Het juiste product Fixami!
Hey Patrick, bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te horen dat je precies het juiste product hebt ontvangen, daar doen we het voor. We hopen dat je er veel plezier van hebt en helpen je bij een volgende bestelling graag weer verder.
Bien reçu la machine Fonctionne très bien mais devais avoir une batterie 5A gratuite et je n'ai jamais reçu déçu du service mais vos prix sont intéressant
Bonjour, merci pour votre commentaire. Nous sommes désolés qu'il y ait eu des ambiguïtés concernant l'enregistrement de votre produit afin que vous puissiez recevoir la batterie gratuite. Nous avons envoyé un e-mail 28-01-2025 avec des instructions sur la façon de recevoir le produit gratuit de Makita. Si vous avez des questions à ce sujet, n'hésitez pas à nous contacter au 02 588 26 71.
Makita accu slijpschijf en Makita accu decoupeerzaag gekocht. Zo kan ik ook snoerloos werken indien gewenst. Beide nog niet in de praktijk getest. Bestelling binnen 1 dag bij afhaalpunt. Correct verpakt.
het toestel kwam heel raap toe, alles okay, prijs is ook goed, ik ben een heel tevreden klant en kom graag terug
Bedankt Johnny voor jouw complimenten. We zien je graag terug bij Fixami!
Correcte behandeling vanuit de firma tot de aflevering (?) bij mij thuis. Pakket 1 Een negatief punt voor de leveranciers: het pakket werd onbewaakt achtergelaten aan de deur ! Wat als er iemand het had meegenomen ? Het ging hier wel over een duurzaam product ! Pakket 2 Correct geleverd.
Hey Rick, hartelijk dank voor je review en je duidelijke feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent over de behandeling vanuit onze firma tot aan de levering. Tegelijk begrijpen we je bezorgdheid over de manier waarop het pakket is afgeleverd. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakket met waardevolle inhoud onbewaakt wordt achtergelaten – zeker niet bij een duurzaam product. We nemen dit signaal serieus en zullen je feedback doorgeven aan de bezorgdienst, zodat dit in de toekomst beter wordt aangepakt. Onze excuses voor het ongemak en de mogelijke zorgen die dit heeft veroorzaakt. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we je graag.
Leuke attentie in de verpakking. Voelt persoonlijk aan en zeer klantgericht.
Hi Tom, bedankt voor je positieve woorden , daar worden wij enthousiast van! Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Goede en snelle levering
Snelle levering top
Bestelling juist Levertijd juist ... Totaal geen opmerkingen
Hoi Pedro, bedankt voor je lovende worden. Super om te zien dat alles naar wens is. Veel plezier met je aankoop toegewenst.
Eenvoudig besteld Snel geleverd Top !
Hi, wat fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen, bedankt voor de mooie woorden! Veel plezier met je bestelling, en graag tot een volgende keer bij Fixami.
Ik krijg al dagen mail van PostNL :'Sorry je pakketje komt iets later' Dat ben ik niet gewoon van leveringen uit Nederland. Die zijn meestal snel. Waarschijnlijk haalt jullie bezorger de winkel niet op tijd. Die ligt in een straat die maar tot 11u toegankelijk is voor de auto. Gelieve dit op te lossen en mijn bestelling snel aldaar te leveren. Ik zit er echt op te wachten. Ik moet mij hieronder akkoord verklaren met een hoop dingen zoals de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid. Ik heb geen zin om dit allemaal gaan na te lezen. Maar stuur mij ALSJEBLIEFT geen reclame mails. Groet, Jan Vandevelde Barcode 3SCEZJ767904913
Hoi Jan, bedankt voor je review. Begrijpelijk dat de vertraging frustrerend is, zeker als je uit ervaring gewend bent dat leveringen uit Nederland snel verlopen. Op dit moment is de bezorger onderweg naar het opgegeven PostNL-punt. In sommige gevallen lukt het inderdaad niet om een locatie met beperkte toegangsuren tijdig te bereiken, wat de levering kan vertragen. We houden dit nauwlettend in de gaten. Je hebt vandaag ook telefonisch contact gehad met mijn Collega, en die is een onderzoek gestart bij PostNL omtrent de levering van jouw pakket. Mocht het pakket na 3 werkdagen nog niet geleverd zijn neem dan contact met ons op zodat we je een oplossing kunnen bieden. Excuses voor de vertraging.
Beloven volgende dag te leveren; komen belofte na! Prijs is goed, groot aanbod.. wat wil je nog meer!
Hoi Wesley, bedankt voor jouw complimenten. Fantastisch om te zien dat alles naar wens is!
