GOEDE LEVERING

GOEDE LEVERING

Fixami heeft een ruim aanbod en eerlijke prijzen. De site is overzichtelijk

Fixami heeft een ruim aanbod en eerlijke prijzen. De site is overzichtelijk en biedt de klant de nodige informatie. De afhandeling van de bestelling verliep vlot en ik wist wanneer ik die mij mij thuis kon verwachten.

alles snel en zorgvuldig geleverd. perfect zoals het zou moeten.

alles snel en zorgvuldig geleverd. perfect zoals het zou moeten.

Service AV nul, commande incomplete, articles en trop (15 ) et dautres ma

Service AV nul, commande incomplete, articles en trop (15 ) et dautres manquants ( 139 ), dabord renvoyer les articles trop percus pour pouvoir recevoir les manquants!!! Aucune reponse pour renvoyer. Suivi mediocre. Jai deja achete pas mal de materiel chez eux mais cest fini!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte service, goede prijs en uitgebreid assortiment.

Vlotte service, goede prijs en uitgebreid assortiment.

Site facile, agreable. Expedition preparee tres rapidement. Choix de lieu d

Site facile, agreable. Expedition preparee tres rapidement. Choix de lieu de livraison interessant avec PostNL dont jai toujours ete content. La commande est correcte et en bon etat, le prix etait attractif et la livraison etait gratuite. Je reviendrai faire des achats.

Rapidite efficacite simplicite

Rapidite efficacite simplicite

Snel geleverd, betrouwbaar, retours gaan makkelijk. Prijs is super.

Snel geleverd, betrouwbaar, retours gaan makkelijk. Prijs is super.

Fixami is een super bedrijf om bestellingen te doen en correct. Dat kan ik

Fixami is een super bedrijf om bestellingen te doen en correct. Dat kan ik niet zeggen van Post.NL . Zij leveren niet meer aan huis . Je kan je bestelling enkel nog afhalen in een afhaalpunt. Met vriendelijke groeten, Dirk

Gewoon perfect. En zo een snelle levering. TOP.

Gewoon perfect. En zo een snelle levering. TOP.

Zeer snelle en correcte levering. Zeer goede prijs voor een kwaliteitsvol t

Zeer snelle en correcte levering. Zeer goede prijs voor een kwaliteitsvol toestel.

conformite de la commande et service ultra rapide ( le lendemain !) a rec

conformite de la commande et service ultra rapide ( le lendemain !) a recommander

article ok, livraison ok. merci

article ok, livraison ok. merci

beste ik had een probleem met de bobijn het lijntje brak af en verdween in

beste ik had een probleem met de bobijn het lijntje brak af en verdween in de bobijn kunt u zeggen wat er misgegaan is. cuyvers louis orde FX-1000 94393bijn, dat is toch niet normaal mij buurman heeft de bobijn terug opgerolt !! voorlopig werkt het! kunt u zeggen wat er mis gegaan is

Rapidite de livraison et services

Rapidite de livraison et services

Snel en correct

Snel en correct

Geen sluitend advies.

Na advies te vragen over een grastrimmer met bijhorend slagmes vergeet men het bevestigingstuk voor het mes. Er word na telefoon van mij wel werk gemaakt en met een persoonlijke offerte voor het ontbrekende stuk opgelost. Terwijl ik ondertussen ongeveer 260 euro heb betaald is men niet verlegen om voor het ontbrekende stuk van nog geen 11 euro toch bijna 10 euro verzendingskosten aangerekend !!!. De adviseur heeft deze fout gemaakt , niet ik !.

Duidelijke productomschrijvingen en goede service

Duidelijke productomschrijvingen en goede service

alles werd correct en snel geleverd ....

alles werd correct en snel geleverd ....

Eenvoudige selectie- en bestelprocedure, goede prijs.

Eenvoudige selectie- en bestelprocedure, goede prijs.

Het apparaat beschikt over 5 dieptestanden. Volgens de handleiding mag alle

Het apparaat beschikt over 5 dieptestanden. Volgens de handleiding mag alleen stand 1 gebruikt worden, de andere standen al naar gelang van de slijtage van de messen. Ik dacht alle dieptestanden te kunnen gebruiken volgens de oneffenheden van het terrein. Gevolg: het apparaat verwijdert maar een kleine fractie van het mos en verplicht mij tot handmatig verwijderen met rijf. Het ontgoochelt mij wel

25 Zevenheuvelenweg

Tilburg 5048 AN