Sortuj

Positive

Świetny sklep i strona internetowa, bardzo dobra obsługa. Niestety zamówiłem za dużą kurtkę, którą muszę zwrócić. Na pewno będę kupował tu ponownie.

Pozytywnie zaskoczenie.

Positive

bardzo szybka dostawa , idealnie opisany towar

Positive

bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie SkiWebShop.pl dostawa bardzo sprawna i szybka ( 2 dni robocze). Zwroty też są załatwiane w bardzo szybkim tempie. Polecam zakupy w sklepie SkiWebShop.pl

Wszystko zgodne z ofertą

Wszystko

Żadnych

Positive

Łatwy sposób zamawiania, duży wybór, szeroka gama rozmiarowa!!!! tabele rozmiarowe dla każdego producenta, Szybka dostawa, możliwość zwrotu. Bardzo dobry sklep, polecam gorąco szczególnie puszystym osobom.

Positive

Bardzo dobry kontakt (przejrzystość zamówienia od momentu jego złożenia, aż do otrzymania przesyłki); Bogaty asortyment sklepu - każdy znajdzie coś dla siebie bez względu za zawartość kieszeni. Polecam gorąco.

Positive

To mój pierwszy zakup na tym portalu, i jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia. Nie ma płatności za pobraniem co może przy pierwszym kontakcie budzić niepokój, szczególnie jak towar będzie wysyłany z zagranicy, bez obaw, wszystko w najwyższym standardzie. Zamówienie złożyłem w piątek, od razu dostałem potwierdzenie że planowana dostawa jest na środę i tak się stało. Towar wysyłany jest za pośrednictwem kuriera GLS. Polecam zakupy na tum portalu, bardzo dobra cenna i szybka realizacji zamówienia.

Positive

SUPER. Sprawnie ,szybko.Wszystko zgodne z opisem.

BRAK

• Poleciłbyś nas? Nie

Positive

Bardzo szybka wysyłka, informację dodatkowe na temat artykułów, również udzielane dość szybko po wysłanym mailu. Bez zastrzeżeń.

Suggestions

Drobna sugestia . Wymiary Modela/modelki przy artykule - w porównaniu do tabeli rozmiarów producenta np. kurtki narciarskiej Spyder/ czy kurtki CAP odbiegają znacznie. Kupowałam damską CAP i męską SPYDER - wymiary nie do końca się zgadzały. Może jest możliwość w przyszłości ujednolicenia tego?

Positive

Szybka przesyłka, miły serwis on line i kom

Suggestions

Lepszy opis rozmiarówki poszczególnych firm

Szybko i bez niespodzianek. Towar zgodny z opisem Rozmiar idealny

Positive

Witam, polecam zakup w tej firmie, strona przejrzysta, trudno wypowiedzieć się na temat asortymentu bo szukałem konkretnej rzeczy. Wyszukałem towar dodałem po krótkiej rejestracji i koszyk, wysyłka, dostawa bardzo szybka pomimo opcji 5-6 dni roboczych zamówiony towar dotarł w ciagu 3 dni z Holandii, otrzymałem link do śledzenia przesyłki i tu mały minus bo pomimo poprawnych danych podczas rejestracji w adresie był błąd za mało jedna cyfra (ale znacząca bo mieszkam w bloku gdzie mieszka ponad 400 ludzi, a przesyłka mogłaby dotrzeć(opłacona z góry) do kogoś innego. Towar bez zastrzeżeń, szybka dostawa, polecam

Suggestions

Sprawdzenie algorytmu wpisującego dane do wysyłki.

Positive

Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, w dobrej jakości.

Positive

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka realizacja, towar dobrej jakości... Brak uwag...

Suggestions

Może tylko wprowadzenie większej ilości marek ale to już raczej szukanie dziury w całym ;-)

Positive

Obsługa zamówienia od początku do końca na najwyższym profesjonalnym poziomie. Towar estetycznie i dobrze zapakowany. Czad realizacji....2 dni!!! Polecam bo sam wracam do skiwebshop regularnie.

Positive

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem, towar super.

Positive

Tewelactjni jestescie to już moje 2 zamówienie u Was i wrócę napewno jeszcze spodnie mega za fAjne pieniążki i dostawa po 3 dniach od zamówienia Sztos ogólnie polecam każdemu i gratisy dostałam Dziękuję

Bardzo dobre

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.