Duidelijke site, levering in lijn met beloftes, probleem was zeer gemakkelijk om te melden en oplossing is er ook vlot gekomen. Zeer goeie service!
Scherpe prijzen en de dag nadien geleverd. Top
Hi Eric, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen en de snelle levering. Daar doen we het voor! We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn.
Bedankt Eric voor jouw complimenten.
Aangename kennismaking met de site. Zeer snelle en correcte service Andre p
Hey André, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je eerste kennismaking met onze site zo positief is verlopen. We doen ons best om elke bestelling snel en correct te verwerken, dus het is geweldig om te horen dat dit bij jou gelukt is. We zien je graag terug bij Fixami.
Assortiment is erg uitgebreid. Site is eenvoudig te navigeren. De prijzen zijn scherp. En verzending is altijd snel en correct. Een echte hulp bij het klussen.
Hoi, bedankt voor de positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment, de gebruiksvriendelijkheid van de site, de scherpe prijzen en de snelle verzending. We doen ons best om een goede winkelervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou het geval is. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling!
Uitstekend product! Top!
Al een wat ouder toestel , delta schuurmachine Bosch groen, en jawel nieuwe schuurvoet , zonder starlock systeem
Steeds snelle levering en goede prijs
Produkt op tijd geleverd en de omschrijving voor aankoop correct en gedetailleerd
Jullie aanbiedingen lijken voor mij meer en meer op misleidende verkoop,als er staat vandaag besteld voor 22 uur,morgen geleverd, hou jullie hier dan ook aan aub Voor mij is dit de allerlaatste aankoop geweest bij fixami.
Hallo, bedankt voor je review. Het is absoluut niet de bedoeling om verwachtingen te creëren die niet waargemaakt kunnen worden, en we begrijpen je frustratie als een levering niet op tijd plaatsvindt, zeker wanneer er beloofd wordt dat het de volgende dag geleverd zou worden. Wat betreft je bestelling: we streven er altijd naar om de beloofde leveringstijden na te komen. Het spijt ons dat dit in jouw geval niet is gelukt. We nemen je feedback zeer serieus en zullen deze doorgeven aan het juiste team om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen. We begrijpen dat dit je vertrouwen heeft geschaad, en we respecteren je beslissing. Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar.
vlot in aankoop en zeer snelle levering ,wat wil je nog meer!
vandaag bestellen morgen geleverd, betaal en dan verschijnt er een heel ander leverings dag , en dan bel ik en krijg ik de uitleg dat er vorige woensdag een berichtje is aangekomen bij jullie dat de stakingen voorbij zijn ik heb vandaag 2mei besteld en meteen naar hun gebeld en nu moet ik VIJF dagen wachten voor ik mijn centjes terugkrijg terwijl er maar max 15 MIN TUSSEN ZIJN schandalig mensen misleiden is strafbaar!!!!!
Hallo Gert, bedankt voor het delen van je ervaring. Het is natuurlijk frustrerend wanneer de levering niet volgens verwachting verloopt en er onduidelijkheid was over de levertijd. Dit is niet de service die we willen bieden, en we begrijpen je teleurstelling. Wat betreft de terugbetaling: op 3 mei is deze uitgevoerd. Het bedrag zou binnen 5 werkdagen weer op je rekening moeten staan. We begrijpen dat je op een snellere oplossing had gehoopt, maar helaas kunnen we de snelheid van de bankverwerking niet altijd beïnvloeden. We waarderen je geduld en als er verder nog vragen of zorgen zijn, staan we graag voor je klaar.
Eerste keer dit jaar het gras afgereden, gras was zeer lang en op de grootste stand gezet. Als je werkt hoe het hoort met een gras machine slaat die er zich goed door. Het is een zwaardere machine dan een met snoer en op het ongelijk terrein doet die soms zijn zin, gaat hij de laagste kant op. Het terrein is 400m² en doordat de machine het lange gras moest bewerken, waren de volledig opgeladen batterijen 5 ah juist gepast. Conclusie, op vlak terrein met een normale lengte van gras, is dit een zeer goede machine. De opvangzak mocht iets groter zijn
Hey Guy, bedankt voor de uitgebreide en duidelijke review! Fijn om te horen dat de grasmaaier goed presteert, zelfs bij langer gras en op een uitdagend terrein van 400 m². Het is inderdaad een verschil wanneer er met een krachtige accu-maaier wordt gewerkt ten opzichte van een machine met snoer. Goed dat je ook de accuduur en opvangzak benoemt, dat zijn waardevolle inzichten voor andere klanten én voor ons om mee te nemen in de beoordeling van het product. Veel maaiplezier gewenst dit seizoen!