juiste en vlotte levering

bestelling de volgende dag al geleverd.correct en zeer goed verpakt! top!

Snel en correct

Levering zoals beloofd en artikel de volgende dag reeds in huis.

Goede communicatie en vlotte levering

Overzichtelijke website, correcte prijzen, goede info wat traject van bestelling betreft en snelle levering. Prettige ervaring....

Top,en zeer snelle levering

Alles is naar mijn wens

kan veel beter

Als Belgische BTW plichtige klant moet de levering zonder BTW zijn. Helaas wordt dit niet automatisch verrekend en heb ik ook de BTW moeten betalen. Tot op heden heb ik dit bedrag nog niet terug gekregen en contact opnemen is uiteraard zoals bij alle webshops zéér moeilijk. Ik reken per kerende op de terug storting van het BTW bedrag. Mvg De Schrijver Groep BV

Manque des pièces

Il me manque une pièce pour l assemblage des roues ,

• Nous recommanderiez-vous? Non

99 € betaald

Batterij laat niet op

Correct prijs en levering

Correct prijs en levering. Communicatie verloopt strak en zoals het hoort.

Alles okidoki

Levering en product zoals voorgesteld. Snel en correct dus

life saver als je in de bouw zit en je moet buiten werken

de jas zit goed ziet er goed uit en is zelf zonder het verwarmings element warm en goed geisoleerd waardoor er geen warmte weggaat of water doorgaat

Zeer vlotte en juist geleverd, prima werk,zeer tevreden

De beste ,proffessionele firma met uitstekend materiaal tegen een correcte prijs ,uitstekende beoordeling

Een zeer goede levering van mijn bestelling!

Ik heb mijn Verticuteermachine WOLF-Garten al gebruikt,en is van zeer goede kwaliteit.

top en veel goedkoper dan in een belgische winkel

snelle levering en veel goedkoper dan in de winkel

Alles netjes op tijd, prima materiaal.

alles zoals eerder vermeld vlot verlopen

heb al eerder op fixami besteld.Nog geen problemen gekend

Zeer tevreden van de snelle levering .

Snelle levering van de machine ! Top !

ik heb mijn reeds betaalde aankopen nog steeds niet ontvangen

Bij de bestelling en aankoop stond duidelijk vermeld dat ik de machine de daaropvolgende dag zou ontvangen. Ik krijg nu elke dag de melding van postnl dat de zending onderweg is en dezelfde dag geleverd worden, maar telkens opnieuw wijzigt de status in de track en tracé opnieuw naar gesorteerd en herbegint het circus. Ik ben radeloos, heb de machine dringend nodig maar ik vrees dat ik m'n geld kwijt ben

Snelle service , goede prijs kwaliteit verhouding

De website heel makkelijk, vlot om iets te bestellen en heel snelle levering

Waarom bestel ik Nederland en niet in België: Fixami NL

Toppie

Goede machine

Goede verticuteerder. Heb enkel de rol met de messen gebruikt en ben tevreden van het resultaat.

zeer betrouwbare firma

correcte levering op tijd en prijs zeer goed .

Top, snel en betrouwbaar

Ik koop wel vaker bij Fixami, de aankopen gaan steeds vlot en worden snel verzonden en geleverd.

zeer goed

ben zeer tevreden alles naar wens

goede en correcte service

prima service

Perfecte plooibare plateauwagen.

Gisteren besteld, vandaag geleverd. (kleine vertraging door het vele werk bij PostNL :-) ) Snelle ingebruikname van deze Stanley plateuwagen.

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN