Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Je met 3 etoiles pour la livraison, non pas celle de FIXAMI, mais de son tr

Je met 3 etoiles pour la livraison, non pas celle de FIXAMI, mais de son transporteur qui souvent ne livre pas le jour suivant. Pour le reste je suis tres content de mon fournisseur FIXAMI. PS: je ne vois pas en quoi il est obligatoire de mettre un N� de commande pour emettre une evaluation, perte de temps a chercher le n�

Tres rapide et serieux

Tres rapide et serieux

Merci pour le service rapide,tous les outils etait dans la commande,que du

Merci pour le service rapide,tous les outils etait dans la commande,que du serieux,cest la premiere fois que je fait un bon achat chez vous.

beste prijs

de prijs is de laagste tegenover andere website verkopers , levering was vroeger dan beloofd ,

Levering was twee dagen te laat met beperkte tot geen info.

Via de chatfunctie van jullie website kon mij geen verdere hulp geboden worden. Ik kreeg een telefoonnummer van postnl maar deze is enkel in dienst tijdens weekdagen van 9u tot 17u. Na twee dagen (vrijdag en zaterdag) thuis te blijven tot 22u werd de leveringdatum op de track and trace aangepast naar maandag tussen 8u30 en 21u30. Maar plots werd het pakket toch op zondag rond 14u geleverd. Er valt dus het één en ander te verbeteren aan de communicatie rond leveringen... Geen opmerkingen over het product of de wijze van verpakking. Die was goed en zoals beschreven.

al een paar keer iets besteld en tot nu toe geen enkele klacht gehad

al een paar keer iets besteld en tot nu toe geen enkele klacht gehad

aucun probleme pour cette nouvelle commande, merci.

aucun probleme pour cette nouvelle commande, merci.

Snelle levering en goed matriaal

Super content du materiel achete recemment . meme si j ai ete decu de cert

Super content du materiel achete recemment . meme si j ai ete decu de certain materiel que vous vendez.mauvais contact avec service client.materiel defectueux neuf.(sous marque)que je pense ne devrais pas faire parti de votre super catalogue.mais il en faut pour tout les budgets

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Materiel conforme a la commande. Service super rapide.

Materiel conforme a la commande. Service super rapide.

Gewoon snel en efficient had zelfs geen behoefte aan service best service

Gewoon snel en efficient had zelfs geen behoefte aan service best service is no service ;-)

Alles perfect in orde.

Alles perfect in orde.

Jamais livre. Jattends le remboursement. Excuses bidons concernant la liv

Jamais livre. Jattends le remboursement. Excuses bidons concernant la livraison. A eviter si vous etes presse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Malgre une erreur sur le site quant au stock disponible du produit commande

Malgre une erreur sur le site quant au stock disponible du produit commande, le service client ma clairement informe des delais de livraison et ceux-ci ont ete respectes. Le produit est conforme a la description faite, de tres bonne qualite et pour un prix defiant toute concurrence.

La caisse Makita ne correspond pas a la machine commandee et recue. Leti

La caisse Makita ne correspond pas a la machine commandee et recue. Letiquette ne porte pas le meme n� que la machine et les emplacements ne correspondent pas a la forme et grandeur de la perceuse recue

contant de la marchandises livraison rapide pas asai de daiscripif sur vot

contant de la marchandises livraison rapide pas asai de daiscripif sur votre site avai vous un catalogue fr general avec daiscitif

Gewoon "Perfect met grote "P"

Gewoon "Perfect met grote "P"

Producten zoals beschreven , zeer tevreden . Levering post NL niet altijd

Producten zoals beschreven , zeer tevreden . Levering post NL niet altijd zoals vermeld op tracking.

Het verkeerde product geleverd en dit niet willen toegeven.

Ik kreeg zeer duidelijk het verkeerde product toegestuurd. Het heeft een ander serienummer, ziet er anders uit en past niet in mijn toestel. Vermoedelijk een fout bij de orderpicking. Toen ik dit via de chat doorgaf was men begripvol en zag men de fout in. Het was echter niet mogelijk om dit in retour te nemen. Hiervoor moest ik een formulier invullen. Dit heb ik gedaan met bijhorende foto. Toen ik hier geen antwoord op kreeg, vroeg ik info via whatsapp. Daar zei men me dat de retourdienst liet weten dat het product er wat anders uitziet maar hetzelfde doet. Met screenshots van jullie website en foto's van mijn levering kon ik duidelijk aantonen dat er een fout gemaakt was en ik het verkeerde product gekregen heb. De man aan de chat zag dit ook en ging het doorgeven aan de retourdienst. De volgende dag (zaterdag) informeerde ik weer via whatsapp en weer kreeg de contactpersoon de melding dat mijn retour niet aanvaard werd. Weer was deze persoon ervan overtuigd dat ik gelijk had. Hij vreesde dat een derde mail naar de retourdienst niet ging helpen en raadde me aan om maandag te bellen naar deze dienst om het mondeling uit te leggen. 1- Fout bij de orderpicking (kan gebeuren. Geen probleem) 2- Geen antwoord op mijn retourformulier (Dat mag je toch verwachten na een aanvraag) 3- 2x een foute inschatting van de retourdienst 4- Ik moet telkens zelf initiatief nemen om info te krijgen over de status van deze situatie. Hopelijk morgen meer succes!

Pour tous les achats chez vous actuellement, jen suis tres satisfait Je

Pour tous les achats chez vous actuellement, jen suis tres satisfait Je nai pas encore eu besoin du service clientele cest pourquoi je mets cette note la aussi. Par contre, jaimerais commander chez vous des accessoires pour mon dernier achat, a savoir la ponceuse Makita B04565K : du papier de verre specifique pour ma machine grain 80 & grain 180 & grain 240 & changer le socle & des sacs

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN