Sortuj

Positive

Super obsługa , jakość rewelacyjna. Bardzo szybka przesyłka.

Nie mam uwag.

Positive

Wszystko super, wysoka jakość produktów i szybka wysyłka. Polecam

Positive

Świetne ceny, szybka dostawa, dobra komunikacja

Suggestions

Poprawienie procesu zwrotu lub wymiany towaru, zmienić kuriera DPD, fatalna logistyka.

Positive

Świetnej jakości ubrania dla miłośników śnieżnych sportów. Kontakt z obsługą bezproblemowy oraz ekspresowa przesyłka do Polski. Jako wskazówkę proszę o dopytanie konkretnych wymiarow bo w tabelach jest zupelnie co innego. Polecam z całego serca.

Suggestions

Dopasowanie tabeli rozmiarów do rzeczywistych wymiarów.

Positive

Towar dobrze zapakowany, bardzo szybka wysyłka

Positive

Łatwość zakupów, czytelne strona i obsługa. Bardzo dobra ilość i jakość zdjęć produktow. Duży asortyment.

Suggestions

Czas oczekiwania na przesyłkę.

Positive

SkiWebShop oceniam bardzo wysoko: szybka dostawa,towar zapakowany doskonale, sam produkt /w tym przypadku kurtka narciarska/ bardzo ładna i najwyższej jakości. Jestem bardzo zadowolona. Ludka

Positive

Bardzo szybka wysyłka , sprawna obsługa zwrotów

Positive

Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam gorąco.

100% satysfakcji :-)

Positive

Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży - szczegółowo przedstawione towary, informacje o rozmiarach oraz bardzo przydatne filmiki dotyczące pomiarów itp., bardzo szybka wysyłka. Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrej jakości i najważniejsze - wszystko pasuje idealnie :-) To był mój pierwszy zakup w SkiWebShop i na pewno nie ostatni!

Positive

Najlepszy sklep internetowy w jakim kupowałam miałam wrażenie ze jestem ważnym klientem u scalenie wirtualnym dziękuje zwłaszcza Pani Agnieszce

Positive

zamówiony towar super jakości, błyskawiczna dostawa

Positive

Super sklep Super przedstawiony towar na stronie zgodny z rzeczywistością Super szybka realizacja Super-godny polecenia

szybko sprawnie

zbyt długi czas dostawy

Positive

bardzo profesjonalnie! szybko!!! towar identyczny z opisem i kolorami ze zdjęć. przyszedł bardzo dobrze zapakowany + dodatkowo małe niespodzianki. z pewnoscią udam się tu jeszcze na zakupy :)

Suggestions

nie mam pomysłu gdyż wszytsko jest jak należy

Szybka wysyłka.

Suggestions

podawanie jaki wzrost ma modelka i jaki rozmiar np. kurtki nosi (jak na innych stronach innych firm)

Positive

Jestem mega zadowolony. Kurteczka jak marzenie, kilka dni i towar w domu. Bez zastrzeżeń..... i długopis w prezencie ;)

Positive

Przejrzysta strona internetowa. Wyczerpujące informacje na temat oferowanych produktów. Sprawna obsługa i szybka dostawa zamówienia.

Positive

Znakomita jakość, szybki czas realizacji

Suggestions

Poprawić opis towalu szczególnie gogli

Positive

Jestem bardzo zadowolony z jakości produktu jaki zamówiłem. Rozmiar, fason wszystko tak jak w opisie. Polecam w 100% Przemo Poznań

Positive

Super profesjonalne podejście do klienta, wszystko szybko i zgodnie z opisem. Gorąco polecam!!!

28 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.