Sortuj

szybka i profesjonalna realizacja stały kontakt

Łatwy sposób zamawiania,dokładny opis produktów i bardzo dobre zdjęcia.Sprawne i szybkie dostarczanie zakupionych rzeczy.

• Poleciłbyś nas? Tak

Szybko, sprawnie, a najważniejsze że rozmiar idealny.

Fajny sklep, jest duży wybór i można coś dla siebie wybrać. Dużym plusem jest to, że są podane opisy kurtek jeśli chodzi o wodoodporność, można sobie porównać. Polecam

perfekcyjna obsługa

Duży wybór, do kupienia każdy rozmiar odzieży, bezproblemowa obsługa a także możliwość zwrotu

• Poleciłbyś nas? Tak

Pierwszy zakup w tej firmie

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z zamówieniem. Czas dostawy ok. O

Bardzo profesjonalny przebieg zakupu

Bardzo profesjonalny przebieg zakupu

Często kupuje w sklepach Internetowych

Perfekcyjny przebieg zakupów! Duży wybór i bardzo dobra obsługa zakupów.

Super idealnie 👍👍👍

Dobry kontakt mail, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem Polecam

szybko sprawnie

szybko sprawnie

Rewelacja!!!!

Jest super🥇

Rewelacyjny sklep.

Jestem osobą która jest rozmiaru plus sice.Gdyby nie Wasz sklep nie miałabym w czym jeździć na nartach.Już kilkakrotnie korzystałam z oferty sklepu i zawsze byłam zadowolona.

• Poleciłbyś nas? Tak

Super produkty wysokiej jakosci i super organizacja

Dostalem to co zamowilem bez problemu z szybka dostawa i bede polecal dalej swoim znajomym

Bardzo profesjonalnie

Transakcja przebiegła szybko i pozytywnie, towar w 100 procentach zgodny z ofertą. Dokładny opis na stronie internetowej towaru łącznie z podaniem wymiarów modela na zdjęciu bardzo ułatwia wybór rozmiaru odzieży narciarskiej. Paczka spakowana w ładne, trwałe firmowe opakowanie sklepu internetowego oraz kilka gadżetów reklamowych :-) sprawia że naprawdę czuje się bardzo miłe i profesjonalne podejście do tematu. Na pewno skorzystam jeszcze raz z tego sklepu.

Realizacja zamówienia z prędkością F16

Ekspresowe tempo realizacji zamówienia. Kurtka zapewni jeszcze większą frajdę z jazdy na nartach. Jeszcze wrócę:)

Profesjonalnie

Polecam

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Szybko solidnie polecam

Jako towar to ok

Zakupy za 2700 zł a za przesyłke do zapłaty 25zł, piec dni czekania na dostawę , za dlkugo i za drogo

• Poleciłbyś nas? Nie

Swietny sklep, polecam

Szybka dostawa, towar zgodnie z zamowieniem, polecam.

super

Bardzo dobre ceny, strona intuicyjnie zrobiona, kontakt po zakupie natychmiastowy oraz w trakcie realizacji zamówienia na kazdym etapie wysyłki co bardzo mi pomogło ponieważ syn wyjezdzał na narty a ubranie okazało sie przed wyjazdem za małe, stad zalezało nam na szybkim realizacji zamówienia,

Gorąco polecam

Zamówiona kurtka jest świetna, czas przesyłki express i jeszcze kontakt email ...wszystko na duży +

Wszystko wspaniale, kurtka śliczna

Bardzo szybka dostawa, doskonałe opakowanie. Wszystko ok

wszystko ok

bez problemu , wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas

• Poleciłbyś nas? Tak

super wszytko szybko i zgodnie

wszystko super przesyłko na czas i zgodna z opisem polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka.

Zamówione buty zgodne z opisem, dobrze zapakowane. W paczce miły upominek od firmy.

• Poleciłbyś nas? Tak

Polecam tego rzetelnego sprzedawcę!

Zamówiony towar dostarczono terminowo. Informacja o etapach realizacji zamówienia jest podawana na bieżąco przez email. Dostawca oferuje towar w bardzo korzystnej cenie. Szczerze polecam!

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.