alles ok

alles ok

Tres satisfait, R.A.S.

Tres satisfait, R.A.S.

Rien a dire tout est parfait, je recommande FIXAMI.

Rien a dire tout est parfait, je recommande FIXAMI.

tres bon service

GOED

GOED

Tout est parfait, comme dhabitude

Tout est parfait, comme dhabitude

heb het nog steeds niet ontvangen

ik kan geen oordeel vellen al ik het nog niet ontvangen heb :-(

Livraison rapide et efficace, satisfait de mon achat.

Livraison rapide et efficace, satisfait de mon achat.

Is net iets te licht voor professionele toepassing.

Is net iets te licht voor professionele toepassing.

En ordre et repondant a mes attentes

En ordre et repondant a mes attentes

Produit conforme a mes attentes. livraison avec un peu de retard le lendema

Produit conforme a mes attentes. livraison avec un peu de retard le lendemain du jour prevu.

de belofte van vlugge levering werd nagekomen. Goed verpakt. Niet dat ik

de belofte van vlugge levering werd nagekomen. Goed verpakt. Niet dat ik de gebruiksaanwijzing nodig had,maar het viel me wel op dat het er in alle talen op stond,behalve in het nederlands,jammer!!!

super !

super !

Alles was zoals verwacht. Bedankt.

Alles was zoals verwacht. Bedankt.

Bestelling niet compleet

Mijn bestelde en dure stofzuiger van flex is niet compleet geleverd, de beloofde L-boxx waar de accessoires in moeten zit er niet bij. Ook viel me op dat de doos is open geweest en afgetaped met niet-originele tape zoals de rest van de doos wel van voorzien is en dus heeft er iemand in de doos zitten rommelen. 2de feit is dat mijn stofzuiger door de koerierdienst in de gang van het appartementsgebouw van 24 woningen is gedropt........dit terwijl iedereen thuis was en de bel wel degelijk werkt! ( nogmaals getest zelfs ) Toen ik na een zware werkdag thuiskwam om 20h30 vond ik de stofzuiger gelukkig nog wel in de hal en de levertijd op het track&trace verklikt dat die daar dus al stond van 15h15!!!!!! De dag erop is nog een ander deel geleverd geweest van wat ik nog had bijbesteld en daar ging weer alles wel goed met de koerier van post.nl, die belde netjes aan, wachten tot mijn zoon beneden was. Fixami kan deze verantwoordelijkheid dan wel op de koeriers schuiven van Post.nl maar ik bestelde niets bij deze koerierdienst maar wel bij FIXAMI!!!!! Uiteraard contacteer ik dan ook jullie diensten nog voor de vermiste L-boxx van flex die er niet bij was.

Super content du service et des livraisons hyper rapide

Super content du service et des livraisons hyper rapide

Zeer tevreden van website, prijs en levertijden

Zeer tevreden in het algemeen, de prijzen zijn goed, goede verpakte leveringen en de levertijden worden door hun goed verzorgd (maar de transporteur laat het al eens afweten), klantenservice levert ook zeer goed werk en lost problemen onmiddellijk op.

RAS ... A bientot.

RAS ... A bientot.