Positive
Bardzo dobry sklep , polecam zakupy w tym sklepie
Positive
Bardzo piękny komplet narciarski,jestem mega zadowolona.Pięknie wykończony,wygodny i śliczny.Polecam każdemu szukającemu dobrego ubrania narciarskiego,super sklep,rzetelny i uczciwy.Pozdrawiam serdecznie Pani Zofia
Positive
Zakupiłam 2 kurtki narciarskie. Są super. Dobra cena i szybka przesyłka. Polecam
SuggestionsFajnie byłoby wprowadzić wymianę na inny rozmiar.
Szanowna Pani Joanno, Dziękujemy za pozytywne słowa oraz sugestię odnośnie wymiany. Wymiana towaru wiązałaby się kilkudniowym okresem zwrotu zamówionego produktu w nieodpowiednim rozmiarze. Ponieważ nie mamy możłiwości rezerwowania produktów dla klientów, mogłoby się zdarzyć, że produkt w pożądanym rozmiarze zostałby w międzyczasie sprzedany. Dlatego też, składając nowe zamówienie na inny rozmiar, klient może byc pewny, że jest on jeszcze dostępny. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie, SkiWebShop
Positive
Wszystko zgodnie z umową. Towar super
SuggestionsRozszerzać asortyment. Zostawić ceny
Szanowny Panie Rafale, Dziękujemy za pozytywną opinię i 10 punktów! Bardzo się cieszymy, że zamówienia i ich realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Staramy się na bieżąco uzupełniać i rozszerzać asortyment, aby nasi klienci zawsze mogli znależć to, czego szukają w atrakcyjnych cenach. Życzymy przyjemności z użytkowania naszych produktów i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Positive
Szybka wysyłka Towar w pełni zgodny z opisem Dostęp do śledzenia przesyłki
SuggestionsPodanie dokładnych wymiarów ubrań w cm, określenia normalne,mniejszy większy nie są wystarczające
Szanowna Pani Joanno, Dziękujemy za wystawioną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług. Jednocześnie chcielibyśmy zapewnić, że wciąż rozwijamy się i ulepszamy naszą stronę wraz z opisami rozmiarów produktów, tak aby nasi klienci w prosty i szybki sposób mogli znaleźć idealny rozmiar. Poświęcimy temu jeszcze więcej uwagi. Pozdrawiamy, SkiWebShop
Positive
Genialna kurtka! Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szczerze polecam!
SuggestionsPoszerzać asortyment
Wszystko Ok. Polecam zakupy w sklepie
Positive
Z dotychczas kupionych towarów jestem bardzo zadowolony, szczególnie z kurtki narciarskiej firmy Deluni. Jazda na nartach w tej kurtce to tylko sama przyjemność a takie parametry jak oddychalność i wodooporność to nie jest ściema to FAKT po prostu to w tej kurtce się wyczuwa.
SuggestionsJeżeli chodzi o udoskonalenia to proponowałbym kierownictwu firmy, aby na stronie internetowej w zakładce "Rozmiar i tabela rozmiarów" włączyć dodatkową zakładkę dotyczącą doboru rozmiaru pod kątem danej firmy w formie tabeli
Positive
Bardzo miłe zaskoczenie , przesyłka ekspresowa z Holandii po 2 dniach przesyłka w domu , ceny fenomenalne , miły prezencik w paczce , nawet taki szczegół jak długopis dodany do formularza zwrotu , mały gest a cieszy. Rewelacyjny sklep
Positive
Kurtka softshell rozmiar 7 xl idealna, mąż bardzo zadowolony. Dziękuję obsłudze sklepu za pomoc w ustaleniu szczegółowych wymiarów kurtki :))
SuggestionsSugerowałabym bardziej szczegółowe wymiary przy kurtkach :)
Szanowna Pani Kamo, Dziękujemy za miłe słowa i 10 punktów! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupionego towaru i kontakt z nami okazał się pomocny. Jednocześnie chcielibyśmy zapewnić, że wciąż rozwijamy się i ulepszamy naszą stronę wraz z opisami rozmiarów produktów, tak aby nasi klienci w prosty i szybki sposób mogli znaleźć idealny rozmiar. Poświęcimy temu jeszcze więcej uwagi. Pozdrawiamy, SkiWebShop
Positive
Rozmiar OK wszystko pasuje - opis produktów 100% zgodny z rzeczywistością. Realizacja zamówienia nastąpiła zgodnie z podana datą.
Positive
Świetny opis - ze zdjęciami modela i jego wymiarami - chyba jedyny sklep narciarski mający tak dokładne opisy. Szybka wysyłka - mimo, że z Holandii - całość była na miejscu w 5 dni. Wszystko zgadza się z opisem. Jednym słowem SUPER sklep !!!
Szybko i sprawnie. Świetnie zapakowane. Polecam
Positive
Bez żadnych zastrzeżeń. Szybko i sprawnie. Kurier zgodnie z zapowiedzią w momencie zakupu.
Positive
Szybka przesyłka! Super cena! Polecam!
Positive
Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka dostawa. Gorąco polecam.
Positive
Bardzo szybka realizacja zamówienia, , kontakt bez problemowy. Polecam.
Positive
Bardzo dobry zakup wysokiej jakości odzież za okazyjnie niska cenę . Szybka realizacja zamówienia to istotny element zadowalający kupującego
SuggestionsProponuje by akcje wyprzedażowe uruchamiać w drugim tygodniu nowegoroku
Szanowny Panie MIeczysławie, Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i usług. Zawsze dokłądamy wszelkich starań, aby zaoferować naszym klientom jak najatrakcyjniejsze ceny, dlatego na bieżąco je monitorujemy i dostosowujemy do oczekiwań naszych klientów, również poza okresem wyprzedaży. Życzymy przyjemności z użytkowania zakupionych produktów i zapraszamy ponownie! Zespół SkiWebShop
Positive
Super szybko, towar dotarł na czas.
Positive
Bardzo fajna strona internetowa, czytelna , dużo informacji dotyczących rozmiaru oraz składu surowcowego materiałów z których wykonana jest odzież
Suggestionsprzy informacjach o rozmiarach spodni istotne jest większe zróżnicowanie pod względem długości nogawek
Positive
Wszystko ok . Bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka , dobra cena i małe gifty w przesyłce .
Positive
Odzież super, dostawa wcześniej niż się spodziewałam, ekstra:)
SuggestionsChciałabym żeby rozmiary były opisane w centymetrach (mniej więcej) zamówiłam kurtkę i mogłaby być troszkę większa, muszę wymienić i zapłacić jeszcze raz za dostawę i jeszcze za wysłanie wymienianej kurtki
Szanowna Pani Magdaleno, Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i szybkiej dostawy. Jednocześnie chcielibyśmy zapewnić, że wciąż ulepszamy opisy rozmiarów produktów, tak aby nasi klienci mogli dobrać odpowiedni rozmiar. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Positive
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt oraz szybka wysyłka. Polecam
SuggestionsPrzy zakupie powyżej 500zł mogła by być darmowa wysyłka.
Szanowny Panie Wojciechu, dziękujemy za umieszczenie opinii. Cieszymy się, że zamówienie i jego realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Nieustannie dążymy do wypracowywania jak najatrakcyjniejszych dla naszych klientów kosztów wysyłki Chętnie weźmiemy Pańską sugestię pod uwagę w pracach nad optymalizacją naszych usług. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Wszystko, ok. Polecam
• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.