Comme dhabitude, service et livraison rapides et efficaces.

Comme dhabitude, service et livraison rapides et efficaces.

Rapidite de livraison, prix attractif, top!

Rapidite de livraison, prix attractif, top!

Bonjour Tres satisfait de la qualite du service ! Des prix competitif, ser

Bonjour Tres satisfait de la qualite du service ! Des prix competitif, service denvois irreprochables

Ils indiquent livraison demain si achat avant 23h, et ensuite plus rien, au

Ils indiquent livraison demain si achat avant 23h, et ensuite plus rien, aucune communication, un service a la clientele inaccessible et au final faut creer une plainte via PayPal pour enfin avoir l objet

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd de beste prijs geven, want zijn jullie soms goedkoopste en soms niet

Altijd de beste prijs geven, want zijn jullie soms goedkoopste en soms niet, waardoor je altijd moet blijven vergelijken met andere shops.

Les delais de livraison annonces nont pas ete respectes et les produits li

Les delais de livraison annonces nont pas ete respectes et les produits livres netaient pas conformes a la commande. Prix interessant mais qualite de service livraison et apres-vente tres decevant. Je ne commanderai plus chez Fixami.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vous me demandez un avis sur le produit alors que celui-ci nest pas encore

Vous me demandez un avis sur le produit alors que celui-ci nest pas encore arrive! Commande le 25 janvier, nous sommes le 31 janvier ! Normalement livre en 24H00!!!

Echt fantastisch

Super fantastisch machine, moeiteloos pompen met een knop dit is een aanrader voor elk gezin

Service impeccable!

Service impeccable!

Recu support defectueux j ai envoye les photos via watsap et puis plus de n

Recu support defectueux j ai envoye les photos via watsap et puis plus de nouvelles alors que si j ai commande chez vous c etais pour utilise rapidement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Arreter de prendre les gens pour des con , vous mettez des articles sur vot

Arreter de prendre les gens pour des con , vous mettez des articles sur votre site en stock est ce nest pas le cas cest decevant Recevoir un macpak n1 avec un insert pour macpak 2 vous appel ca comment pfff

Ik had een bestelling geplaatst en na 9 dagen niets meer gehoord van Fixami

Ik had een bestelling geplaatst en na 9 dagen niets meer gehoord van Fixami , dan maar zelf contact opgenomen, antwoord ;kunnen geen leverings datum geven, dan maar levering geannuleerd , vraag wanneer staat het geld terug op mijn rekening , antwoord; je krijgt nog een mail over, de klant inlichten zou toch het minste moeten zijn ,nu staat het bedrag al die tijd op hun rekening en heb geen werktui

Snelle en correcte levering. Concurrenti�le prijzen.

Snelle en correcte levering. Concurrenti�le prijzen.

Great customer service. Fast shipment.

Great customer service. Fast shipment.

Rapidite dexpedition, prix competitifs

Rapidite dexpedition, prix competitifs

Je n ai toujours pas recu ma commande !!!!!!!!

Je n ai toujours pas recu ma commande !!!!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Er liep vanalles fout bij de levering van het pakket. Zeer slechte service

Er liep vanalles fout bij de levering van het pakket. Zeer slechte service na verkoop. Indien je info wilt zal je er meermaals zelf achteraan moeten gaan terwijl fixami zegt je via mail op de hoogte te brengen

Wat een triestige winkel!

Ik heb hier een cirkelzaag gekocht van makita. Ik heb deze zaag 1 dag gebruikt om wat planken te zagen van 5cm dik. Na enkele planken te zagen heeft de machine het begeven. Ik heb deze dan terug gestuurd ivm de garantie maar volgens hun valt het niet onder garantie omdat de motor overbelast was?! Van enkele planken van 5cm dik? Dat kan toch niet! Dus nu heb ik 123 euro betaald om een machine 1 dag te kunnen gebruiken. Wat een topservice fixami. Nooit zal ik nog iets bij jullie bestellen bende bandieten!

zeer vlotte levering!

zeer vlotte levering!

Verkeerd product werd geleverd

Normaal ben ik altijd zeer tevreden geweest van Fixami. Nu werd een verkeerd product geleverd. Op zich is dit nog geen reden om slechts 3 sterren te geven maar het feit dat ik zelf het pakket naar een DPD punt in de buurt (+- 5km in het centrum van Zwevegem) moet brengen vind ik wel reden om slechts 3 sterren te geven. Het zou 4.5 geweest zijn als DPD het pakketje bij mij was komen halen.

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN