Odpowiedź właściciela firmy
Szanowny Panie Sebastianie, mIło nam, że jest Pan zadowolony z zakupionych produktów. Jest nam jednocześnie bardzo przykro, że dostarczenie przesyłki nie spełniło Pańskich oczekiwań. Ponieważ 29 grudnia była to niedziela, która jest dniem wolnym od pracy naszego magazynu, Pańskie zamówienie zostało wysłane w poniedziałek w godzinach wieczornych, w których firma GLS zawsze odbiera paczki. Według informacji na naszej stronie, przewidywany czas dostawy wynosi 3 – 6 dni roboczych. 8 stycznia 2020r., czyli 6-go dnia roboczego Pańska przesyłka została dostarczona. Termin dostarczania paczek jest zawsze szacowany, nie ostateczny. Możliwe jest, że w trakcie transportu mogą pojawić się nieprzewidziane opóźnienia lub komplikacje (a szczególnie w okresie świątecznym), których firma kurierska nie jest w stanie przewidzieć. Pańskie zamówienie zostało jednak dostarczone w podanym przez nas terminie. Dziękujemy za poświęcenie nam czasu i życzymy wszysktiego dobrego w Nowym Roku 2020. Zespół SkiWebShop