Snelle levering i België voor scherpe prijs
Altijd correct en op tijd geleverd zoals gezegd top site
Hoi, hartelijk dank voor deze fijne review! Geweldig om te horen dat alles steeds correct en op tijd geleverd wordt. Daar doen we het voor! Top dat de site bevalt!
Goede producten en snelle levering.
na een korte chat werd mijn vraag direct beantwoord en werd ik naar het juiste product doorverwezen. Goede prijs en correcte afhandeling
Hey Hans, bedankt voor deze positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de vraag direct beantwoord werd en het juiste product snel gevonden is. Ook goed om te lezen dat de prijs en afhandeling naar tevredenheid waren. Veel plezier met de aankoop, en mocht er in de toekomst iets zijn, dan staan we graag weer klaar.
Komen decafsprakrn na
Goede opvolging
Al jaren klant en nooit geen problemen gehad, goeie producten aan een eerlijke prijs met snelle levering.
Bedankt Klaas voor de complimenten en het vertrouwen in Fixami. Super om te zien dat je tevreden bent met het assortiment en de eerlijke prijs. Hier worden wij erg enthousiast van en het word erg gewaardeerd 😁🤩
Dankjewel voor de super snelle levering!!
Vlot geleverd aan heel correcte prijs .
Ik heb het verkeerde product ontvangen en ik heb onmiddellijk het nodige gedaan om het te retourneren. Ik heb deze pijnlijke vergissing ook telefonisch meegedeeld aan Fixami en ik heb gevraagd om dit zo vlug mogelijk in orde te brengen. Maar ik heb spijtig genoeg tot op heden nog niets gezien.
Hoi Eric, bedankt voor je review. Wat ontzettend teleurstellend dat je het verkeerde product hebt ontvangen en dat het nog niet is opgelost. Goed nieuws: het juiste product wordt op dit moment verzendklaar gemaakt en gaat zo snel mogelijk naar je toe. Zodra het pakket onderweg is, ontvang je van ons een bevestiging met de track & trace gegevens. We zorgen dat dit snel wordt opgepakt, zodat je alsnog snel het juiste product in huis hebt. Als je in de tussentijd nog vragen hebt, staan we voor je klaar!
Vlotte en correcte service voor al u bestellingen
al enkele malen aankoop gedaan bij Fixami. Steeds correct verloop, correcte marktprijs, degelijke omschrijving en levering zoals beloofd.
Hey Michel, wat geweldig om te horen dat je al meerdere keren bij Fixami hebt besteld en dat alles steeds naar wens verliep! We doen ons best om altijd correcte prijzen, duidelijke productomschrijvingen en betrouwbare levering te bieden. Jouw positieve ervaring is voor ons de beste waardering. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen helpen!
Snelle en correcte levering !!!!
Het zaagblad dat ik aankocht op de website was de helft goedkoper dan hetzelfde zaagblad in een winkel bij mij in de buurt. Ik ben dus zeer tevreden. Ook vanwege de zeer snelle levering. Wat werd beweert klopt echt. Voor 22u besteld, de dag erna geleverd.
Hey Johan, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de prijs als de snelle levering van je zaagblad. We doen ons best om onze belofte waar te maken, en het is fijn om te lezen dat dit bij jou ook echt zo is gegaan. We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling!
Vlugge en correcte service
machine werkt prima ,mooie koffer ook , jammer dat hierin geen ruimte voorzien is om de schuurschijven op te bergen
Om nooit meer te bestellen.
Hoi Tjency, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je zo teleurgesteld bent in je ervaring. Dit is absoluut niet wat we willen voor onze klanten. We begrijpen dat een situatie zoals deze je vertrouwen schaadt, zeker als het gaat om de bezorging van je bestelling. Als je ons nog een kans wilt geven om het recht te zetten of als we je ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar. Laat het ons gerust weten.
Product was stuk goedkoper dan bij de concurrenten, maar ik heb niet moeten inboeten op snelheid of vlotte afhandeling.
Het bezorgen daarin tegen is een flop. Besteld op vrijdag, morgen bezorgd is niet gelukt. Tot drie keer toe is post nl in excuses. Nu zou het morgen bezorgd worden. Ik had het besteld omdat ik aan een klus bezig was en het apparaat was meer dan welkom. Maar nog niet kunnen gebruiken. Ligt niet aan jullie maar is wel super storend; dagelijks “”morgen”” wordt het bezorgd en dan is het intussen woensdag
Hoi Sjaan, bedankt voor het delen van deze ervaring. Wat jammer om te horen dat de bezorging zo moeizaam verliep, zeker als het product dringend nodig was voor een klus. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is om telkens te horen dat het “morgen” wordt bezorgd, terwijl dat niet gebeurt. Gelukkig zien we in ons systeem dat het pakket inmiddels is bezorgd. Hopelijk kan het apparaat nu alsnog goed van pas komen bij de werkzaamheden. Mocht er toch nog iets zijn waarbij we kunnen helpen, laat het vooral weten.
Makkelijk te gebruiken website. Snelle en duidelijke communicatie.
Hey Peter, bedankt voor het mooie compliment! Goed om te horen dat de website prettig werkt en de communicatie duidelijk en snel verloopt.
Hoi Ann, bedankt voor je positieve review. Super om te zien dat je bestelling correct en op tijd is geleverd.
Snelle reactie op mijn bestelling. Heb snel vernomen dat het aan de transporteur was geleverd met een daarop volgende track en tracé code. Het uur van levering was correct aangegeven. Een aanrader.
Hi Timmy, fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle reactie en de heldere communicatie over je bestelling! Het is goed om te weten dat de levering en de track en trace code goed zijn verlopen. Bedankt voor je positieve feedback en de aanbeveling! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.
De belofte van de volgende dag geleverd maken ze niet waar. Apparaat is zoals gewoonlijk van makita, prima
Hi Andre, bedankt voor je review . Goed om te horen dat je tevreden bent over het Makita-apparaat , dat is inderdaad een betrouwbaar merk. We begrijpen dat het teleurstellend is als de beloofde levering de volgende dag niet wordt nagekomen. Dat hoort uiteraard wel zo te zijn wanneer het product op voorraad is en op tijd besteld. Excuses voor het ongemak!
Alles perfect !!!
Geweldig om te zien Hermanus dat alles naar wens is! Bedankt voor je lovende woorden. 😁
Het juiste product Fixami!
Hey Patrick, bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te horen dat je precies het juiste product hebt ontvangen, daar doen we het voor. We hopen dat je er veel plezier van hebt en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.