slechte levering is slechte verkoop

slechte levering , ganse dag thuis , afhaling na 3dagen in post.nlpunt slogan vandaag besteld morgen geleverd niets van aan

heel goed

Alles heel goed verlopen

Dik in orde

Goed materiaal. Zeer goed ingepakt. Zeer tevreden

Grote keuze aan niche producten

Lagere prijs dan Bol, Amazon, Coolblue etc. Vlotte bestelling, niks op aan te merken. Levering de dag nadien.

Super bedankt

Alles zoals besteld,zeer snel geleverd Super tevreden

Werkt top en makkelijk te bedienen

Heb hiervoor een machine gehuurd, die was veel zwaarder en moeilijker te sturen. Deze machine is mooi stabiel met zagen. Misschien ook mede door nieuwe zaagbladen gaat deze eenvoudig in licht beton en rode stenen. Ben er blij mee

Correcte levering, zoals beloofd

Alles is verlopen zoals beschreven en beloofd,,een verademing om met dergelijke organisatie te werken. Een aanrader voor elke professioneel

Ongeëvenaard

Ik heb in het verleden nog al aankopen gedaan by Fixami. Toevallig zag ik in een reclameadvertentie een Makita koelbox staan. Eigenlyk wel juist optyd want myne was allang aan vervanging toe. Uiteindelyk heb ik hem besteld en dag erna had ik hem al in huis. Zo supersnel en ongelooflyk beste prys. Ik beveel iedereen Fixami aan.

Slecht

De producten besteld en betaald maar niet aangekregen.

Top materiaal

Heel blij met mijn Makita RT0702CX3J Kantenfrees incl. diverse voeten. Bij levering alles correct geleverd en goed verpakt. De verschillende hulpstukken maken het geheel compleet, ideaal voor de gevorderde doe-het-zelver. Enig minpuntje: adapter voor afzuiging is niet universeel hierdoor paste deze niet op mijn stofzuigerslang.

Scherpe prijzen, perfecte levering

Zeer competitieve prijzen Duidelijke communicatie Snelle en correcte levering

Alles is erg goed.

Ze verwerken bestellingen zo snel mogelijk. Altijd op tijd en zonder verwarring. Dankjewel.

Perfecte en snelle service

Mijn ervaring is nieuw bij fixami maar tot nu toe, zeer tevreden met de snelle en correcte service. Andre p

Levering heel snel,prijs plakband top.

Rol van 5cm super. Rol van 15cm een ramp. Een stuk van 1.80 meter en een stuk van 1.50 meter niet kunnen gebruiken zijkant van de plakband plakte niet.

Altijd correcte info.

Goede service ook na verkoop.

Veel beloven...

"Vandaag voor 22.00u besteld = morgen in huis" belooft Fixami. Is een mooie maar loze belofte...

uitmuntend

snel besteld, vlotte reactie en communicatie en zeer snel geleverd.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering perfect!!

Prijs/kwaliteit is een zeer goede machine

Vlotte service

Meerdere keren een bestelling geplaatst Deze is verloopt altijd heel goed.

Vlotte levering die aan alle verwachting voldeed.

Alles werd in prima staat afgeleverd. De doos stak wel uit ons brievenbus aan de straatkant. 70m van de woning verwijderd. Gelukkig waren we thuis en hebben we ze snel kunnen oppikken. Alles wat in goede staat. Geen beschadiging aan de doos op te merken. We een beetje verrast dat er geen opbergkoffer bij zat. Dus bewaren in de kartonnen doos dan maar.

Te laat geleverd

Beloofd om dag na bestelling te leveren maar dit is niet gebeurd.

Vriendelijke mensen bij klantenservice, snelle levering, competitieve prijs

Op en top, qua kwaliteit, qua prijs, qua levering. Zeer aan te raden.

Alles perfect. Niets op aan te merken.

Zeer correct

Vlotte levering, goed verpakt en heldere communicatie.

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN