Atrakcyjne artykuły, przystępne ceny
SuggestionsDziałając na terenie Polski powinniście współpracować z ceneo żeby zdobyć wiarygodność u nowych klientów
Szanowna Pani Magdo, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Bardzo nam miło, że nasze produkty wzbudziły Pani zainteresowanie. Jednocześnie informujemy, że w ubiegłym sezonie zimowym nasze produkty znajdowały się na stronie Ceneo. Również w tym roku zamierzamy kontynuować współracę z serwisem. Zapraszamy do obejrzenia nowych kolekcji zimowych, które pojawią się już wkrótce w naszym sklepie! Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Doskonały towar, szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolony. Kurtka za 1/4 ceny
SuggestionsCiężko dodzwonić się do działu pomocy. Kontakt @ dobry.
Szanowny Panie Grzegorzu, Dziękujemy za umieszczenie opinii i 10 punktów! Bardzo się cieszymy, że zamówienie i jego realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Jednocześnie przykro nam, że napotkał się Pan na problemy, jeśli chodzi o kontakt telefoniczny. Mamy nadzieję, że nie będzie się on już powtarzał, abyśmy zawsze mogli służyć pomocą. Życzymy przyjemności z użytkowania naszych produktów i zapraszamy ponownie! Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
Dostawa bez zarzutów,szybko i zgodnie z opcją dostawy.
Positive
Bardzo miła Pani przy telefonie.
SuggestionsKilka dni temu otrzymałem tego maila to odpisuję, ale zbyt wiele powiedzieć nie mogę gdyż do tej pory nie przysłano mi towaru. Wszyscy narzekają na dhl , a sklep nic nie robi żeby to zmienić. Mam nadzieję że wkrótce stanę się szczęśliwym posiadaczem swojej przesyłki. Wybrałem też sobie kurtkę narciarską ale kupię w innym sklepie. Szkoda
Szanowny Panie Piotrze, <br />Dziękujemy za zamieszczenie opinii. Bardzo nam przykro, że dostarczenie przesyłki nie spełniło zarówno naszych jak i Pańskich oczekiwań. Nasza współpraca z nowym magazynem, a co się z tym wiąże, firmą kurierską DHL, była dla nas nowym doświadczeniem. Wzięliśmy Pańską informację pod uwagę w pracach nad udoskonalaniem świadczonych usług i od listopada zamówienia do Polski wysyłane są firmą kurierską GLS i do tej pory jesteśmy zadowoleni z tej zmiany. Przepraszamy i mamy nadzieję, że pomimo tej niezręcznej sytuacji, będziemy mogli Pana ponownie powitać w SkiWebShop.
Positive
Ceny przystępne towar dobrej jakości !!!
SuggestionsBrak w ofercie Butów Narciarskich
Szanowny Panie Grzegorzu, Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów. Wkrótce spodziewamy się wybranych modeli butów narciarskich marki Lange. Życzymy wiele przyjemności z dokonanego zakupu i mamy nadzieję, że będziemy mogli Pana w przyszłości ponownie powitać w naszym sklepie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
Znakomicie, to nie były pierwsze zakupy w tym sklepie, mega dobry kontakt, szybka przesyłka.
SuggestionsW porównaniu do innych sklepów internetowych trochę zbyt wysoki koszt przesyłki.
Szanowna Pani Alu, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Niezmiernie się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Nieustannie dążymy do wypracowywania jak najatrakcyjniejszych dla naszych klientów kosztów wysyłki do Polski. Z pewnością weźmiemy przy tym Pani spostrzeżenie pod uwagę. Życzymy wiele przyjemności z użytkowania zakupionych produktów i zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
Oceniam SkiWebShop bardzo pozytywnie. Zamówienie,płatność ,dostawa bez zastrzeżeń. Jakość produktów zamówionych spełniło moje oczekiwania. Polecam!
Positive
Jestem bardzo zadowolona z przysłanych rzeczy . Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
Positive
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego produktu /jakości/,oraz z przebiegu całej transakcji. Profesjonalnie, szybko. Będę korzystała z zakupów Firmy.
Suggestions
Proszę pomyśleć nad większym wyborem firm kurierskich. Mam bardzo złe doświadczenia z DHL zakupy u Państwa musiałem odbierać osobiście.
Szanowny Panie Jacku, Dziękujemy za Pańską sugestię. Przykro nam, że znalazł się Pan w takiej sytuacji. W związku z rozwojem firmy, przeprowadziliśmy się do większego magazynu, który współracuje z firmą kurierską DHL. Jak dotąd jest to dla nas pierwszy taki przypadek. Cieszymy się, że poinformował Pan nas o tym i mogliśmy udzielić pomocy. Problem został przekazany do rozpatrzenia. Przepraszamy za tę niedogodność i mamy nadzieję, że takie sytuacje nie powtórzą się. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Szybko,sprawnie dobry towar!
