Odpowiedź właściciela firmy
Szanowny Panie Bartłomieju, dziękujemy za poświęcenie nam czasu i pozostawienie opnii. Jest nam niezmiernie przykro, że dostarczenie przesyłki oraz zamówione gogle nie spełniły Pańskich oczekiwań. Według informacji na stronie śledzenia paczki, pierwsza próba doręczenia przez firmę kurierską GLS nie powiodła się, ponieważ odbiorca był nieobecny pod wskazanym adresem. Ostatecznie paczka została 20 grudnia dostarczona do punktu ParcelShop GLS, gdzie została przekazana odbiorcy. Jeśli chodzi o rozmiar gogli, wszystkie gogle posiadają jeden rozmiar – one size. Różnice mogą wystąpić jedynie w wielkości szyby. Różnica ta występuje tylko między różnymi modelami, nie w obrębie jednego modelu. Według informacji na stronie zamówionych przez Pana gogli, gogle zostaly specjalnie zaprojektowane dla osób o wąskiej twarzy. W przypadku ewentualnych wątpliwości odnośnie rozmiaru lub produktu, zawsze proponujemy skontaktowanie się z naszą Obsługą Klienta, która pomoże dokonać właściwego wyboru. Pozdrawiamy, Zespół SkiWebShop