Goede service n eleveringsafspraken

Snelle levering i België voor scherpe prijs

Snel en correct

Altijd correct en op tijd geleverd zoals gezegd top site

Alles OK as usual

Goede producten en snelle levering.

zoals steeds perfecte afhandeling

na een korte chat werd mijn vraag direct beantwoord en werd ik naar het juiste product doorverwezen. Goede prijs en correcte afhandeling

Goed geregeld

Komen decafsprakrn na

Goede opvolging

Goede opvolging

Altijd top

Al jaren klant en nooit geen problemen gehad, goeie producten aan een eerlijke prijs met snelle levering.

Super snelle levering

Dankjewel voor de super snelle levering!!

Top !

Vlot geleverd aan heel correcte prijs .

het verkeerde product ontvangen

Ik heb het verkeerde product ontvangen en ik heb onmiddellijk het nodige gedaan om het te retourneren. Ik heb deze pijnlijke vergissing ook telefonisch meegedeeld aan Fixami en ik heb gevraagd om dit zo vlug mogelijk in orde te brengen. Maar ik heb spijtig genoeg tot op heden nog niets gezien.

Het komt komt altijd goed met fixami

Vlotte en correcte service voor al u bestellingen

prima communicatie en correcte prijs

al enkele malen aankoop gedaan bij Fixami. Steeds correct verloop, correcte marktprijs, degelijke omschrijving en levering zoals beloofd.

Snelle en correcte levering !!!!

Zeer snelle levering en een vlotte afhandeling.

Het zaagblad dat ik aankocht op de website was de helft goedkoper dan hetzelfde zaagblad in een winkel bij mij in de buurt. Ik ben dus zeer tevreden. Ook vanwege de zeer snelle levering. Wat werd beweert klopt echt. Voor 22u besteld, de dag erna geleverd.

Correcte service

Vlugge en correcte service

goede machine

machine werkt prima ,mooie koffer ook , jammer dat hierin geen ruimte voorzien is om de schuurschijven op te bergen

Te laat en niet op de afsproken locatie geleverd

Om nooit meer te bestellen.

Snel, goedkoper, gewoon goed.

Product was stuk goedkoper dan bij de concurrenten, maar ik heb niet moeten inboeten op snelheid of vlotte afhandeling.

De bestelling ging prima en prettig

Het bezorgen daarin tegen is een flop. Besteld op vrijdag, morgen bezorgd is niet gelukt. Tot drie keer toe is post nl in excuses. Nu zou het morgen bezorgd worden. Ik had het besteld omdat ik aan een klus bezig was en het apparaat was meer dan welkom. Maar nog niet kunnen gebruiken. Ligt niet aan jullie maar is wel super storend; dagelijks “”morgen”” wordt het bezorgd en dan is het intussen woensdag

snel en duidelijk

Makkelijk te gebruiken website. Snelle en duidelijke communicatie.

Heel correct en op tijd geleverd

Snelle reactie op mijn bestelling. Heb snel vernomen dat het aan de transporteur was geleverd met een daarop volgende track en tracé code. Het uur van levering was correct aangegeven. Een aanrader.

late levering

De belofte van de volgende dag geleverd maken ze niet waar. Apparaat is zoals gewoonlijk van makita, prima

Alles perfect !!!

Alles perfect !!!

Snelle levering!!!

Het juiste product Fixami!

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN