Vlugger dan ik dacht,perfect. Bedankt

Vlugger dan ik dacht,perfect. Bedankt

Livraison tres rapide. Produits de tres bonne qualite.

Livraison tres rapide. Produits de tres bonne qualite.

Zeer tevreden, gisteren besteld, voor de middag de volgende dag geleverd.

Zeer tevreden, gisteren besteld, voor de middag de volgende dag geleverd. Konden er direct mee aan de slag.

Parfait et rapide

Parfait et rapide

Livraison en moins de 24H, commande la veille a 22H et recu le lendemain a

Livraison en moins de 24H, commande la veille a 22H et recu le lendemain a 15H. Le materiel est de qualite, asser robuste. Mais recu avec 4 ecrous au lieu de 10 prevu pour fixer les crochets. Prevoir dacheter Quelques ecrous autoblocant de diametre 6. Sinon premiere commande chez Fixami, et je suis tres satisfait.

Tweede bestelling gedaan , alweer veel langer moeten wachten dan voorgeschr

Tweede bestelling gedaan , alweer veel langer moeten wachten dan voorgeschreven Jammer , denk niet dat er nog een derde bestelling gaat komen

Een DeWALT boormachine werd geleverd met een defecte schakelaar, de gelever

Een DeWALT boormachine werd geleverd met een defecte schakelaar, de geleverde omruilmachine vertoonde hetzelfde gebrek Gaat mij niet meer gebeuren

Online gekocht ; gereedschapswagen met bovenbouw, met foto en volledige be

Online gekocht ; gereedschapswagen met bovenbouw, met foto en volledige beschrijving van BEIDE produkten. Geleverd : enkel de bovenbouw??? ....uitleg bij telefonisch contakt ; foutje op de website, je kocht alleen de bovenbouw... WAT EEN KLUCHT

Nog maar mijn eerste bestelling maar die verliep in elk geval zeer vlot. En

Nog maar mijn eerste bestelling maar die verliep in elk geval zeer vlot. En het merk Hitachi (nu Hikoki) ken ik al jaren. Alleen kwam ik hem later een dikke 25.00� goedkoper tegen. En dat op een bedrag van een 200.00�. Qua percentage kan dat tellen. Als er nog iets aan mij wil verkocht worden verwacht ik enige tegemoetkoming. Mvg Nico Belwood BVBA

Le produit est conforme a la description et je suis contente de mon achat.

Le produit est conforme a la description et je suis contente de mon achat. Je ne suis pas fan des frais en supplement pour un paiement PayPal. Question livraison, le temps promis sur votre site na pas ete respecte. La livraison etait promise par le transporteur puis rapporter au lendemain a la derniere minute sans explication.

Zeer goede service en snelle levering, zoals verwacht. Heel tevreden met aa

Zeer goede service en snelle levering, zoals verwacht. Heel tevreden met aankoop.

Juste un petit souci avec le livreur qui indique marchandise lilvree alors

Juste un petit souci avec le livreur qui indique marchandise lilvree alors que je navais rien recu.

Commande et recu le lendemain comme prevu ... Bien emballe ... Le materie

Commande et recu le lendemain comme prevu ... Bien emballe ... Le materiel correspond a ce que javais commande ... Fonctionne parfaitement ... A recommander ...

La commande ainsi que le paiement par Bancontact se sont deroules comme pre

La commande ainsi que le paiement par Bancontact se sont deroules comme prevu. Cest apres que cest devenu catastrophique Au jour daujourdhui (25/02), la commande nest toujours pas livree alors quelle etait prevue pour le 20/02. Pour un article de stock cense etre livre le lendemain, on repassera. Ni PostNl, ni le service client ne sait o� est mon colis Dommage pour un premier achat

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service rapide. Livraison impeccable. TB

Service rapide. Livraison impeccable. TB

Content de mes achats recu plus vite que prevu, je continue donc de command

Content de mes achats recu plus vite que prevu, je continue donc de commander chez vous et vous recommande

Que dire de plus.....rapidite livraison et excellent materiel . Plus meill

Que dire de plus.....rapidite livraison et excellent materiel . Plus meilleur prix

zeer snelle levering , top product

zeer snelle levering , top product

extreem lange levertermijnen vanaf er 1 item niet op stock (heb dit al 3x v

extreem lange levertermijnen vanaf er 1 item niet op stock (heb dit al 3x voorgehad) is anders geen klachten

Op tijd geleverd ,en mails met vragen worden direkt beantwoord.

Op tijd geleverd ,en mails met vragen worden direkt beantwoord.

Content de lensemble des services

Content de lensemble des services

Alles prima

Alles prima

Livre en moin de 24h, deux lames de scie circulaire commandees et correspon

Livre en moin de 24h, deux lames de scie circulaire commandees et correspondent parfaitement a ma commande

na nog geen 24 u was het pakket geleverd top

na nog geen 24 u was het pakket geleverd top