Sortuj

szybka przesyłka, polecam

dobrze, rozsądne doświadczenie

Positive

Szybko, sprawnie, dobra cena i dostępność

Tragiczna firma kurierska

Positive

Przesyłka bardzo szybko dotarła:) Produkty godne polecenia!

Positive

zamówienie zrealizowane bez zarzutu Profesjonalna obsługa

Suggestions

Należałoby jednak zwrócić uwagę na bardziej dokładną rozmiarówkę .Na polskiej stronie internetowej brak jest tabelki rozmiarów firmy CMP. Dopiero po interwencji konsultanta po otrzymaniu maila towar został zamówiony.

Positive

W niedziele wieczorem zamówienie i po 3 dniach we środę urodzinowy prezent dla córki odebrałem od kuriera

Suggestions

pierwotnie firma kurierska sms-em poinformowała, że przesyłka zostanie doręczona w godz 11-15 co było do przyjecia bo impreaz urodzinowa zaplanowana była na 19 godz. Niestety o 14.30 kurier poinformował ze dostawa będzie w godz 19-22, co było nie do przyjęcia. Musiałem odebrać osobiście przesyłkę umawiając się z kurierem w obsługiwanym przez niego rejonie około godz 17. Kurier nie potrafił odpowiedzieć, kto wysłał poprzedniego smsa z innymi godzinami doręczenia przesyłki

Positive

Rewelacyjna strona internetowa, najlepsze marki i najwyższe produkty dla wszystkich. Bardzo dobre ceny, ekspresowa i tania wysyłka z zagranicy. Elegancko zapakowane. Nic dodać nic ująć - jestem bardzo zachwycony zakupem i polecam wszystkim SkiWebShop a ja na stałe będę już tam robił zakupy bo warto. Najlepszy sklep :)

Positive

Szybka i profesjonalna sprzedaż oraz dostarczenie zamówionych rzeczy..Sklep godny polecenia!

Positive

Otrzymywałem e-maile informujące o etapie realizacji zamówienia która przebiegła szybko i sprawnie. Towar zabezpieczony przed uszkodzeniem w oryginalnym kartonie z logo sklepu. Otrzymałem tez drobne, ale użyteczne gadżety. Bardzo polecam SKI Web shop

Suggestions

Brakuje odzieży damskiej z kolekcji SPYDER, nadal szukam tego asortymentu w necie. Szybko też niknęły męskie spodnie Spyder Tordrillo czerwone rozmiar L. Byłem zmuszony zamówić w innym sklepie

Positive

Świetna obsługa a zakupiony strój narciarski jest dokładnie taki jaki chciałam. Polecam

Positive

Jak zwykle super. Pełna profeska, rzeczy z górnej półki. Zawsze gorąco polecam...

Positive

transakcja przebiegła bez zarzutu szybko i sprawnie towar zgodny z opisem fajny pomysł z gratisowymi dodatkami z poza koszyka zakupowego

dobrze by było ustawić bezpłatną wysyłkę np.od kwoty 500zł

Positive

Szybko, sprawnie.Towar zgodny z zamówieniem Polecam

Positive

Przesyłka przyszła szybko,zgodna z zamówieniem.

Positive

Bardzo szybka wysyłka dodatkowo miła niespodzianka w postaci dwóch gratisów. Polecam

Positive

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo szybka dostawa mimo okresu świątecznego. Super strona - intuicyjna obsłuba, fajnie zrobione prezentacje oraz opis rozmiarówki. Bardzo duży wybór i bardzo atrakcyjne ceny. Polecam

Positive

Szybko , profesjonalnie tak jak każdy klient by sobie życzył.. obsługa na medal.Robert

Suggestions

Nie mam pomysłu dla mnie jest super.

Positive

Błyskawiczna przesyłka. Świetna komunikacja. Polecam.

Duży wybór , dobre ceny . Pomimo wysyłki z Nl do Pl bardzo sprawna transakcja

Positive

Jestem bardzo zadowolona z kurtki. Polecam wszystkim zainteresowanym osobom robić zakupy.

szybko sprawnie

brak

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.