Sortuj

wszystko w porządku

zamówienie zrealizowane szybko, wybrany towar dobry

• Poleciłbyś nas? Tak

Zamówienie dostarczone w cztery dni robocze. Towar zgodny z ofertą.

Zamówienie zrealizowane szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolony. Polecam. The order was completed quickly. Goods consistent with the order. I am satisfied. I recommend.

• Poleciłbyś nas? Tak

super zakupy w świetnej cenie

znaleziona, poszukiwana bluza okazała się w najlepszej cenie, dostawa na czas, jestem bardzo zadowolona, bluza jest piękna :)

Solidnie i fachowo.

Witam,jestem zadowolony zamówienia tego produktu: szybko i fachowo.Pozdrawiam.

• Poleciłbyś nas? Tak

wszystko OK,zgodnie z opisem.

OK

1 zakup mega pozytywnie.

Spodnie zgodne z opisem, dostawa dość szybka, paczka dotarła w 4 dni robocze. Polecam SkiWebShop,

Szybką dostawa

Bardzo wysoka jakość pakowania

• Poleciłbyś nas? Tak

OK, towar zgodny z oczekiwaniem, szkoda że brak darmowej dostawy!

OK, jak w tyule.

• Poleciłbyś nas? Tak

Świetne produkty i świetna obsługa sklepu

Dość długo szukałam w całym internecie kurtki narciarskiej, która odpowiadałaby moim oczekiwaniom. Z polecenia trafiłam na państwa stronę i był to strzał w 10. Przejrzyście zbudowana, której głównym atutem jest szerokie zestawienie wszelkiego rodzaju sprzętu, dzięki któremu każdy znajdzie coś dla siebie. Stronę już poleciłam znajomym i zamierzam polecać kolejnym.

Sprawnie , przyjaźnie, bezproblemowo

Ciekawe produkty i dużwybór -odzież narciarska. Dobre ceny i atrakcyjne promocje.

Piękna kurtka.

Kurtka narciarska męska. Fantastyczna, solidnie wykonana. Przesyłka bardzo szybka - 3 dni. Polecam.

Sprawnie i szybko

Dobra jakość towarów. Sprawna i yerminowa dostawa.

Zgodnie, szybko, sprawnie.

Świetny wybór dobrych marek. Szukałem i kupiłem kurtkę narciarską. Cena okazała się bardzo dobra. Przyszła w ciągu 2-3 dni, zgodnie z zapowiedzią. Nowa zgodna z opisem. Niestety rozmiar za duży więc zwróciłem i zamówiłem mniejszą - czekam. Z procedurą zwrotu nie było problemu. Kwota transakcji była ponad 2 500 PLN. Przy takiej wartości przesyłka mogłaby być darmowa w jedną stronę albo przy zakupie albo przy zwrocie. Dlatego tylko 4,5 gwiazdki ;)

• Poleciłbyś nas? Tak

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Spodnie są dobrze wykonana a przesyłka ekspresowa. Jadę w góry w poniedziałek wiec bałem się ze nie dotrze ale dotarło w czasulie przesyłki krajowej.

• Poleciłbyś nas? Tak

Nigdy się na Was nie zawiodłem

Zawsze pełen profesjonalizm i szybka obsługa.

• Poleciłbyś nas? Tak

Sprawna dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

JEST OK

DOBRE

Super sklep, super oferta

Bardzo solidny firm, szybka dostawa, towar zgodny z opisem :)

• Poleciłbyś nas? Tak

Błyskawiczna dostawa, odzież absolutnie zgodna z oczekiwaniami.

Bardzo udany zakup. Jakość towaru powyżej przeciętnej oraz 100 procentowa zgodność z opisem. Dostawa zrealizowana w terminie szybszym niż wynikało z deklaracji.

• Poleciłbyś nas? Tak

To jest to na co czekałem !

To jest to na co czekałem !

Wszystko w porządku.

Zamówiłem kask.

Bardzo sprawna realizacja

Realizacja przebiegła bardzo sprawnie. Towar nowy, fabrycznie zapakowany, bez najmniejszego zarzutu. Bardzo polecam ten sklep:)

• Poleciłbyś nas? Tak

Proces zakupu, zwrotu i ponownego zakupu - idealnie

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości zakupionych towarów.

Polecam!

• Poleciłbyś nas? Tak

Wszystko zgodnie z opisem.

Wszystko zgodnie z opisem. Szczegółowe wizualizacje produktów i sprawny proces zamówienia. Przesyłka świetnie zapakowana i nawet dodatkowe, darmowe gadżety dołączone do zamówienia.

37 Laagsteen

Breda 4815PH

0031-76-5449348

Kiyoh Recenzje

• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.