SuggestionsDla stałych klientów przesyłki gratis!
Szanowny Panie Łukaszu, Dziękujemy za pozytywną opinię i 10 punktów! Niezmiernie się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i usług. Bardzo chętnie weźmiemy Pańska sugestię pod uwagę. Życzymy przyjemności z dokonanych zakupów i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Positive
Transakcja przebiegła perfekcyjnie, bardzo dobry kontakt z kontrahentem, przesyłka błyskawicznie, towar identyczny z prezentowanym na stronie internetowej. Polecam:)
Positive
Kupiłem dwa produkty w SkiWebShop, oba wysokiej jakości, zgodne z opisem w ofercie. Bardzo szybka i sprawna dostawa / wymiana. Polecam!
Dzień dobry Panie Sławomirze, Dziękujemy za ponowne umieszczenie opinii i 10 punktów! Niezmiernie się cieszymy, że zamówienia i ich realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Życzymy wiele przyjemności z użytkowania zakupionych produktów i mamy nadzieję, że będziemy mogli Pana ponownie powitać w naszym sklepie. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Positive
Mam bardzo pozytywne doświadczenia w związku z zakupami SkiWebShop.pl. Już trzykrotnie składałam zamówienie i za każdym razem było ono trafione. Podoba mi się zamieszczana na stronie sugestia dotycząca faktycznego rozmiaru odzieży (czy wypada nieco mniejszy lub większy niż zazwyczaj). Bardzo atrakcyjne są również sezonowe promocje i wyprzedaże. Wysyłka szybka, nie mam zastrzeżeń również co do pakowania towaru.
SuggestionsKomfort zakupów poprawiłaby możliwość bezpłatnego zwrotu odzieży nie pasującej rozmiarem. Warto też wzbogacić wszystkie produkty o zdjęcia na modelce - dotyczy to zwłaszcza kurtek (przy podanym wzroście modela i rozmiarze) oraz spodnik. Dzięki temu lepiej estymujemy faktyczną długość odzieży.
Szanowna Pani Magdaleno, Uprzejmie dziękujemy za zamieszczenie opinii. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych produktów i usług. Nieustannie dążymy do wypracowywania jak najatrakcyjniejszych dla naszych klientów warunków odnośnie zwrotów zagranicznych. Ponadto, chętnie weźmiemy pod uwagę Pani wskazówki dotyczące prezentacji oraz opisu produktów i poświęcimy temu jeszcze więcej uwagi. Zapraszamy ponownie do odwiedzenia naszego sklepu. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop
Positive
Bardzo dobra oferta, produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa.
Positive
Dobrej jakości towar super obsługa , przyzwoity czas realizacji zamówień :)
SuggestionsPłata dostawa i zwroty :(
Dzień dobry Panie Marku, Bardzo dziękujemy za umieszczenie opinii. Cieszymy, że zamówienie i jego realizacja spełniły Pańskie oczekiwania. Nieustannie dążymy do wypracowywania jak najaktrakcyjniejszych dla naszych klientów kosztów wysyłki i zwrotów zagranicznych. Mamy również nadzieję, że będziemy mogli Pana w przyszłości ponownie powitać w naszym sklepie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Bardzo fajne kupowanie
SuggestionsPodany na stronie nr telefonu zadziwiająco milczy
Szanowny Panie Victorze, Dziękujemy za dodanie opinii. Przykro nam, że nie udało się Panu skontaktować z nami. Staramy się odbierać możliwie wszystkie połączenia przychodzące. Informujemy również, że siedziba naszego sklepu mieści się w Holandii i niedostępność telefoniczna może również wiązać się z tym, że wybrane dni świąteczne są wolne od pracy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie skorzysta Pan z naszych usług. Pozdrawiamy, zespół SkiWebShop
Positive
Tak sklep oceniam pozytywnie. Zakupiony towar spełnił moje oczekiwania. Produkt wysokiej jakości. Przez cały proces zakupu pełna bieżąca informacja na jakim etapie jest dostawa. Wysoka nota. Dziękuję.
SuggestionsW tej chwili na żywo brakuje mi uwag i sugestii. Może skorzystam ponownie z usług sklepu?
Positive
Bardzo dobra cena, jakość i wygląd kurtki taki sam jak w opisie. Dostawa do Polski 3. dnia. Paczka nienaruszona z formularzem pomocnym w ew. zwrocie. Polecam .
Super szybka przesyłka. Ceny najniższe na rynku. Markowa odzież
Szybka realizacja zamowiemia
SuggestionsMiałam problem z płatnością. Ogólnie ok
• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.