Ik ben tevreden met het product en de vlotte leverin

Duidelijke website, gemakkelijke aankoop en vlotte levering.

Snelle bezorging

In de namiddag 15.00 uur besteld Volgend dag om 8,30uur geleverd. Fijn zo samen te werken

Super goed

Goed en snelle levering en heel vriendelijk aan de telefoon

Snelle lievering en producten top!

Perfecte snelle levering!

Top!!

Correcte afhandeling van mijn bestelling, niets op aan te merken

Heb reeds meerdere bestellingen geplaatst en deze zijn steeds met zorg behandeld. Enkel de levering van post nl laat de wensen over maar hier kan Fixami niet veel aan veranderen

Zeer snelle levering zelfs in België 1 dag na bestelling. Aangename ervaring.

Zeer slechte klantenservice

Bestelling van 750euro aan Milwaukee packout koffers. Bij het ontvangen van de bestelling bleek dat er 2 koffers ontbraken waarna ik de klantenservice gebeld heb om te vragen of er nog een 2e zending onderweg was. Mijn bestelling stond namelijk op afgerond en ik had geen 2e trackandtrace code ontvangen. Dit bleek niet het geval te zijn, ze zouden het gewicht van de zending checken en de ontbrekende producten nasturen. Een week en 3 telefoons later nog steeds geen nieuwe zending, telkens het excuus dat ze camerabeelden hebben opgevraagd en ze de ontbrekende producten zouden opsturen. Op mails ook geen reactie, en bij telefonisch contact telkens 15 a 20 min in de wacht voordat je binnen geraakt. Ik wacht vandaag nog af en anders ben ik genoodzaakt klacht in te dienen, ik heb namelijk zelf camerabeelden van de levering van PostNL en het openen van het pakket.

Komt zijn belofte na.

Ik heb er de voorkeur aan gegeven om bij Fixami.be mijn bestelling te plaatsen omdat ondanks de hoge verzendingskosten er beloofd wordt dat indien besteld voor 22.00u het product de dag nadien zal geleverd worden. Uit de gegevens waarover ik nu beschik blijkt dat dit ook zo gegaan is. Besteld op do 05/12/2024 en nog dezelfde dag een Track & trace-code gekregen. Mijn pakje werd verstuurd via DHL. Daar liep het echter fout. Vandaag 09/12/2024 zie ik dat bij DHL het pakje verwerkt is in het sorteercentrum maar nog steeds NIET onderweg is???... Dus Fixami.be is zijn belofte nagekomen maar bij DHL doet mijn pakje er blijkbaar meer dan enkele dagen over om van het sorteercentrum zijn weg te vinden naar mijn adres...

Niet geleverd op beloofde datum

Ik begrijp dat het deze dagen enorm druk is, maar een update, status van de zending zou meer dan welkom zijn.

ontbrekende batterij

Ik heb een mail gestuurd naar de klantendienst. Het definitieve antwoord heb ik nog niet verkregen. Ten einde te weten wat mijn klacht is, vraag ik u tot die dienst te wenden. Gegroet Christian Cornelis B 9030 Mariakerke

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Alles vlot verlopen

Aangenaam winkelen

Heel goed materiaal en kwalitatief

Ik heb het volste vertrouwen in jullie

Ik besteld al 3-de jaar

Ik besteld al 3-de jaar via Fixami nooit grote problem gehad, wel een keer een koffertje van 10€ niet ontvangen (ik weet nog niet koeriers fout of Fixami) maar zeker voor 6-8€k binnen laatste jaren besteld, altijd goed, beste materiaal (wel Milwaukee :) ), ik ben van Latem zelf, bestelling komt altijd binnen 1-3 dagen. En goed dat je kan direct zonder BTW betalen!!

Voor bepaalde klussen gaat voor mij nog altijd een voorkeur naar netstroom, ook zeer tevreden van al mijn Makita's op batterijen.

Prima opvolging van de bestelling, de levering door postnl was een ramp

De bestelling werd snel en perfect in orde gebracht. De levering met post.nl is een ramp: - de bezorger kon ons niet bereiken (nooit iemand gezien, ook niet op de camera's) - pakket was geleverd op een afhaalpunt 10 km van hier, terwijl we in Stavelot een afhaalpunt hebben op nog geen 500 m Post.nl levert nooit zoals het moet, de leveranciers hebben geen zin of tijd om langs te komen en scheppen je steeds met extra problemen op. U kan beter wat verzendkosten vragen en een betere leverancier zoeken.

Eurom alutherm convector 2500w

Verwarmd heel goed. Heel handig via mobile Besturing

Super service

er was een onderdeel niet geleverd, na email conbtact is dit enkele dagen later zonder problemen nageleverd. Top service

20/11 besteld en betaald , nog niet ontvangen

Besteld en betaald op 20/11 - nog steeds niets ontvangen

Heb nog steeds niet ontvangen.

Werd al alle dagen beloofd, maar elke dag een dag opgeschoven.

Pakje werd niet afgeleverd

Ik heb een bestelling niet aan gekregen, maar heb wel een mail van PostNL gehad dat het afgeleverd is geweest. Het contract met de pakjesdienst laat dus te wensen over. Pakjes persoonlijk afleveren en laten tekenen is de boodschap. Ik heb contact met jullie opgenomen, via de klantenservice. Hopelijk komt het in orde.

prima service.

alles zoals beloofd en beschreven op de site en 's anderendaags geleverd

Beoordeling is eerder dan het pakket

Bestelling geplaatst bij Fixami, vandaag besteld morgen geleverd, na 2 weken nog niets ontvangen, krijg al eerder de vraag voor een beoordeling dan dat ik het pakket mocht ontvangen. Goede opvolging dus.

Al jaren klant, en top tevreden .

kan niks plaatsen door de regels

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN