Keurig ge leverd
Duidelijk en snelle levering
Zeer goede en rappe klantendienst. Rap geleverd
Heel snelle lever levering prij kwaliteit perfekt
Hoi Viktor, bedankt voor je positieve woorden. Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat de prijs-kwaliteit als perfect wordt ervaren.
Gelukkig een bedrijf dat snapt wat klanten willen; duidelijke info, goeie prijs en snelle levering. Complimenten ook aan de vriendelijke bezorger.
Hey John, bedankt voor de mooie beoordeling! 😊 Geweldig om te horen dat de duidelijke informatie, goede prijs en snelle levering in de smaak vielen, en dat de bezorger een compliment verdient.
Makkelijke website om te bestellen. Prijzen zijn zeer ok. Bedankt voor alles.
Hey Dominique, bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te horen dat de website makkelijk te gebruiken is en dat de prijzen als zeer ok worden ervaren. Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer bij Fixami!
Was op zoek naar een specifiek product. Product was op voorraad, was goed geprijsd en werd snel geleverd.
Hey Johan, bedankt voor de positieve beoordeling! 😊 Goed om te horen dat het product op voorraad was, goed geprijsd en snel geleverd, en dat alles naar wens was.
Zeer vlotte levering,alles zoals besteld.
Hoi Jan, bedankt voor je positieve beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en alles naar wens was. We zien je graag terug bij Fixami!
Facilité de commande, rapidité de livraison. Merci
Bonjour Damien, merci beaucoup pour votre avis positif ! 😊 Nous sommes ravis que vous ayez trouvé la commande facile et que la livraison ait été rapide. Nous espérons vous revoir très bientôt sur Fixami!
Bestelling was competitief geprijsd en snel geleverd, top
Hey Franklin, bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs en de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling soepel en snel bij onze klanten te krijgen.
Top bedrijf.
Hoi Kris, bedankt voor je lovende woorden en de 5 sterren!
Een zeer aan te raden firma
Bedankt Rudi voor het super-compliment! 🤩
Goede website met groot aanbod. Snelle verzending
Eenvoudig om de bestelling te plaatsen
Hey Patrick, bedankt voor je positieve woorden. Fijn om te zien dat je het eenvoudig vindt om een bestelling te plaatsen via de website. We willen de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken, en het is super om te zien dat het werkt!
Snelle en perfecte afhandeling van de orders
Hoi Jean-Marie, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de afhandeling van je orders zo snel en perfect is verlopen. We hopen je snel weer terug te zien bij Fixami!
Snelle en correcte levering, alles te volgen via track en trace. Producten prima verpakt en mooi bij elkaar.
Hey Joris, bedankt voor je complimenten. Geweldig om te zien dat de levering correct, duidelijk en prima verpakt bij je zijn aangekomen. Veel plezier met je aankoop! 😄
zeer goede ervaring
Hoi Bart, bedankt voor je positieve review. Super om te zien dat je goede ervaringen hebt met Fixami. We zien je graag terug!
Délai et prix très attractifs
Zeer slechte service. Er werd een verkeerd artikel geleverd. Het omruilen van het artikel duurde meer dan 3 weken. Zeer slechte ondersteuning.
Hallo Eugesha, bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat klinkt erg teleurstellend en zeker niet zoals het hoort te gaan. Onze excuses dat het omruilen zoveel langer duurde dan verwacht. Er was helaas vertraging bij DHL, waardoor de levering later is verlopen. Het pakket is inmiddels onderweg en wordt vandaag nog geleverd. We hopen dat hiermee alles alsnog netjes wordt afgerond. 🌟
Snelle levering,Top service
Zeer correct en ook nog beste prijs
Hallo Jan, bedankt voor je review. Geweldig om te horen dat alles correct verliep en dat de prijs naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Pakket kwam er snel en het product voldoet aan de verwachtingen.
Toen Ik de bestellig aankreeg,ging Ik nog eens naar Fixami website . Toen was de machine en bijbehoren opeens 22 euro goedkoper . De bestelling is oke maar toch nog aan de dure kant.Zeker als Fixami ze na 14 dagen al 22 euro goedkoper kan aanbieden .
Hoi Johan, bedankt voor het delen van je ervaring. Begrijpelijk dat dit prijsverschil teleurstellend kan zijn. Het verschil wordt terugbetaald en je ontvangt dit binnen 5 werkdagen op dezelfde betaalmethode als de oorspronkelijke bestelling. Mocht je in de toekomst weer een prijsdaling zien aarzel dan niet om contact op te nemen via 02 588 26 71😄
Niets op of aan te merken.
Bedankt Marc voor dit mooie compliment! 🙌
Levering dag later als aangegeven, bestelling om 12h, na 20 h was het pakket nog niet bij de vervoerder..levering 2 dagen later… sorry, het kon ook via bol, dan was het geschenk wss wel op tijd…
Hoi Filip, bedankt voor het delen van de ervaring. Jammer dat de levering later was dan verwacht, dat is natuurlijk niet ideaal, vooral bij een cadeau. Helaas kan het soms gebeuren dat een pakket later bij de vervoerder aankomt. We begrijpen dat dit teleurstellend is en nemen dit mee om de verzending in de toekomst nog beter te laten verlopen.