Sortuj

Positive

bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam.

Positive

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie Bardzo dobry kontakt z linią wsparcia Towar zgodny z oczekiwaniami Zdecydowanie jestem zadowolony

Positive

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI PRODUKTÓW KTÓRE ZAMÓWIŁAM.NIE MAM ZASTRZEŻEŃ CO DO TERMINU REALIZACJI ZAMÓWIENIA .

Suggestions

WYMIANA TOWARU JEŻELI CHODZI O ROZMIAR!

Positive

Towar najlepszej jakości, dostawa bez zarzutu. W razie problemów lub pytań klient zawsze otrzyma odpowiedź, poradę lub wskazówkę. Polecam ten sklep!!!

bardzo źle, niedopuszczalne

Suggestions

Niestety został wysłany towar w nie takim rozmiarze jak powinien dlatego taka ocena.

Positive

Firma działa wspaniale, czas dostawy jest najkrótszy możliwy. Produkty przychodzą zgodnie z zamówieniem. GORĄCO POLECAM!

Positive

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Towar zgodny z opisem.

Suggestions

Wieksza dostepnosc popularnych rozmiarow szczegolnie Kilpi.

Positive

Bardzo dobry sklep, dla mnie sklep pierwszego wyboru jeśli chodzi o zimę!

Positive

zakup i dostawa bez zastrzeżeń, szybko, zgodnie ze specyfikacją

Wszystko ok.

Szybkość realizacja zamówienia

Suggestions

Brak mozliwości zmiany zamówienia, "domówienia", wszelki zmiany mozna dokonać poprzez zwrot towaru i zamówienie kolejnego :(

Positive

zamówiony produkt firmowej kurtki byłby bez mała satysfakcjonujący nie fakt że kurtka była zabrudzona na rękawach i przodzie kurtki (dowód w postaci foto) i pierwsze co się nasuwa na myśl to ze kurtka pochodzi ze zwrotu od innego klienta który zrezygnował zakupu jaki złego magazynowania odzieży oraz nieprofesjonalnego dbania o produkt i tym samym podejścia do klienta , wysyłka z Holandii czyli zagranicy i do głowy przychodzi myśl że o zagranica produkt powinien być optymalnie nie powiedzieć profesjonalnie przygotowany dla klienta i wysyłki ale nic mylnego po tym co zobaczyłem ,zabrudzenia i kiepska forma zabezpieczenia produktu (nie tylko markowego i drogiego)po zostawia wiele do życzenia ,szkoda że w kraju brak stacjonarnego sklepu to jest minus jaki brak rzetelnej odpowiedzi na zadane szczegółowe zapytania na temat produktu i formy gwarancji na zakupiony produkt co do formy gwarancji i całej procedury z tym związane ,informacje na nie jakie otrzymałem od osoby stawia w złym świetle firmę i wiedzę pracownika (fakt że podane jest tylko imię z kim się koresponduje równoznaczne może być to imię bota ) co do reszty czas oczekiwania optymalny i zgodny z regulaminem reasumując zakup na chwilę obecną optymalny mając na uwadze pierwsze wrażenie mam nadzieje że nie będzie problemu z ew. gwarancją na produkt jaki zakupiłem i nie będę musiał z niego korzystać jaki przysługujących mi praw :)

Suggestions

produkty powinny być lepiej zapakowane w celu chronienia przed czynnikami zew. i innymi zdarzeniami losowymi ,jaki lepiej przygotowane pod kątem stanu technicznego danej rzeczy

Positive

Wszystko według opisu. Bez dodatkowych opłat.

Positive

wszystko super, bardzo fajny towar, przystępna cena, szybki transport

Rolki super!

Suggestions

Strona nie jest czytelna.

Bardzo pozytywnie

Positive

Elastyczna oferta na bieżąco uatrakcyjniana.

Super polecam

Positive

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bardzo miła obsługa, oraz mega szybka realizacja biorą pod uwagę,że przesyłka została wysłana z NL. Bardzo serdecznie polecam dostawcę :)

Bezproblemowe zamówienie online

Suggestions

Otrzymałem informację o konkretnej dacie doręczenia przesyłki, niestety kurier nie pojawił się, zero informacji czy to ze strony firmy kurierskiej czy SkiWebShop. Do tej pory brak informacji, mało profesjonalne działanie... Udoskonalenia? Komunikacja...

Positive

szybko i fachowo duza rozmiarowka duzym plusem

Positive

Jestem bardzo zadowolona, że znalazłam tak fajny sklep internetowy. Szybka dostawa, fajny towar, miła obsługa, no i w moim przypadku - szybki zwrot pieniędzy. Polecam wszystkim. Zakupy bez ryzyka.

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.