Zeer snel geleverd en alles compleet, aanrader

Volledig tevreden. Levering en service perfect. TOP

Volledig tevreden. Levering en service perfect. TOP

Almles ok

Almles ok

Alles mooi samen geleverd, zo is de afdruk toch wat minder. Alleen spijtig

Alles mooi samen geleverd, zo is de afdruk toch wat minder. Alleen spijtig van de overdreven veilig ingepakte hark.

Zeer tevreden in het geheel , 'n aanrader ,

Zeer tevreden in het geheel , 'n aanrader ,

Voila 2semaines que j ai passe commande et je n ai toujours rien recu. A la

Voila 2semaines que j ai passe commande et je n ai toujours rien recu. A la 1ere date de livraison prevu,ils ne sont pas venus me livrer parce quil manquait un article, aucun mail pour prevenir de l annulation du rendez vous Jai donc annule larticle manquant pour avoir lautre article quils ont soit disant en stock. Je lattend toujours et lon ne sait meme pas me dire quand je pourrais lavoi

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide et efficace.

Rapide et efficace.

commande la veille a 18h, recu moins de 24hrs plus tard...efficace

commande la veille a 18h, recu moins de 24hrs plus tard...efficace

super

zoals beloofd op de site: tijdig besteld en de volgende dag keurig

zoals beloofd op de site: tijdig besteld en de volgende dag keurig geleverd Ook nog een waarborg formulier en de factuur via mail toegestuurd. Prettige service en aan de voordelige prijs.

De levering heeft een maand geduurd.

De levering heeft een maand geduurd.

Livraison ultra rapide

Livraison ultra rapide

Livraison: le livreur laisse a peine le temps darriver a la porte (+/- 30s

Livraison: le livreur laisse a peine le temps darriver a la porte (+/- 30secondes), quil fait deja demi-tour. Et apres, on fait quoi ? Marchandise: leger coup dans le L-BOXX alors que lemballage est intact. Service client: tres bon suivi.

ik heb zonet het toestel uit verpakking gehaald en heb een sterk vermoeden

ik heb zonet het toestel uit verpakking gehaald en heb een sterk vermoeden dat het geen nieuw toestel is (eventueel een teruggezonden exemplaar ) er hing vet aan de boormachine ,de plastiek zak was gescheurd de batterij die in het toestel zit heeft lichte schuifkrassen zou het kunnen dat het om een 2de keus toestel gaat??? IK BEN NIET TEVREDEN en dit bij mijn eerste bestelling mvg,"

Snelle levering en uitstekende service.Het assortiment mag nog verder uitge

Snelle levering en uitstekende service.Het assortiment mag nog verder uitgebreid worden.

alles ok

alles ok

Prix interessant mais livraison un peu longue (produit pas en stock). Domm

Prix interessant mais livraison un peu longue (produit pas en stock). Dommage pas recu le tracking de livraison, jai du le demander et lai recu apres reception de la commande.

Conforme a la commande et dans le delai annonce.

Conforme a la commande et dans le delai annonce.

Quelques quiproquo post mais super suivi de fixami

Quelques quiproquo post mais super suivi de fixami

Livraison 48h. Produits de bonne qualite (achat rail de guidage Festool).

Livraison 48h. Produits de bonne qualite (achat rail de guidage Festool). Dommage quil ny ait pas plus de produits de la marque (ponceuses, scies plongeantes etc) Tilu

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN