Premiere commande et tous cest tres bien passe livraison rapide et colis b

Premiere commande et tous cest tres bien passe livraison rapide et colis bien amballer. Je recommande

Livraison dans un temps record . Dommage que un morceau de plastique etai

Livraison dans un temps record . Dommage que un morceau de plastique etait casse dans la boite ...

Vrij simpel. Ipv van naar de lokale DIY met dit soort van product te gaan i

Vrij simpel. Ipv van naar de lokale DIY met dit soort van product te gaan in de omgeving (het Belgische verkeer trotserende), waar ze meestal het nog moeten bestellen, en 1 tot 2 weken later leveren, was het nu bestellen en 2 dagen later werd de enorme doos afgeleverd. En dat voor een prijskaartje wat "beduidend" lager is dan de bouwmarktprijzen.

korrekte prijs kwaliteit verhouding en het gereedschap voldoet aan mijn v

korrekte prijs kwaliteit verhouding en het gereedschap voldoet aan mijn verwachting dank u

Rien a dire de plus que service de tres bonne qualite. Livraison hyper rapi

Rien a dire de plus que service de tres bonne qualite. Livraison hyper rapide. Produit comme decris.

Content et satisfait

Content et satisfait

Correcte levering van de producten binnen de vooropgesteld termijn, wat moe

Correcte levering van de producten binnen de vooropgesteld termijn, wat moet een mens meer hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- vriendelijke mederwerkers aan telefoon

- ik heb een set besteld van 1350€, bij de levering blijkt er een toestel niet aanwezig te zijn. Ik heb bij ontvangst gebeld en ik zou de dag zelf nog antwoord krijgen. dit is niet gebeurd. Ik heb maandag opnieuw contact opgenomen, en dezelfde belofte gekregen. Opnieuw geen enkele update over een toestel in de set dat nog altijd ontbreekt. Later in de week is er bevestigd dat het ontbrekende toestel niet meer in stock was en ik heb ondertussen het ontbrekende toestel ontvangen.

tres bon site de vente a recommander vivement

tres bon site de vente a recommander vivement

commande-OL-600041873 Je nai toujours pas de nouvelle de ma commande. On

commande-OL-600041873 Je nai toujours pas de nouvelle de ma commande. On ne repond meme pas mon mail. Bien a vous, Dirk

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande un jour et recu le lendemain, quoi de mieux? Firme tres serieuse,

Commande un jour et recu le lendemain, quoi de mieux? Firme tres serieuse, prix competitif et emballage soigne. Merci a vous.

Top produkt en correct geleverd volgens afspraak. Ik zou niet nalaten om

Top produkt en correct geleverd volgens afspraak. Ik zou niet nalaten om een nieuwe bestelling te plaatsen bij Fixami

Commande a 19h58 et recu le lendemain a 12h10 Super

Commande a 19h58 et recu le lendemain a 12h10 Super

cest la deuxieme commande chez Fixami et je suis vraiment tres satisfaite,

cest la deuxieme commande chez Fixami et je suis vraiment tres satisfaite, produits de qualite, livraison comme indique le lendemain,

Ma commande nest toujours pas arrivee au complet . Je suis en attente dun

Ma commande nest toujours pas arrivee au complet . Je suis en attente dune partie toujours alors que la livraison etait prevue le 17 du mois ... Plusieurs mal entendu dont une erreur de traduction qui aurais ete modifie. Je commande une machine qui devais etre en 5ah et je recois en 4ah ... A ce jour, il me manque toujours une machine et 4 pack Fisher

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het was mijn eerste bestelling. En ben ontzettend tevreden over het verloop

Het was mijn eerste bestelling. En ben ontzettend tevreden over het verloop van mijn bestelling. Een aanrader.

Tres bon service et produit correspondant a la description. Livraison rapid

Tres bon service et produit correspondant a la description. Livraison rapide (en moins de 24h) et tres bon service apres vente.

Correcte afhandeling en levering van de producten. Geleverd wat er aangekoc

Correcte afhandeling en levering van de producten. Geleverd wat er aangekocht was, geen andere types of modellen. Toestellen voldoen prima.

Pluspunten

Zeer te vreden over mijn nieuwe aanwinst. Het apperaat is zeer compact , licht in de hand en fijn om mee te werken. Prijs = kwaliteit

Pluspunten

Directe levering van een prima product

heel goede accu's en lader allen de lader maakt wat geluid ni er ze das de

heel goede accu's en lader allen de lader maakt wat geluid ni er ze das de koeling denk ik iemand die weet wat dat kan zijn ?

Tres bonne experience. Produit conforme a ma commande, livraison le lendema

Tres bonne experience. Produit conforme a ma commande, livraison le lendemain comme promis. Pas eu affaire au service client ni au sav. Je recommande

Parfait comme d�habitude et toujours au prix le plus bas. Confiance totale

Parfait comme d�habitude et toujours au prix le plus bas. Confiance totale Merci

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN