Wij zijn tevreden over de bestelling en levering van de haakse slijper, maa

Wij zijn tevreden over de bestelling en levering van de haakse slijper, maar hoe zit het met de kabelhaspels die ik vorige week besteld en betaald heb? Heb ik nog niks over gehoord Graag een spoedige levering

merci

merci

heel tevreden over levering , al na een dag afgeleverd.

heel tevreden over levering , al na een dag afgeleverd.

er is nog steerd niet geleverd drie weken verder

er is nog steerd niet geleverd drie weken verder

Het product ken ik al lang. Altijd al tevreden over geweest. Vond het belan

Het product ken ik al lang. Altijd al tevreden over geweest. Vond het belangrijk dat levering op tijd zou zijn en dat was zo. Kreeg ook berichten wanneer levering zou komen. Alles in orde

tres satisfait et avec la qualite de marchandises et avec la qualite de ser

tres satisfait et avec la qualite de marchandises et avec la qualite de service. Merci

Snelle levering correct afgehandeld Meer moet dat niet zijn

Snelle levering correct afgehandeld Meer moet dat niet zijn

Reception du materiel le lendemain de la commande. Materiel conforme a la d

Reception du materiel le lendemain de la commande. Materiel conforme a la description et prix competitif. Tout a fait satisfait par le service.

15 augustus besteld op 16 augustus al geleverd

15 augustus besteld op 16 augustus al geleverd

Materiel conforme a la description et livraison tres rapide (2 jours). Pri

Materiel conforme a la description et livraison tres rapide (2 jours). Prix tres competitif. A refaire les yeux fermes.

Livraison incomplete de ma commande Manque une machine a plus de 250 euros

Livraison incomplete de ma commande Manque une machine a plus de 250 euros dans le carton sur une commande de plus de 650 euros. Jai fais une reclamation mais aucune decision serieuse pour menvoyer ou me rembourser le manquement. Gros probleme de serieux de cette societe javais en prevision lachat de plus de 1000 euros dautres outillage, mais vu la reaction Je commanderai ailleurs.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commande passee facilement et livraison rapide Bientot de nouvelles comman

Commande passee facilement et livraison rapide Bientot de nouvelles commandes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nog steeds niets ontvangen en geen info wanneer het geleverd zal worden

Correcte aankoop (en verkoop) uit een groot assortiment van verschillende p

Correcte aankoop (en verkoop) uit een groot assortiment van verschillende producten met een keus uit verschillende (top)merken. Dit met een simpele, vlotte bestelling en bovendien een zeer snelle levering.

Service exceptionnel, machine commandee a 15h, recu le lendemain a 15h.Prix

Service exceptionnel, machine commandee a 15h, recu le lendemain a 15h.Prix tres concurrentiel, je Travaillerai encore avec cette societe. Vraiment a recommander.

Fantische service, topmateriaal tegen topprijzen

Fantische service, topmateriaal tegen topprijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed materiaal aan een scherpe prijs.

Klein minpuntje: op donderdag ruim voor 22u59 besteld, maar pas op zaterdag geleverd (dus niet de dag nadien, zoals de website vermeldt). Ik had het materiaal vrij dringend nodig...

Livraison rapide 3 jours ouvrables, mais le site prevoit 24 h pour les outi

Livraison rapide 3 jours ouvrables, mais le site prevoit 24 h pour les outils de stock, javais volontairement commande des outils de stock...

Service rapide

Service rapide

Parfait

Parfait

Tres heureux de devenir clients chez vous , le site est tres bien expliquer

Tres heureux de devenir clients chez vous , le site est tres bien expliquer , jaie eu recourt a votre service clientele de langue francaise , ou jai eu une conversation avec un menbre de votre personnel tres competent , qui a pris le temps quil fallait pour repondre aux questions sur les articles que je desirait acheter , vu la grande satisfaction que jaie eu , je continuraies a commander chez

Met extra dank voor de super snelle levering

Met extra dank voor de super snelle levering

Livraison en 11 heure ,vachement surpris Marchandise correspond a la dem

Livraison en 11 heure ,vachement surpris Marchandise correspond a la demande Juste top

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN