premier achat, TOP.

premier achat, TOP.

Service au top , livraison le lendemain de la commande , deja plusieurs com

Service au top , livraison le lendemain de la commande , deja plusieurs commande chez Fixami et toujours tres bien servi . Je recommande site tres serieux. Cote Makita rien a redire cest du bon outillage et pour mon usage parfait . Produit minimaliste dans sa fourniture mais ayant chargeur et batterie je garde de la place dans le coffre.

Zeer tevreden Dank en tot later.

Zeer tevreden Dank en tot later.

super

Service super rapide

Service super rapide

Alles prima in orde, en super vlot geleverd.

Alles prima in orde, en super vlot geleverd.

Besteld maar niet geleverd...

Een Nitecore HC65 hoofdlamp besteld op 23/11, zo'n 2 weken voor we op 08/12 naar Lapland afreizen en waar we die lamp willen gaan gebruiken in de poolnacht. Ruimschoots op tijd, dachten we... Ondertussen is er al 1 week voorbij en hebben we nog niets ontvangen, alleen een email waarin ons gezegd wordt dat ze ons geen leveringsdatum kunnen geven. Op deze manier kunnen we natuurlijk onze planning niet aanhouden en hebben we de bestelling noodgedwongen geannuleerd... De reactie van Fixami was professioneel, ze hebben direct het nodige gedaan om de bestelling te annuleren. Zulke "ongelukjes" gebeuren nu éénmaal, maar het gaat er ook om hoe je daar dan als bedrijf mee omgaat. En dat deden ze goed en correct...

betrouwbare zaak

Zeer goede zaak, kwaliteit staat hoog aangeschreven.

Rapide et efficace

Rapide et efficace

perfecte service, zeer goede prijs !

grote keus, zeer goede prijzen

Deze laatste bestelling verliep super.

Deze bestelling verliep super, zoals het zou moeten zijn. Ik heb er niets op tegen dat er door onvoorziene of vergeten omstandigheden een bestelling in vertraging of later is, maar duidelijke en correcte informatie is voor alle partijen aangenaam. In ieder geval bedankt.

Envoi et livraison ultra-rapide, personnel efficace.

Envoi et livraison ultra-rapide, personnel efficace.

Order Was not delivered. Shipment company mentioned wrong address BUT it i

Order Was not delivered. Shipment company mentioned wrong address BUT it is my official address,TAXES and legal registered address. I suspect the delivery company driver wanted to end his day earlier and pretend my address was wrong.(I receive 10-20 shipments per week) They should have sent another item ASAP, and deal with their return item and satisfy my order. FIXAMI never again.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tres satisfait par Fixami. Site claire et agreable a la lecture, marchandis

Tres satisfait par Fixami. Site claire et agreable a la lecture, marchandise de qualite, livraison rapide. Merci

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Livraison tres rapide

Livraison tres rapide

Bonjour, Premiere commande en tant que professionnel et extremement decu J

Bonjour, Premiere commande en tant que professionnel et extremement decu Je pense d ailleurs que ce sera la derniere je me tournerai vers des concurrents pour les prochaines.Petite explication sur leur site commande avant 22h59 livre le lendemain. Tjs rien eu meme apres avoir envoye des messages je suis tres decu du service. Pas de note materiel car encore rien recu Il faut oublier DHL

• Nous recommanderiez-vous? Non

Le colis a ete livre chez un voisin, sans meme que je sois prevenu ni quoi

Le colis a ete livre chez un voisin, sans meme que je sois prevenu ni quoi que ce soit

Zeer goede service en kwaliteit van producten Spijtig dat je niet kan spare

Zeer goede service en kwaliteit van producten Spijtig dat je niet kan sparen op een of andere manier voor korting

Je recommande ce vendeur tout est parfait

Je recommande ce vendeur tout est parfait

Ik heb al een aantal zaken van het accu gamma van Makita en ik ben daar zee

Ik heb al een aantal zaken van het accu gamma van Makita en ik ben daar zeer tevreden over . Alles wat ik bij Fixima heb besteld werd snel en correct geleverd . Ik heb geen beroep moeten doen op wat ik ken als service , dus hiervoor slechts een 4

Helemaal ok

Helemaal ok

Site tres agreable, commande facile et securisee. Livraison ultra rapide e

Site tres agreable, commande facile et securisee. Livraison ultra rapide et produit conforme a l attente A conseiller

Jai commande a maintes reprises de loutillage. La plupart de vos expediti

Jai commande a maintes reprises de loutillage. La plupart de vos expeditions et de vos services ont ete efficaces. Malheureusement, suite a une modification de lintitule et des n� de rues, il y a maintenant 2 ans, votre service de livraison Post NL a qui vous sous-traitez vos envois est incapable de mettre a jour ses donnees de geeolocalisation. Avec des problemes recurrents de livraison,....

Manque 1 piece(caoutchouc d1 des 4 pieds)de ma tronconneuse a metaux MAKIT

Manque 1 piece(caoutchouc d1 des 4 pieds)de ma tronconneuse a metaux MAKITA.En plus,je dois envoyer la photo qui le prouve??? pour me la fournir.

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN