Defect toestel toegestuurd gekregen en ik moet de portkosten naar Nederland

Defect toestel toegestuurd gekregen en ik moet de portkosten naar Nederland (17�) zelf betalen ! Hele slechte klantenservice.

Tres bon service. Je recommande a tous.

Tres bon service. Je recommande a tous.

Tevreden.

Tevreden.

Ondanks de vertraging door Corona ben ik zeer tevreden van de afhandeling v

Ondanks de vertraging door Corona ben ik zeer tevreden van de afhandeling van deze bestelling, doe zo verder

al meer dan een maand aan het wachten op mijn bestelling. Geen antwoord op

al meer dan een maand aan het wachten op mijn bestelling. Geen antwoord op mijn vraag wat de stand van zaken is !!!

Niet leveren van bestelling wegens geen stock of slechte leverancier 2 van

Niet leveren van bestelling wegens geen stock of slechte leverancier 2 van de 3 keer vertraging.

bestelling goed verlopen.

bestelling goed verlopen.

Tout est conforme a la description. Livraison rapide.

Tout est conforme a la description. Livraison rapide.

Cest toujours un plaisir dacquerir du materiel chez vous. Tout simplemen

Cest toujours un plaisir dacquerir du materiel chez vous. Tout simplement

Colis depose devant la porte. Par chance, notre voisin a vu le colis et la

Colis depose devant la porte. Par chance, notre voisin a vu le colis et la repris chez lui avant quune personne mal intentionnee se serve. Pas de SMS, mail oni meme dappel pour prevenir. Nous avons demande si nous pouvions changer ladresse de destination mais notre mail est reste sans reponse. Article, OK. Colis, leger coup mais OK. Avis final: moyen

au top

au top

Wel 2 weken op levering moeten wachten, maar de corona tijd , begrijpelijk

Wel 2 weken op levering moeten wachten, maar de corona tijd , begrijpelijk

Er werd een levertermijn van 8 dagen voorgesteld. Dit werden er uiteindelij

Er werd een levertermijn van 8 dagen voorgesteld. Dit werden er uiteindelijk een maand.

bestelling nog steeds niet ontvangen

bestelling nog steeds niet ontvangen

toestel was verkeerd ingepakt (stickers met pijltjes OBEN staan voor een be

toestel was verkeerd ingepakt (stickers met pijltjes OBEN staan voor een bepaalde reden op de doos), hier werd geen rekening mee gehouden. Na retourbon hebben ingevuld , lang moeten wachten op niet toestel. Ook geen feedback. Zelf steeds moeten bellen. Tweede toestel weer verkeerd ingepakt, na meerdere malen firma te hebben verwittigd . Geen aanrader.

wel lang moeten wachten carona

wel lang moeten wachten carona

Ras

Ras

Ik stuurde FIXAMI op 19 mei volgend bericht: Ik kreeg vandaag via B-Post l

Ik stuurde FIXAMI op 19 mei volgend bericht: Ik kreeg vandaag via B-Post levering van de bestelling. Wat ik vreesde is bewaarheid geworden: het geleverde product beantwoord niet aan hetgeen uw bedrijf op de website (en op de orderbevestiging vermelde). Ik heb de doos nog niet geopend want op de doos zelf staat als diameter 23 cm terwijl u vermeldde dat het ging om 26 cm (vermoedelijk is het produ

Recu mauvaise visseuse panasonic

Recu mauvaise visseuse panasonic

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande jamais recu et garantie completement inutile ,personne n�aide a re

Commande jamais recu et garantie completement inutile ,personne n�aide a resoudre mon probleme 125� de perdu......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Cest parfait et recu en temps