Super service

er was een onderdeel niet geleverd, na email conbtact is dit enkele dagen later zonder problemen nageleverd. Top service

20/11 besteld en betaald , nog niet ontvangen

Besteld en betaald op 20/11 - nog steeds niets ontvangen

Heb nog steeds niet ontvangen.

Werd al alle dagen beloofd, maar elke dag een dag opgeschoven.

Pakje werd niet afgeleverd

Ik heb een bestelling niet aan gekregen, maar heb wel een mail van PostNL gehad dat het afgeleverd is geweest. Het contract met de pakjesdienst laat dus te wensen over. Pakjes persoonlijk afleveren en laten tekenen is de boodschap. Ik heb contact met jullie opgenomen, via de klantenservice. Hopelijk komt het in orde.

prima service.

alles zoals beloofd en beschreven op de site en 's anderendaags geleverd

Beoordeling is eerder dan het pakket

Bestelling geplaatst bij Fixami, vandaag besteld morgen geleverd, na 2 weken nog niets ontvangen, krijg al eerder de vraag voor een beoordeling dan dat ik het pakket mocht ontvangen. Goede opvolging dus.

Al jaren klant, en top tevreden .

kan niks plaatsen door de regels

Niet lang moeten wachten ! Zeer goed !

Alles is ok

Alles is goed verlopen en goed materiaal

Zeer vlotte en correcte levering.

Eerste ervaring was prima.

alles snel en coorect geleverd aan een goed prijs

zeer goed materiaal geleverd, alles heel vlot en snel geleverd en vlot geregeld via de site, een aanrader

Goede prijs en goede service

Ruime keuze. Overzichtelijke website

Teleurstellend

Hoge verzendkost,en als je perongeluk verkeerd besteld moet je zelf de retourkost betalen...nooit nog bestel ik hier iets!!!!!

Goed en vreselijk slecht

Fixation werkt correct maar de leverancier was rampzalig. W hebben nooit geweten wanneer er hoe laat de levering kwam. Plots stond in de late namiddag een doos voor de deur. Doornat en compleet onder geregend.Zowel de transport doos als de verpakking van het apparaat. Waarschijnlijk al geruime tijd buiten in de regen. Wij waren ganse dag thuis, de deurbel staat op minder den 50cm van de geleverde doos maar de klungels van die Nederlandse transporteurs doen niet eens de moeite om te bellen. Sorry zoek voor transport andere manier. ZAL WAARSCHIJNLIJK. WEER GEEN REACTIE KOMEN OFWEL EXCUSES DAT NIET HUN FOUT IS.

Topmateriaal

Goeie en snelle levering van uitstekend materiaal.

Batterijen apparaat verkrijgen

Misschien kunnen jullie in beschrijving zetten dat voor die prijs er komt zonder batterij en klant moet nog 80+€ uitgeven om dit artikel proberen. Kan niet gewone usb kabel gebruiken …

correcte en snelle levering

zeer snelle levering en goed gereedschap

positief

De producten worden steeds op tijd geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Snel geleverd en top materiaal.

Veel beter verwacht een mens niet.

Slechte

Ik heb geen werkschoenen!!!!! Ik gekregen airco box and niemand kan hulpen....

Snelle levering aan mooie prijs

Altijd 100% correct.

Bestelling zoals verwacht, altijd op tijd.

Extreem lange levertijden

Twee keer bij een bestelling weken lang op levering moeten wachten terwijl op de site de artikels aangegeven stonden als voorradig. Weinig communicatie over de vertraging en de effectieve leveringstijd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg