Sortuj

dobrze, rozsądne doświadczenie

Bezproblemowe zamówienie online

Suggestions

Otrzymałem informację o konkretnej dacie doręczenia przesyłki, niestety kurier nie pojawił się, zero informacji czy to ze strony firmy kurierskiej czy SkiWebShop. Do tej pory brak informacji, mało profesjonalne działanie... Udoskonalenia? Komunikacja...

Positive

szybko i fachowo duza rozmiarowka duzym plusem

Positive

Jestem bardzo zadowolona, że znalazłam tak fajny sklep internetowy. Szybka dostawa, fajny towar, miła obsługa, no i w moim przypadku - szybki zwrot pieniędzy. Polecam wszystkim. Zakupy bez ryzyka.

Wzorowa realizacja zamówienia. Bardzo szybka dostawa. Polecam

Szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam

rewelacja

Szybka dostawa Przystępna cena Kombinezon narciarski dobrej jakości

Positive

Szybką dostawa, wszystko ok.

Positive

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Positive

Bardzo dobra i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem.

dobrze, rozsądne doświadczenie

Suggestions

Troszkę było zamieszania z przesyłką, bo firma kurierska najpierw mnie poinformowała, że przesyłka została dostarczona (co się fizycznie nie stało), a jak próbowałem się dowiedzieć telefonicznie gdzie ona jest, to powiedziano mi, że firma kurierska otrzymała inny adres. Koniec końców przesyłka dotarła, ale wydaje mi się, że trzeba by usprawnić komunikację z firmą kurierską.

• Poleciłbyś nas? Nie

szybka realizacja zlecenia,

Szybka dostawa ,duży wybór produktów ,miła obsługa telefoniczna

Suggestions

Rozmiarówka kilbi nie zgadza się z rzeczywistością zamawiałam według rozmiaru kurtkę obwód klatki piersiowej 118cm wychodzi rozmiar 52 .(pływam) zamówiłam 48 i jest jeszcze zadurzy ale ujdzie coś jest nie tak .Proszę-weryfikujcie to

Positive

Towar zgodny z opisem, przesyłka otrzymana w terminie. W przyszłości zapewne jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie. Polecam !!!

Positive

znakomita obsługa, rozmiar i kolor zgodny z oczekiwaniami, bez przekłamań w stosunku do propozycji internetowych, znakomita jakość produktów, produkty po użytkowaniu i praniu nie zmieniają koloru, ani nie kurczą się, szybka dostawa

Suggestions

przy wysyłce towaru dobrym pomysłem wydaje się dołożenie katalogu w formie papierowej, który ciągle jeszcze w niektórych momentach nie wypiera propozycji stron internetowych

Positive

Świetne produkty , szybka dostawa, doskonała obsługa zakupów. Polecam w 100%.

Szybko i sprawnie.

Positive

zakupy szybko, pełen profesjonalizm, produkt zgodny z opisem, zamierzam coś jeszcze dokupić

Suggestions

Pani z która rozmawiałem przed zakupem poinformowała mnie o braku produktu, który bez problemu zakupiłem. Może Pani w dziale obsługi klienta nie do końca ma aktualne stany magazynowe produktów :-).

• Poleciłbyś nas? Nie

Positive

Super nic dodać nic ująć.

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.