foute levering rechtgezet, maar retour wordt niet terugbetaald...
Afgelopen 3 jaar al een heleboel besteld bij Fixami (zowel voor zaak als particulier). Als het goed gaat is er niets op aan te merken.
Maar af en toe toch foute leveringen. Kan gebeuren en wordt meestal rechtgezet.
Laatst een aantal Makita machines besteld (met foute levering). Omdat we deze meteen nodig hadden, hebben we ze dan maar lokaal besteld. Fixami heeft toen wel snel het correcte item nagezonden (zonder te verwittigen evenwel, dus we hadden deze nu dubbel). We hebben dan maar alle items teruggezonden en dit zo aangevraagd in het retourformulier (online).
Na lang wachten, geen terugbetaling... Contact opgenomen met klantendienst en terugbetaling ging volgen. Uiteindelijk is maar 1 toestel (het verkeerd geleverde) terugbetaald.
Sindsdien belachelijk veel contact opgenomen met telkens zelfde restultaat: "we gaan het bekijken; de retourdienst zal het opnemen; u hoort binnen 2 dagen van ons terug,....". U raadt het al, we horen er nooit iets van terug.
Laatste gesprek: "u had maar 1 artikel aangemeld meneer". Wat een grap! We hebben ze allemaal geretourneerd & dit ook zo aangevraagd. Trouwens, die mannen moeten dat toch ook zien als die doos toekomt bij hen?!?
Nu zijn we mooi €231,97 kwijt. Hopelijk raakt dit ooit opgelost.
Als fixami dit leest, het ordernummer is 600316489