Positive
Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bardzo miła obsługa, oraz mega szybka realizacja biorą pod uwagę,że przesyłka została wysłana z NL. Bardzo serdecznie polecam dostawcę :)
Szanowna Pani Alino, Dziękujemy za złożenie zamówienia i umieszczenie opinii. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Życzymy wiele przyjemności z dokonanego zakupu i zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Bezproblemowe zamówienie online
SuggestionsOtrzymałem informację o konkretnej dacie doręczenia przesyłki, niestety kurier nie pojawił się, zero informacji czy to ze strony firmy kurierskiej czy SkiWebShop. Do tej pory brak informacji, mało profesjonalne działanie... Udoskonalenia? Komunikacja...
Szanowny Panie Mateuszu, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Jest nam przykro, że przesyłka nie została dostarczona w wyznaczonym terminie. Firma kurierska, z którą współpracujemy, dokłada wszelkich starań, aby dostawa przebiegała szybko i poprawnie. Niestety, nie mamy wpływu na ewentualne opóźnienia lub komplikacje w dostawie. Według informacji track&trace, paczka zostanie dzisiaj dostarczona. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
szybko i fachowo duza rozmiarowka duzym plusem
Positive
Jestem bardzo zadowolona, że znalazłam tak fajny sklep internetowy. Szybka dostawa, fajny towar, miła obsługa, no i w moim przypadku - szybki zwrot pieniędzy. Polecam wszystkim. Zakupy bez ryzyka.
Wzorowa realizacja zamówienia. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam
rewelacja
Szybka dostawa Przystępna cena Kombinezon narciarski dobrej jakości
Positive
Szybką dostawa, wszystko ok.
Positive
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Positive
Bardzo dobra i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem.
Suggestions
Troszkę było zamieszania z przesyłką, bo firma kurierska najpierw mnie poinformowała, że przesyłka została dostarczona (co się fizycznie nie stało), a jak próbowałem się dowiedzieć telefonicznie gdzie ona jest, to powiedziano mi, że firma kurierska otrzymała inny adres. Koniec końców przesyłka dotarła, ale wydaje mi się, że trzeba by usprawnić komunikację z firmą kurierską.
Szanowny Panie Macieju, Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że dostarczenie przesyłki nie przebiegło według oczekiwanych przez nas standardów. Podany przez Pana adres dostawy został bez zmian przekazany firmie kurierskiej i przesyłka została poprawnie dostarczona, jednakże w innym terminie niż podano na stronie track&trace. Dlatego też rozumiemy, że znalazł się Pan w niekomfortowej sytuacji. Poświęcimy sprawie dostawy jeszcze więcej uwagi, aby takie sytuacje nie miały więcej miejsca.
szybka realizacja zlecenia,
Szybka dostawa ,duży wybór produktów ,miła obsługa telefoniczna
SuggestionsRozmiarówka kilbi nie zgadza się z rzeczywistością zamawiałam według rozmiaru kurtkę obwód klatki piersiowej 118cm wychodzi rozmiar 52 .(pływam) zamówiłam 48 i jest jeszcze zadurzy ale ujdzie coś jest nie tak .Proszę-weryfikujcie to
Szanowna Pani Elżbieto, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług. Jeśli chodzi o punkt do poprawy - tabela rozmiarów marki Kilpi została opracowana przez producenta i posiada charakter orientacyjny. Ponieważ rozmiary mogą odbiegać od standardowych, dołożymy wszelkich starań, aby również na inne sposoby ułatwić naszym klientom dobór właściwego rozmiaru. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
Towar zgodny z opisem, przesyłka otrzymana w terminie. W przyszłości zapewne jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie. Polecam !!!
Positive
znakomita obsługa, rozmiar i kolor zgodny z oczekiwaniami, bez przekłamań w stosunku do propozycji internetowych, znakomita jakość produktów, produkty po użytkowaniu i praniu nie zmieniają koloru, ani nie kurczą się, szybka dostawa
Suggestionsprzy wysyłce towaru dobrym pomysłem wydaje się dołożenie katalogu w formie papierowej, który ciągle jeszcze w niektórych momentach nie wypiera propozycji stron internetowych
Szanowna Pani Edyto, Dziękujemy za podzielenie się z nami i naszymi Klientami opinią oraz za rekomendację naszej strony! Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług. Katalog z produktami to ciekawa sugestia, którą chętnie weźmiemy pod uwagę w naszych pracach przygotowawczych do następnego sezonu narciarskiego. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
Świetne produkty , szybka dostawa, doskonała obsługa zakupów. Polecam w 100%.
Szybko i sprawnie.
Positive
zakupy szybko, pełen profesjonalizm, produkt zgodny z opisem, zamierzam coś jeszcze dokupić
SuggestionsPani z która rozmawiałem przed zakupem poinformowała mnie o braku produktu, który bez problemu zakupiłem. Może Pani w dziale obsługi klienta nie do końca ma aktualne stany magazynowe produktów :-).
Szanowny Panie Piotrze, Dziękujemy za umieszczenie opinii i 9 punktów! Jest nam niezmiernie miło, że zamówienie i jego realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Jeśli chodzi o punkt do poprawy - możliwe jest, że dostępność produktu zmieniła się krótko po Pańskim kontakcie z nami. Staramy się na bieżąco i w szybkim tempie aktualizować stan produktów zarówno w magazynie jak i na stronie. Życzymy przyjemności z użytkowania zakupionej odzieży i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.