Sortuj

Polecam!!!

Bardzo szybka wysyłka, kurtka spełnia oczekiwania, rozmiar zgodny z podanymi wymiarami. Polecam z całego serca!

• Poleciłbyś nas? Tak

Przesyłka niezgodna z opisem.

Otrzymałam przesyłkę, która nie była zgodna z opisem przy produkcie. Przedstawiciel firmy skontaktował się ze mną szybko i wyjaśniliśmy sporne kwestie. Nadal uważam, że zamieszczone przy produktach informacje powinny być dokładne tak, by przy zakupie każdy miał pewność, że kupiony produkt spełni jego oczekiwanie. Informacje na stronie zostały poprawione. Dlatego z przyjemnością zmieniam moją wcześniejszą opinię na pozytywną. Regina

Pierwsze zamowienie

• Poleciłbyś nas? Tak

Jestem miło zaskoczonym pełną informacją o presyłce.

Juz poleciłem wielu znajomym. Państwa ceny sa nie do przebicia co jest gwarancja pełnego sukcesu.

Powyżej oczekiwan

Świetny wybór, wysoka jakoś, błyskawiczna przesylka

• Poleciłbyś nas? Tak

Bardzo duży asortyment ubrań narciarskich ! Dobre Firmy!

SUPER sklep, świetny towar, liczne warianty kolorystyczne P O L E C A M !!!!!

Będę polecać sklep znajomym

Jestem bardzo zadowolona. Dostawa była zrealizowana bardzo szybko.

• Poleciłbyś nas? Tak

Zgodnie z opisem i szybko:)

Pierwsze zakupy, zaskoczenie nasze dużym asortymentem przedstawionym na czytelnej stronie. Zamówienie szybko dociera na miejsce. Polecamy

• Poleciłbyś nas? Tak

Sklep OK - ale mały minus za brak wymiarów ubrań i brak wymiany na inny rozmiar

Niestety sklep nie pokazuje rozmiarów ubrań narciarskich produkowanych przez różne firmy. Zakupiłem kurtkę po rozmowie telefonicznej z Obsługą Klienta i dodatkowym informacjom tzn. rozmiar L , który okazał się dość mocno za duży. Wystarczyło podać rozmiary rzeczywiste kurtki i byłoby OK. Niestety musze zwrócić zakup :( Pomimo tego obsługa jest grzeczna, a dostawa szybka. Minus za brak możliwości wymiany rozmiaru - trzeba zwrócić i ponownie zamawiać - a tu wyjazd lada moment i nie ma czasu na takie czekanie po 14 dni !

Wszystkiego przebiegło B.sprawnie

Przejrzysta strona,szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia.

Szybka realizacja zamówienia.

• Poleciłbyś nas? Tak

Satysfakcja z towaru, łatwy w obsłudze portal.

Co roku kupuję na SkiWebShop ubrania narciarskie dla siebie, rodziny i znajomych. Zamawiam i czasami odsyłam, ale zawsze towar jest bardzo dobrej jakości, terminy dostawy i zwrotu pieniędzy zgadzają się z deklarowanymi. Podoba mi się opcja "rozmiar wypada", ponieważ sama swój rozmiar opisuję jako "duże 38 albo mniejsze 40". Odkryłam też, że przy spodniach narciarskich w opisie modelki umieszczony jest wymiar "wewnętrznej strony nogi", to pozwala się zorientować czy nogawka jest dla długonogiej czy dla kaczuszki ;) Korzystam. Polecam.

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybka obsługa i towar dostarczony na ustalony termin

Pierwszy raz korzystałem z usług firmy SkiWebShop.pl. Jestem bardzo zadowolony: - natychmiastowe przyjęcie zamówienia, - przyjazna strona internetowa, - szybka informacja na e-mail, - dostawa towaru dokładnie w ustalonym terminie, - dobra jakość towaru Same plusy "dodatnie".

Wszystko sprawnie i profesjonalnie

Polecam w 100% wszystko sprawnie i konkretnie

• Poleciłbyś nas? Tak

Zamówienie spełniło wszystkie moje oczekiwania

Złożyłam zamówienie mając wiele obaw, czy produkty będą takie, jak sobie wyobrażałam na podstawie zdjęć i opisów. Nie mam doświadczenia w zakupach odzieży przez Internet. Bardzo się mile rozczarowałam :-). Kolorystyka rzeczy była zgodna z tą na zdjęciach. Rozmiary także odpowiadały rozmiarówce. Jakość nie budzi zastrzeżeń. Polecam.

Wszystko zgodnie z ofertą

Polecam

Bardzo dobra komunikacja ze strony sklepu, szybka realizacja przesyłki

Bardzo dobra komunikacja ze strony sklepu, szybka realizacja przesyłki

premium

Premium

• Poleciłbyś nas? Tak

super sklep, terminowy,jakosc zgodna z zamówieniem

Zamówiłem juz drugi raz , wszystko zgodne z zamówieniem i moimi oczekiwaniami. Szybka dostawa. POLECAM

Zakupy bardzo sprawne.

Pełen profesjonalizm , wszystko zgodne z opisem. Brak zastrzeżeń.

Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia

Zamówienie zrealizowane w zakładanym czasie. Profesjonalnie i elegancko zapakowany towar, wszystko zgodnie z zamówieniem.

Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia

Błyskawiczna realizacja, świetny produkt

Zamówienie dostarczone w 3 dni robocze. Kurtka rewelacyjna zgodna z opisem i zdjęciami. Polecam sklep i na pewno tutaj wrócę.

• Poleciłbyś nas? Tak

Super transakcja - szybko i na najwyższym poziomie

Zakupiłam kurtkę narciarską ( do wykorzystania w przyszłym sezonie). Cena bardzo Korzystna, świetne parametry wodoodporności. Kurtka ładniejsza niż na zdjęciu. Szybka wysyłka pięknie opakowana i mały gratis sprawiły że jestem bardzo zadowolona. Na pewno do was wrócę.

Profesjonalna obsługa polecam

Produkt dobrze opisany na stronie, zdjęcia oddają rzeczywiste kolory. W realu zgodny z opisem i oczekiwaniami, szybka przesyłka. na stronie przydatne informacje pomagające dokonywać wyboru początkującym narciarzom. bardzo polecam

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.