En ook goede opvolging van de bestelling
Hallo David, bedankt voor je mooie aanvulling! We zijn verheugd om te horen dat ook de opvolging van je bestelling naar wens verliep. We doen ons best om het hele proces van bestelling tot levering zo vlot en transparant mogelijk te laten verlopen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en tot een volgende keer bij Fixami.
Overzichtelijke bestelling en vlotte/snelle levering.
Schroeft de vijzen mooi los , batterij gaat lang mee ,je kan er wel heel wat schroeven mee vast (los) schroeven .
Hoi August, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de schroevendraaier goed presteert, de batterij lang meegaat en dat je er probleemloos veel werk mee kunt verrichten. Dat is precies wat je van een goed stuk gereedschap mag verwachten! Veel klusplezier gewenst, en als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we uiteraard voor je klaar
Een goede prijs en zeer snel geleverd
Goed materiaal. Doet wat nodig is !
Zeer vlugge levering en het materiaal voldoen aan mijn bestellingen.
Hey Francies, bedankt voor je fijne reactie! Geweldig om te horen dat de levering zo snel verliep en dat het materiaal volledig aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor!
Prettig geholpen, er werd meegedacht.
Commande et livraison impeccable . Dommage pour les frais de retour , sont à charge du client alors que dans mon cas , le pantalon commandé était trop petit ( pas facile de s y retrouver dans les tailles ) . 2eme commande correspondait en qualité et en taille .
Bonjour Jean-luc, merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes ravis d’apprendre que votre commande et la livraison se sont déroulées sans problème, et que votre deuxième commande correspondait bien à vos attentes en termes de qualité et de taille. Nous comprenons toutefois votre déception concernant les frais de retour. Lorsque le produit ne correspond pas ou qu’il y a une difficulté avec la taille, cela peut en effet être frustrant. Nous transmettons votre remarque à notre service concerné, car votre avis nous aide à améliorer continuellement nos services.
Top artikel
mijn bestelling heel snel ontvangen en alles goed verpakt. ik ben heel blij met deze manier van werken en zeker nog bestellen bij FIXAMI. alvast bedankt .
Duidelijke omschrijving van het product, makkelijk te bestellen en betalen en zeer snelle levering.
Hoi Bruno, bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving van het product, het gemak van bestellen en betalen, en natuurlijk de snelle levering. Bij Fixami streven we er altijd naar om onze klanten een geweldige winkelervaring te bieden, van begin tot eind. En het is geweldig om te zien dat dit bij jouw gelukt is!
Snelle levering i België voor scherpe prijs
Altijd correct en op tijd geleverd zoals gezegd top site
Hoi, hartelijk dank voor deze fijne review! Geweldig om te horen dat alles steeds correct en op tijd geleverd wordt. Daar doen we het voor! Top dat de site bevalt!
Goede producten en snelle levering.
na een korte chat werd mijn vraag direct beantwoord en werd ik naar het juiste product doorverwezen. Goede prijs en correcte afhandeling
Hey Hans, bedankt voor deze positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de vraag direct beantwoord werd en het juiste product snel gevonden is. Ook goed om te lezen dat de prijs en afhandeling naar tevredenheid waren. Veel plezier met de aankoop, en mocht er in de toekomst iets zijn, dan staan we graag weer klaar.
Komen decafsprakrn na
Goede opvolging
Al jaren klant en nooit geen problemen gehad, goeie producten aan een eerlijke prijs met snelle levering.
Bedankt Klaas voor de complimenten en het vertrouwen in Fixami. Super om te zien dat je tevreden bent met het assortiment en de eerlijke prijs. Hier worden wij erg enthousiast van en het word erg gewaardeerd 😁🤩
Dankjewel voor de super snelle levering!!
Vlot geleverd aan heel correcte prijs .
Ik heb het verkeerde product ontvangen en ik heb onmiddellijk het nodige gedaan om het te retourneren. Ik heb deze pijnlijke vergissing ook telefonisch meegedeeld aan Fixami en ik heb gevraagd om dit zo vlug mogelijk in orde te brengen. Maar ik heb spijtig genoeg tot op heden nog niets gezien.
Hoi Eric, bedankt voor je review. Wat ontzettend teleurstellend dat je het verkeerde product hebt ontvangen en dat het nog niet is opgelost. Goed nieuws: het juiste product wordt op dit moment verzendklaar gemaakt en gaat zo snel mogelijk naar je toe. Zodra het pakket onderweg is, ontvang je van ons een bevestiging met de track & trace gegevens. We zorgen dat dit snel wordt opgepakt, zodat je alsnog snel het juiste product in huis hebt. Als je in de tussentijd nog vragen hebt, staan we voor je klaar!
Vlotte en correcte service voor al u bestellingen
al enkele malen aankoop gedaan bij Fixami. Steeds correct verloop, correcte marktprijs, degelijke omschrijving en levering zoals beloofd.
Hey Michel, wat geweldig om te horen dat je al meerdere keren bij Fixami hebt besteld en dat alles steeds naar wens verliep! We doen ons best om altijd correcte prijzen, duidelijke productomschrijvingen en betrouwbare levering te bieden. Jouw positieve ervaring is voor ons de beste waardering. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen helpen!
Snelle en correcte levering !!!!
Het zaagblad dat ik aankocht op de website was de helft goedkoper dan hetzelfde zaagblad in een winkel bij mij in de buurt. Ik ben dus zeer tevreden. Ook vanwege de zeer snelle levering. Wat werd beweert klopt echt. Voor 22u besteld, de dag erna geleverd.
Hey Johan, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de prijs als de snelle levering van je zaagblad. We doen ons best om onze belofte waar te maken, en het is fijn om te lezen dat dit bij jou ook echt zo is gegaan. We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling!