Goed verpakt en op tijd geleverd zoals beloofd.
Hoi Marc, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je bestelling netjes verpakt en op tijd is geleverd, precies zoals beloofd. Daar doen we het voor!
De verzending perfect verlopen.
van bestelling tot levering , alles ging vlotter dan vlot, een aanrader jp
degelijk materiaal aan een goede prijs.
Geen lange wachttijd en is altijd zijn geld waard.Bedankt.
Hey Guido, bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je geen lange wachttijd ervaart en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Fixami! 😊📦
Top! en zeker qua levering
Heb zeer goede ervaring met het Makita gamma die door Fixami goed wordt beheerd en verdeeld.
Hoi Francois, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met het Makita-gamma. Het is ook fijn dat je tevreden bent over de manier waarop Fixami dit beheert en verdeelt. We vinden het belangrijk dat je kunt rekenen op kwaliteit én een betrouwbare service.
snelle levering, geen problemen
Snel ontvangen en goed verpakt.
Na meer dan 200 vijzen van 5x120 was de batterij nog altijd 100%. Sterk en zuinig.
Hi Chris, wat een mooie ervaring, dankjewel voor het delen! Wat goed om te horen dat de batterij zo krachtig en zuinig is — meer dan 200 vijzen erin draaien en nog steeds 100% is inderdaad indrukwekkend! Fijn dat het product zo goed bevalt. Veel klusplezier nog en we hopen je snel weer terug te zien bij Fixami! 💪🔩🔋
Netjes op tijd geleverd, zoals was voorzien. Het product overtreft mijn verwachtingen. Bedankt LUC
perfect geleverd op tijd
Op de site staat duidelijk wanneer ik mijn pakje zou ontvangen. Spijtig een dag later
Hoi Andy, bedankt voor je review. Spijtig om te horen dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is als je je pakketje niet ontvangt op de dag die we hebben aangegeven. Hoewel we ons best doen om alle bestellingen op tijd te leveren, kan het helaas soms gebeuren dat er vertraging optreedt bij de bezorgdienst. Onze excuses daarvoor. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten ,we helpen je graag!
Ik had een nietjes tacker besteld met extra nietjes. Alles zat los in de doos en alle extra nietjes lagen los in de doos uit hun doosje alle maten door elkaar
Hoi, bedankt voor je review. Wat ontzettend teleurstellend om te horen dat je bestelling niet in goede staat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten. Uiteraard willen we dit graag voor je oplossen. We gaan nieuwe nietjes naar je opsturen, zodat je weer goed aan de slag kunt. Daarnaast voeren we uit coulance ook een terugbetaling uit voor de nietjes, omdat we begrijpen dat dit erg onhandig is geweest. Je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen , we zorgen dat alles zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.
Overzichtelijke webpagina, scherpe prijzen en zeer snel geleverd. Uitermate tevreden.
Hi Luc, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om scherpe prijzen te combineren met een overzichtelijke winkelervaring en snelle levering, geweldig om te horen dat dit voor jou goed is uitgepakt. Bedankt voor je positieve review en graag tot een volgende keer!
Van de week een Makita grasmaaier gekocht, mailtje gekregen van PostNL dat het geleverd zou zijn, maar niks gezien helaas. Klantenservice/chat dingetje via de website wordt niet op gereageerd. (wordt gestreefd binnen 30 seconden te beantwoorden, maar na 24 uur geen reactie. Telefoonnummer wat niet bereikt kan worden is ook maar apart. Op WhatsApp wordt zelfs gezegd dat ze proberen binnen 24 uur te beantwoorden, anders moet je je vraag nog een keer stellen, dus dat is al helemaal niet hoopvol. Hopelijk krijg ik hier een reactie terug, voel me een beetje in de maling genomen voor twee meijer. Al zal dat wss allemaal wel gewoon een foutje zijn en niet de bedoeling. Maarja, welke site/winkel is tegenwoordig wel nog te vertrouwen.. Groetjes.
