We zijn heel tevreden over onze aankoop ! Alles verliep snel en vooral corr

We zijn heel tevreden over onze aankoop ! Alles verliep snel en vooral correct ! Binnen de 24 u was onze bestelling ter plaatse , heel tevreden

Il y a un an javais eu un gros probleme avec Fixami pour une premiere comm

Il y a un an javais eu un gros probleme avec Fixami pour une premiere commande qui avait pris 3 mois pour etre regle. Javais jure de ne plus commander chez Fixami. Il n y a que les imbeciles qui ne changent pas davis. Donc apres 1 an jai commander une Makita sp6000 avec rail de guidage et son makpac et deux serres joints. Commande le dimanche et recu le lendemain lundi. Le tout en tres bon et

geen opmerking alles perfect in orde

geen opmerking alles perfect in orde

Plusieurs commandes deja effectuees, rapidite (quand cest de stock) et fia

Plusieurs commandes deja effectuees, rapidite (quand cest de stock) et fiabilite. Prix competitifs, impeccable

Livraison rapide et produit conforme a la commande.

Livraison rapide et produit conforme a la commande.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Levering volgens afspraak = OK

Levering volgens afspraak = OK

Materiaal is beschadigd aangekomen

Materiaal is beschadigd aangekomen

wij hebben onze bestelling geplaatst en betaald op 24/04 wij zijn vandaag

wij hebben onze bestelling geplaatst en betaald op 24/04 wij zijn vandaag 16/05 en ik heb nog steeds niets ontvangen enkel een mail met oeps wij zijn je niet vergeten

Livraison rapide bon prix

Livraison rapide bon prix

Duidelijke gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering.

Duidelijke gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering.

Bij de bestelling wordt de BTW verlegd zoals het hoort volgens de geldende

Bij de bestelling wordt de BTW verlegd zoals het hoort volgens de geldende wetgeving, maar bij facturatie blijkt dat hiermee geeen rekening wordt gehouden, zodat je een pak teveel betaalt. Fixami weigert daarop om dit recht te zetten, terwijl de fout duidelijk bij hen ligt. Enige optie die ze kunnen geven, is om (op eigen kosten!!) alles maar weer terug te sturen. Klanten zijn duidelijk een vervel

Impossible devaluer car pas encore recu malgre soit disant le lendemain ch

Impossible devaluer car pas encore recu malgre soit disant le lendemain chez vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

SuperSnelleService

1 van de weinige webshops die “voor 20:00 besteld, volgende dag geleverd” ook effectief waarmaakt. Mijn bestelling was gebeurd om 19:58, de volgende dag in de namiddag was mijn pakket geleverd. Top!

tout est parfait delais ,livraison, prix

tout est parfait delais ,livraison, prix

Snelle levering Toppie

Snelle levering Toppie

Rien a dire Rapide et excellent prix !!

Rien a dire Rapide et excellent prix !!

Nombreuses commande chez Fixami, aucun probleme. Je peux maintenant dire qu

Nombreuses commande chez Fixami, aucun probleme. Je peux maintenant dire que jai toute confiance en cette entreprise.

Tout !!!

Tout !!!

Site tr�s clair et commande livree tr�s rapidement. Commande faite le samed

Site tr�s clair et commande livree tr�s rapidement. Commande faite le samedi et livraison le lundi.

Verzenden niet op afgesproken levertermijn. Contact zoeken is uitermate moe

Verzenden niet op afgesproken levertermijn. Contact zoeken is uitermate moeilijk. Geen contact mogelijk.

Tout est parfait. Livre le lendemain de la commande

Tout est parfait. Livre le lendemain de la commande

Tarifs tres competitifs et livraison dune rapidite incroyable. Commande pa

Tarifs tres competitifs et livraison dune rapidite incroyable. Commande passee un dimanche matin recue le lundi. Suivi irreprochable Bravo !

Prix des articles avantageux

Prix des articles avantageux