Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukken consequent snelle service en betrouwbare levering. Ze waarderen heldere communicatie en probleemloze restituties bij aanpassingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt positief beoordeeld. Over het geheel genomen geeft de feedback een positieve ervaring met aandacht voor efficiëntie en waarde.
Waren gewoon thuis en hebben niemand gezien om het pakket te leveren. Kregen een mail met de melding dat het pakket niet kon geleverd worden en is vervolgens naar een pickup locatie gebracht.
23 July 2026
Peter
Zelzate
Steeds perfecte en snelle bezorging van het gevraagde.
10 July 2026
Eddy
Tongeren
Wij vinden alles wat we nodig hebben aan interessante prijzen. Alleen spijtig dat we onze levering niet met bpost naar het Carrefour postpunt in België kunnen laten bezorgen, want dat is gemakkelijk en veiliger voor onder andere appartementsgebouwen. Ik had ingevuld het thuis te laten bezorgen maar DPD heeft het pakje in een boekenwinkel in Wemmel De Henne gaan afzetten, en dat zelfs nadat ik ons adres als bezorgadres nogmaals op hun mail aangeduid had. Niet erg professioneel!!! Het was heel moeilijk voor mij om het daar op te halen. Ik denk niet dat het zo nog mogelijk is van te laten leveren door DPD. Als er een betrouwbaardere oplossing is volg ik ze wel graag op?
31 May 2026
Christiane
Grimbergen
Correct en vlot
1 March 2026
Josee
Knokke-Heist
Snelle service en levering. Er was een product niet verkrijgbaar in de webshop, na een kort mailtje hebben ze dit onmiddellijk besteld bij de leverancier. Heel tevreden. *****
25 January 2026
Laurens
Oudenaarde
ChristoPHAR levert mijn pakjes netjes aan de voodeur einde oprijlaan
18 January 2026
Dolores
HAACHT
Ik had verkeerde bestelling geplaatst en betaald. Deze werd zonder problemen geannuleerd en kreeg geld terug zonder probleem.
31 August 2025
Kris
Geraardsbergen
Snelle verzending, en goede service zonder moeilijke vragen.
13 August 2025
Arjan
RODEN
Al dikwijls besteld . Prijzen zijn voordelig. Zeer snelle verzending.Zeer tevreden.
18 July 2025
Jp
Lier
Ik vind deze shop een echte aanrader, goede prijs/kwaliteit en heel vlugge levering, echt een aanrader!
9 May 2025
Conny Ragaert
Oostende
Super tevreden... Snelle levering...prijs kwaliteitverhouding 10/10...over de hele lijn heel tevreden.
28 April 2025
Anoniem
Lichtervelde
Kiyoh blokkeert het halve scherm. Niet 1 keer niet 2 keer maar veel meer irritante pop-up.
14 April 2025
Goede prijs
28 October 2024
Joachim Buvens
Kortenaken
Eerste maal dat ik hier bestel was snel en correct geleverd . Heb nu een tweede bestelling gedaan .
3 December 2023
joannes Van Sas
KALMTHOUT BELGIE
Altijd super snelle verzending en leuke staaltjes bij mijn bestelling , toppie !!
31 October 2023
Conny
Aartrijke
Zeer schappelijke van prijs
10 April 2022
Catherine Vandendriessche
Deerlijk
Uitleg gekregen via mail omtrent goed gebruik van medicatie
15 February 2022
Juliette
Gent
8 February 2022
Jozef
Nieuwkerken waas
1 mm vloeistof. Ik heb een tweede moeten kopen, bij de tweede zat er veel meer. De eerste is onbruikbaar, geen enkel resultaat. Geld in het water.
16 July 2021
Frederik
Gent
Een mooie en overzichtelijke site met een zéér ruime keuze. Goeie concurrerende prijzen en een vlotte communicatie. En daarom 10/10 !!
4 May 2021
Patrick
Puurs
Super vriendelijk, snelle service en een persoonlijk contact mogelijk voor vragen..
23 April 2021
Conny
Lokeren
Jullie doen wat moet: goede uitleg en snelle levering : top
11 March 2021
roger
mortsel
Ruim assortiment en perfecte service.
20 January 2021
Pascal