Hi Melvin, bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen , we begrijpen goed dat je hier duidelijkheid over wilt. We zijn inmiddels een onderzoek gestart bij de vervoerder om te achterhalen wat er met je pakket is gebeurd. Omdat in je order ook huisnummer 13 vermeld stond, willen we je vragen of je al hebt kunnen navragen bij de buren of het pakket daar per ongeluk is afgeleverd. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen, maar bij een lopend onderzoek zijn we verplicht om altijd 3 werkdagen af te wachten voordat we verdere stappen kunnen ondernemen. Wil je a.s. maandag even contact met ons opnemen via 02 588 26 71? Dan kunnen we je op dat moment meer informatie geven en samen kijken naar een passende oplossing.
Spijtig dat ik nog niet alles heb,had het besteld voor in mijn verlengd weekend mee te werken maar helaas,en toch vermeld was dat ik het de dag nadien zou ontvangen
Hoi Yves, bedankt voor je review. Excuses dat je je volledige bestelling nog niet hebt ontvangen. zeker als je het had gepland voor je verlengde weekend. Dat begrijpen we heel goed en onze excuses voor het ongemak. Ik heb meteen voor je gekeken en zie dat één van de zendingen inderdaad nog in het sorteerproces bij de vervoerder is blijven hangen. Daarom heb ik direct een onderzoek opgestart om te achterhalen waar het pakket zich bevindt en wanneer het alsnog bij je wordt geleverd. Zodra wij meer informatie ontvangen van de vervoerder, brengen we je hiervan direct per e-mail op de hoogte. Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld – we doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.
Prima service, s'avonds besteld en de volgende dag geleverd
Hey Silvain, bedankt voor je review. Super om te zien dat je de bestelling de volgende dag al geleverd hebt gekregen. We doen ons uiterste best om bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen, en het is fantastisch om te zien dat het bij jou gelukt is! We zien je graag terug bij Fixami.
Bedankt Jean voor je positieve feedback over de snelle levering.
Snelle levering en de tas en heel praktisch en van goeie kwaliteit!
Hoi Nick, bedankt voor je lovende feedback. Super om te zien dat de levering snel is verlopen, en de tas naar wens is!
Zoals het hoort, geen gezever
Hoi Kris, bedankt voor je duidelijke en positieve feedback – daar houden we van! Goed om te horen dat alles is verlopen zoals het hoort, zonder gedoe. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Tot de volgende keer!
Zeer correcte prijs en een zeer vlotte levering door Post-nl.
Hoi François, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring! Een correcte prijs en een vlotte levering zijn natuurlijk essentieel bij je aankoop. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.
Alles ging zoals je het verwacht. Duidelijk en naar wens.
Hoi Nick, bedankt voor je positieve review. Het is fantastisch om te zien dat alles naar verwachting en naar wens is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer bij Fixami!😃
Goed gereedschap voor een goede prijs. Ben er zeer tevreden mee.
Hi Michel, bedankt voor je positieve feedback. Super om te zien dat je tevreden bent met het assortiment en de prijs. We zien je graag terug bij Fixami.🔨
Ik kan moelijk heppi zijn . Mijn pakket is nog niet toegekomen. Post NL kan ik niet bereiken om te vragen waar mijn pakket is Mijn eerste aankoop bij Fixami had ik anders voorgesteld. Mijn pakket zou eerst donderdag toekomen dan vrijdag en zaterdag is voorbij en ik heb nog niets. Vriendelijke groeten Guido
Hi Guido, bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer om te horen dat je pakket nog niet is aangekomen en dat je moeite hebt om contact te krijgen met PostNL. We begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is, zeker bij je eerste bestelling. We zijn direct een onderzoek gestart bij PostNL om te achterhalen waar je pakket zich bevindt en wat de oorzaak is van de vertraging. Zodra we meer informatie hebben, nemen we meteen contact met je op per mail. Bedankt voor je geduld en nogmaals onze excuses voor het ongemak!