Goed veilig betrouwbaar
Hoi Philip, bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je ons als goed, veilig en betrouwbaar ervaart. Dat is precies waar we naar streven.
overzichtlijke webside snelle levering
Hoi Evert, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat de levering snel is verlopen. We doen ons best om het winkelen zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken.
Goede keuzemogelijkheden via website en vlotte levering
Hey Marcel, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de keuzemogelijkheden op onze website en de vlotte levering. Daar doen we het voor! Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we natuurlijk graag voor je klaar.
Uitstekende service
Hoi Giovanni, bedankt voor je mooie compliment! Wat fijn om te horen dat je onze service als uitstekend ervaart. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen helpen.
Opplooibare werkbank van Metabo, stevige constructie met vele mogelijkheden en neemt niet veel plaats in bij niet gebruik.
Hoi Marnik, bedankt voor je review over de opplooibare werkbank van Metabo! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de stevige constructie en de vele mogelijkheden die de werkbank biedt. Het is inderdaad handig dat hij niet veel ruimte inneemt wanneer je hem niet gebruikt. Zo kun je efficiënt omgaan met je werkruimte. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!
perfecte en correcte levering
Hi Kurt, bedankt voor je positieve woorden. Fijn om te zien dat de levering van je bestelling perfect en correct is verlopen!
...
heb set van makita besteeld en is zonder baterijen geleverd , heb al 2 berichte gesturd naar fixami naar week nog steeds geen antwoord. Jullie zijn echte dieven!!!!!!!!!!! heb voor volledige set betaald, heb mij gerief niet en ook mij centen zijn weg
Hallo Robert, bedankt voor je review. Wat ontzettend teleurstellend dat je bestelling niet compleet is geleverd. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling ,onze excuses voor het ongemak. We gaan dit direct voor je uitzoeken. We vragen de camerabeelden op uit ons magazijn om te controleren of de twee accu’s daadwerkelijk ontbraken bij het verpakken van je bestelling. Mocht hieruit blijken dat de accu’s inderdaad niet zijn meegeleverd, dan sturen we deze binnen 1 werkdag alsnog naar je op. Zodra de zending is verstuurd, ontvang je van ons een track & trace-code waarmee je het pakket kunt volgen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en willen het graag zo snel mogelijk goed voor je oplossen. Bedankt voor je geduld en begrip.
Alles verloopt vlot.
De beste merken aan de beste prijs . Snelle levering
Hop naar de volgende bestelling. !
Hi Steven, bedankt voor jouw enthousiaste review. Super om te zien dat alles naar wens is en dat je vaker bij ons wilt bestellen. We zien je graag terug bij Fixami!
Volledig order compleet en correct geleverd!
Hoi Kris, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je bestelling compleet en correct is aangekomen! Dat is altijd fijn nieuws. Veel plezier toegewenst met je aankoop.
Steeds perfecte service
Snelle levering product zoals omschreven!
En ook goede opvolging van de bestelling
Hallo David, bedankt voor je mooie aanvulling! We zijn verheugd om te horen dat ook de opvolging van je bestelling naar wens verliep. We doen ons best om het hele proces van bestelling tot levering zo vlot en transparant mogelijk te laten verlopen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en tot een volgende keer bij Fixami.
Overzichtelijke bestelling en vlotte/snelle levering.
Schroeft de vijzen mooi los , batterij gaat lang mee ,je kan er wel heel wat schroeven mee vast (los) schroeven .
Hoi August, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de schroevendraaier goed presteert, de batterij lang meegaat en dat je er probleemloos veel werk mee kunt verrichten. Dat is precies wat je van een goed stuk gereedschap mag verwachten! Veel klusplezier gewenst, en als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar
Een goede prijs en zeer snel geleverd
Goed materiaal. Doet wat nodig is !
Zeer vlugge levering en het materiaal voldoen aan mijn bestellingen.
Hey Francies, bedankt voor je fijne reactie! Geweldig om te horen dat de levering zo snel verliep en dat het materiaal volledig aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor!
Prettig geholpen, er werd meegedacht.
Commande et livraison impeccable . Dommage pour les frais de retour , sont à charge du client alors que dans mon cas , le pantalon commandé était trop petit ( pas facile de s y retrouver dans les tailles ) . 2eme commande correspondait en qualité et en taille .
Bonjour Jean-luc, merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes ravis d’apprendre que votre commande et la livraison se sont déroulées sans problème, et que votre deuxième commande correspondait bien à vos attentes en termes de qualité et de taille. Nous comprenons toutefois votre déception concernant les frais de retour. Lorsque le produit ne correspond pas ou qu’il y a une difficulté avec la taille, cela peut en effet être frustrant. Nous transmettons votre remarque à notre service concerné, car votre avis nous aide à améliorer continuellement nos services.
Top artikel
mijn bestelling heel snel ontvangen en alles goed verpakt. ik ben heel blij met deze manier van werken en zeker nog bestellen bij FIXAMI. alvast bedankt .
Duidelijke omschrijving van het product, makkelijk te bestellen en betalen en zeer snelle levering.
Hoi Bruno, bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving van het product, het gemak van bestellen en betalen, en natuurlijk de snelle levering. Bij Fixami streven we er altijd naar om onze klanten een geweldige winkelervaring te bieden, van begin tot eind. En het is geweldig om te zien dat dit bij jouw gelukt is!