Best prices for top quality equipment, fast and quality delivery. I will be

Best prices for top quality equipment, fast and quality delivery. I will be happy to buy my next tool at your store

Bonjour, Je suis parfaitement satisfait du service propose. Rapidite, effi

Bonjour, Je suis parfaitement satisfait du service propose. Rapidite, efficacite et en comparaison des prix vous etes les meilleurs. Merci

Pluspunten

Fantastische zaagtafel aan de scherpste prijs. Vriendelijke telefonist en binnen 24 uur geleverd tot in de garage. Daar valt niks aan af te dingen. Topbedrijf!

Geen.

Vrijdag ' s avonds laat besteld. De dag nadien keurig afgeleverd op het mid

Vrijdag ' s avonds laat besteld. De dag nadien keurig afgeleverd op het middaguur. Ongelooflijk. Het contact via mail met de klantendienst verliep vlot en er werd heel snel gereageerd op mijn vragen i.v.m. het geleverde toestel. Het geleverde was keurig verpakt en beantwoordt aan al mijn gestelde verwachtingen. Jammer geen handleiding in het Nederlands wel veel andere talen. Fixami een aanrade

Nog geen goederen ontvangen

Nog geen goederen ontvangen

Zoals ik reeds in mijn vorige beoordeling schreef, ben ik zeer tevreden ove

Zoals ik reeds in mijn vorige beoordeling schreef, ben ik zeer tevreden over zowel de opvolging, de verzending en de aflevering van de bestelling. Thieu Rutten Dilsen-Stokkem

Merci pour le service de qualite Cest ma premiere commande aupres de vot

Merci pour le service de qualite Cest ma premiere commande aupres de votre entreprise et pas la derniere. Bien a vous

Pluspunten

Leuke webwinkel, niet te duur, vlot en snelle levering! Ik bestel hier zeker nog in de toekomst.

geen

rien a redire tout est parfait et le livreur est super sympa et une superbe

rien a redire tout est parfait et le livreur est super sympa et une superbe machine

Super produit .livraison super rapide .mais dommage que makita benelux ne r

Super produit .livraison super rapide .mais dommage que makita benelux ne reconnait pas fixami comme revendeur agree donc pas eu la batterie 18v 3ah gratuit de makita

Topmateriaal

Topmateriaal

Met plezier geef ik deze beoordeling Ik zocht naar de goedkoopste boorhame

Met plezier geef ik deze beoordeling Ik zocht naar de goedkoopste boorhamer van bosh dat ik wou en fixami.be had het Om 21u30 besteld en om 11u30 de dag erna had ik het... Ik ben onder de indruk Bedankt Fixami.

Superbe et service impeccable

Superbe et service impeccable

Rapidite, amabilite, prix tres concurrentiel, serieux, que demander de plus

Rapidite, amabilite, prix tres concurrentiel, serieux, que demander de plus? Merci et a bientot.

Ik had een probleem met de betaling : 1�keer mislukt, ...2� keer wel gelukt

Ik had een probleem met de betaling : 1�keer mislukt, ...2� keer wel gelukt Ik had toen twijfel in verband met de levering , maar ik werd gerust gesteld door de klantendienst. Een super service en ook een snelle levering en dan dit prachtig onderstel van metabo , kortom alles super. Marc

Alles zeer snel en correct geleverd

Alles zeer snel en correct geleverd

De bestelling is aangekomen. Het ging om een zeer verzorgde en beschermde z

De bestelling is aangekomen. Het ging om een zeer verzorgde en beschermde zending. Zeer tevreden zowel over de snelheid van levering als de hierover gevoerde correspondentie. Fixami krijgt dan ook van mij dan ook 12 sterren, 4 sterren voor levering, 4 sterren voor producten en 4 sterren voor service.

Pluspunten

Deze mail was het snel thuis Goede prijzen

Webside net zo overzichtelijk Als Ik persbek ingeef geeft niet allés Site werkt niet makkelijk

Service clair et livraison tres rapide Payement facile et securise Pri

Service clair et livraison tres rapide Payement facile et securise Prix attrayants Je recommande sans problemes

Livraison ultra rapide

Livraison ultra rapide

Het online bestellen bij Fixami.be is een aanrader, alles werd vlot afgehan

Het online bestellen bij Fixami.be is een aanrader, alles werd vlot afgehandeld. Meld je ook zeker aan voor de dagaanbiedingen van Fixami.be, daar verschijnen regelmatig kwalitatieve prijsknallers :))

Zeer correcte beschrijving, super snelle levering. Kortom, ik kom bij de vo

Zeer correcte beschrijving, super snelle levering. Kortom, ik kom bij de volgende aanschaf zeker terug

Pluspunten

Snelle en corecte service. De Milwaukee 18 v set is een echte krachtpatser....top spul!

trage levering

trage levering