Qualite des produits et livraison dans les temps

Qualite des produits et livraison dans les temps

Snelle accurate levering en prijstechnisch zeer concurrentieel.

Snelle accurate levering en prijstechnisch zeer concurrentieel.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

De belofte voor 22h besteld morgen in huis word geen enkele keer nagekomen.

De belofte voor 22h besteld morgen in huis word geen enkele keer nagekomen. Bestelling hadden we zeer snel nodig, na een week nog niet in huis.. website staat nog steeds op voorraad, al wel betaald. Inmiddels elders besteld, wel volgende dag in huis! Centen terugkrijgen blijkt ook weer een grap, waar ze liever niet aan mee doen grote afrader om er te bestellen!!!

Perfecte afhandeling . Kan niet beter !

Perfecte afhandeling . Kan niet beter !

gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd

gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd

De snelheid van levering

De snelheid van levering

Duidelijke website en ongelooflijk snelle levering . Super ! Beter kan niet

Duidelijke website en ongelooflijk snelle levering . Super ! Beter kan niet !

Respecter vos delais de livraison et surtout tenir le client au courant de

Respecter vos delais de livraison et surtout tenir le client au courant de la livraison effective. Track & Trace nest pas mis a jour et nest daucune utilite. Jai meme vu la mention hier mais barree... On vous choisit pour votre service qui nest quun effet de facade car derriere cest le neant. Meme le chat ne sert a rien car vous reportez tout sur votre prestataire sans prendre la moindre re

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande toujours pas arrive et pas de nouvelles du transporteur.

Commande toujours pas arrive et pas de nouvelles du transporteur.

snel en goedkoper

snel en goedkoper

SUPERSNELLE LEVERING

SUPERSNELLE LEVERING

Wat me beviel is de snelle afhandeling van de aankoop . Wat me veel minder

Wat me beviel is de snelle afhandeling van de aankoop . Wat me veel minder beviel is het niet nakomen van de bewering voor 22:00 besteld volgende dag in huis . Het was drie dagen later na contact te hebben opgenomen met Fixami !

Ik heb 1 week geleden een batterij en een heggenschaar besteld. De heggensc

Ik heb 1 week geleden een batterij en een heggenschaar besteld. De heggenschaar heb ik nog steeds niet en toen ik de batterij in de lader stak gaf die aan dat de batterij niet meer goed oplaad. Dus tevreden ben ik niet. Gelieve een oplossing te bieden aub.

Je nai toujours pas recu mon colis

Je nai toujours pas recu mon colis

Donderdag besteld, nu dinsdag en nog steeds niet geleverd!!! Voor 22u beste

Donderdag besteld, nu dinsdag en nog steeds niet geleverd!!! Voor 22u besteld, morgen geleverd� zeggen ze dan!! Puur ******!!!

Prix imbattable ! Merci fixami, juste petit bemol avec le service de livra

Prix imbattable ! Merci fixami, juste petit bemol avec le service de livraison, mon colis nest toujours pas livre. Jattends avec impatience mon nouveau jouet

Donderdag 29/06/2023 bestelling gedaan. Vandaag 03/07/2023 nog steeds niks

Donderdag 29/06/2023 bestelling gedaan. Vandaag 03/07/2023 nog steeds niks ontvangen. Artikel was op voorraad en voor 22u besteld. Jammer.

Helaas krijg ik door dat alles geleverd is maar onze levering is niet volle

Helaas krijg ik door dat alles geleverd is maar onze levering is niet volledig. De bestelde grastrimmer van Makita is niet geleverd. Graag met spoed oplossen

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering