Pluspunten

Mooi, krachtig en met Bluetooth. Dient ook als oplader voor accu's en smartphone.

Het zou heel fijn geweest zijn als hij ook een sd card slot had, of minstens als de usb slot ook kon worden gelezen als muziek.

Goede service niets op aan te merken

Goede service niets op aan te merken

Pluspunten

Zeer snelle bezorging zeker een aanrader om online te bestellen.

Het was de eerste keer dat wij bij jullie iets aankochten en daar hebben we

Het was de eerste keer dat wij bij jullie iets aankochten en daar hebben we zeker geen spijt van. Alles was heel goed verlopen, vanaf de bestelling, levering en tot het testen van het gekochte toestel. Voor herhaling vatbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ligt handig in de hand

Tijdens de avond besteld en volgende dag in de voormiddag reeds geleverd,sn

Tijdens de avond besteld en volgende dag in de voormiddag reeds geleverd,snelle service en mooie prijs

Jai ete tres surpris de vos services, par les prix que vous proposez et pa

Jai ete tres surpris de vos services, par les prix que vous proposez et par la rapidite de lenvoi. Jy reviendrai tres certainement.

Ik heb de machine, gisteren, gans de dag gebruikt. Werkt prima, ook voor g

Ik heb de machine, gisteren, gans de dag gebruikt. Werkt prima, ook voor grotere booropdrachten. Handige machine

leuke kennismaking met de Fixami , goede service, snelle levering, best te

leuke kennismaking met de Fixami , goede service, snelle levering, best tevreden raad iedereen aan hier eens een kijkje te nemen

Goede lamp, geeft veel licht , ik hoop dat de led lamp lang mee gaat ,dan i

Goede lamp, geeft veel licht , ik hoop dat de led lamp lang mee gaat ,dan is het een super pil lamp. Een dag na bestelling thuis .

Pluspunten

eerst en vooral bedankt voor de vlugge levering . alles goed verpakt en zeker heel goed ontvangen , zal zeker als ik nog een produckt nodig heb langs komen op jullie site een woord TOP !!!

geen

Pluspunten

- Snelle levering - correct en snel contact met klantendienst

-geen

Pluspunten

Zuivere 'cut' Zeer praktisch en handig Makita look and feel

Je nai pas quote le service client car tout setant bien passe, je nai pa

Je nai pas quote le service client car tout setant bien passe, je nai pas eu de contact ce qui en soit est une reussite.

Pluspunten

Concurrentiele prijs Veilige verzending Gebruiksvriendelijke website

Email bevestiging van bestelling en verzending niet gekregen. Late levering ( 9 werkdagen) omdat er 1 artikel niet op voorraad was. Dit stond blijkbaar aangegeven bij de bestelling, maar voor mij niet duidelijk genoeg. Was gelukkig geen super dringende bestelling.

Zeer tevreden over de snelle levering van deze produkten,alles geleverd zoa

Zeer tevreden over de snelle levering van deze produkten,alles geleverd zoals besteld.

Uitstekende en stipte uitvoering van de bestelling. Prima dus.

Uitstekende en stipte uitvoering van de bestelling. Prima dus.

's Avonds besteld, volgende dag in huis.

's Avonds besteld, volgende dag in huis.

Pluspunten

Zeer tevreden, de dag ervoor besteld en de dag erop al in huis. Zeer goede kwaliteit en altijd eerlijk voor een mooie prijs!

Pluspunten

Snelle levering. Correcte service.

Afterpay mogelijk maken vanuit Belgie.

Pluspunten

Degelijk toestel, aan aantrekkelijke prijs, en zeer vlug en uitstekend afgeleverd !

Vous navez pas respecte votre engagement de me fournir d-es le lendemain,

Vous navez pas respecte votre engagement de me fournir d-es le lendemain, une machine dont javais besoin.pas moyen davoir de nouvelles, sauf le soir, vers 16H30 ou jai pu vous joindre... et de savoir que le transporteur etait en retard... le lendemain un message du dit transporteur me donnant comme delai fin de journee... jai annule la commande et jattends mon remboursement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Twee accuboormachines van DeWalt gekocht bij Fixami. De levering en service

Twee accuboormachines van DeWalt gekocht bij Fixami. De levering en service van Fixami is uitstekend. Voor de koop via mail nog enkele vragen gesteld over het product welke de dag erna perfect zijn beantwoord. De machine's van DeWalt zijn zeer goed. Ik had de verrichtingen en prestatie's van dit type al bij iemand anders gezien. Geweldig krachtige machine met lange accuduur.

Alles netjes en snel bezorgd aan scherpe prijs

Alles netjes en snel bezorgd aan scherpe prijs