Bardzo dobry sklep

Bardzo miła obsługa z dobrym kontaktem

Online superstore for everyone

A large variety and choice, excellent product information, trouble-free shopping, nice instructional videos and size tips. Here you can also get good discounts. The only minus is the shipping cost (no free shipping option) and possible return (I have no experience here, because I have not returned anything).

Super sklep

To bylo juz drugie zamowienie. Oba zrealizowane na medal. Krzysztof

Firma rzetena

Zamówienia są realizowane natychmiastowo, doręczenia przesyłek terminowo

• Poleciłbyś nas? Tak

Towar bez zastrzeżeń, dostawa opóźniona.

Tak

Jestem pierwszy raz Waszym klientem

Zadowolona z zakupu.

Same pozytywne wrażenia

Dobre jakościowo rzeczy, w dobrych cenach. Szeroki wybór. Możliwość znalezienia marek niszowych, produkujących wyroby wyższej klasy. Także duży wybór dobry produktów ogólnie znanych producentów.

• Poleciłbyś nas? Tak

Great shopping experience!!! Will come back for sure!

100% recommended seller!

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybkie, profesjonalne i bezpieczne zakupy

Doskonały kontakt z obsługą klienta. Produkty bardzo dobrze opisane i znakomitej jakości. Szybka dostawa. Na pewno będę korzystał ponownie i szybko tu wrócę. Polecam!

Dardzo dobra jakość

Szybka realizacja zamówienia miły dodatkowy prezent jakość ok.

Wszystko super

Kilkakrotnie zakupy - zawsze sprawnie, zwroty i przelewy łatwe i szybkie.

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.