Positive
Bardzo sumpatyczna i kompetentna pomoc na infolinii. Produkty wysokiej jakości . szybka dostawa .Polecam.
Positive
Bardzo szybka realizacja i duży wybór rzeczy. Polecam wszystkim i pozdrawiam :)
OK
Bardzo dobra firma.
Positive
dobra jakość odzieży narciarskiej ,kolory super
Suggestionsrozmiary zawyżone lepiej kupić rozmiar mniejszy
Dzień dobry Pani Alicjo, Dziękujemy za zamieszczenie opinii i rekomendację naszego sklepu! Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych produktów. Opcja "Jak wypada rozmiar?" zamówionego przez Panią produktu została zmieniona. Dziękujemy za tę sugestię i zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
polecam wszystko poszło szybko
Positive
Zakup sprawny i bezproblemowy, dostawa na czas, kurtka zapakowana bardzo dobrze, jakość i funkcjonalność zgodna z opisem. Polecam!!!
Positive
Kurtki rewelacyjne, rozmiarówka zgodna z opisem, szybki czas dostawy. Gorąco wszystkim polecam. Z pewnością będę robić w przyszłości zakupy w tym własnie sklepie :)
Suggestions
Nalezy doprecyzowac dlugosc przesylki nie tylko na stronie internetowej, ale i w swiadomosci pracownikow. Po zlozeniu zamowienia i skontaktowaniu sie tetelefonicznie dowiedzialam sie, ze przesylka jest od 3-5 dni. Na stronie internetowej po zlozeniu zamowienia pojawia sie informacja, ze od 2-5 dni. Ostatecznie otrzymalam paczkę po 6 dniach. Brak jasnej informacji. Pierwsze zamowienie w Panstwa sklepie nie wzbudzilo we mnie zaufania co do jakosci i kompetencji swiadczonych uslug w tej firmie. Moj numer zamówienia # 2700001747 - mimo podanaych rozmiarów w tabeli jest bardzo duze zroznicowanie w rzeczywistosci do cm. Wszystko wypada o numer / dwa numery mniejsze.
Szanowna Pani Hanno, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Jest nam niezmiernie przykro, że nie sprostaliśmy Pani oczekiwaniom, jeśli chodzi o nasze usługi. Czas dostawy jest podany szacunkowo. Niestety nie mamy wpływu na ewentualne opóźnienia w dostawie. Tabele rozmiarów zostały opracowane przez producentów i posiadają charakter jedynie orientacyjny. Jesteśmy świadomi wynikającego z tego dyskomfortu dla Pani jako naszego klienta (my również nim jesteśmy) i dlatego natychmiast poświęcimy tym kwestiom jeszcze więcej uwagi. Mamy nadzieję, że da nam Pani szansę na naprawienie tego pierwszego, jakże ważnego wrażenia i odzyskania Pani zaufania podczas kolejnych zakupów w naszym sklepie. Pozdrawiamy, zespół SkiWebShop
Szybkość
SuggestionsMożliwość zmiany adresu w sklepie
Positive
Miła obsługa, informacje dokładne, szybkość zwrotów do poprawy!
Positive
Jestem wymagającym klientem od zawsze i jak to mówi rodzina, ciężko mi dogodzić. Ten sklep spełnił w pełni moje oczekiwania co do jakości materiałów , wykonania i obsługi. Zadbał o każdy szczegół, z wielkim smakiem i elegancją dobrana kolorystyka dzięki której odzież prezentuje się obłędnie.. Fachowa i przemiła obsługa sklepu , pomocna i w pełni odpowiadająca na pytania a do tego bardzo szybka dostawa. Zakupy tu to czysta przyjemność.
Positive
Polecam, szybka wysyłka, dokładnie opisane wymiary.
Positive
Szybko, solidnie, profesjonalnie, duży wybór sprzętu i odzieży narciarskiej, dokładny opis produktów i szybka realizacja zamówienia. Polecam
Positive
Bardzo dobra obsługa. Towar zgodny z opisem, wzorowa komunikacja z klientem. POLECAM !!!
Positive
duży wybór, dobra prezentacja produktów, sprawna dostawa
Suggestionsprzy opcjach płatności byłoby sensownym gdyby możliwa była płatność zwykłym przelewem przy zakupie o wartości rzędu PLN 1000 (ca. EUR 230), a tak było w moim przypadku, koszty wysyłki powinny być w cenie produktu a nie naliczane dodatkowo
Dzień dobry Panie Adrianie, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych produktów i usług. Ze względu na techniczną stronę oraz dłuższy czas realizacji zwykłego przelewu, korzystamy z innych, bezpiecznych i szybkich metod płatności. Ponadto, chcemy zaoferować naszym klientom atrakcyjne ceny produktów, dlatego nie wliczamy w nie kosztów wysyłki. Życzymy wiele przyjemności z dokonanego zakupu i zapraszamy ponownie. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Good deal Fast delivery
Suggestions.
Positive
Spodnie są spełnieniem moich marzeń. Co do sklepu wszystko super . Mega szybka wysyłka.
Positive
Przesylka bardzo szybka. Towar zgodny z zamówieniem. Kurtka i spodnie rewelacja. Jestem zachwycona. Wykonanie tej firmy dare2b - jestem pod wrażeniem. Na równo jeszcze coś zamoeienie.
SuggestionsFajnie jakby były pełne sugestie co można by skompletować np. Kurtka, spodnie, bielizna,kask, okulary itd ułatwiłoby to bardzo zakupy.
Dzień dobry Pani Moniko, Dziękujemy za umieszczenie opinii i 10 punktów! Niezmiernie się cieszymy, że zamówienie i jego realizacja spełniły Pani oczekiwania. Staramy się na bieżąco uzupełniać i kompletować produkty, aby nasi klienci wyróżniali sie na stoku. Poświęcimy temu jeszcze więcej uwagi i mamy nadzieję, ze ponownie skorzysta Pani z naszych usług. Z pozdrowieniami, Zespół SkiWebShop
Positive
szybka dostawa, solidna paczka, wszystko ładnie zapakowane, dodatkowe gratisy i naklejki
Suggestionsżadnych, wszystko na tip top :)
Towar bardzo dobrej jakości
Positive
towar okazał się ładniejszy niż na zdjęciach, obsługa ok
Suggestionsdokładniej podawać wymiary odzieży np. długość rękawów
Dzień dobry Panie Darku, Dziękujemy za umieszczenie opinii. Bardzo się cieszymy, że zamówiony produkt spełnił Pańskie oczekiwania. Tabele rozmiarów podają wymiary ciała, które odpowiadają rozmiarom produktów. Tabele rozmiarów zostały opracowane przez producentów i posiadają charakter jedynie orientacyjny. W przypadku wątpliwości odnośnie rozmiaru, prosimy o kontakt z naszą Obsługą Klienta, która poinformuje o kroju i rozmiarze produktu oraz pomoże dokonać właściwego wyboru. Zespół SkiWebShop
Dobrze opisany towar
• Każdy może opublikować recenzję, o ile spełnione są warunki i polityka prywatności
• Przeprowadzamy automatyczne i ręczne kontrole, aby w jak największym stopniu zapobiegać fałszywym recenzjom.
• Recenzje napisane z własnej inicjatywy są natychmiast wyświetlane online i weryfikowane w ciągu 72 godzin.